Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do facetoww...

pytanie do facetow... prosze,wejdzcie

Polecane posty

Gość do facetoww...

co chcielibyscie,zeby zrobila dla was wasza kobieta.. nie chodzi mi tylko o sex,ale nawet o rozne erotyczne zabawy. O czy marzycie..a moze,co zrobila juz dla was kobieta,co wam sie bardzo podobalo.

Gość ane24
Ja bym bardzo chciał żeby moja kobietka zabawiała się z inna , a ja mógłbym na to patrzeć!!!!!!

Gość do facetoww...
no,ja tam bym tak nie mogla:) chodzi mi raczej o cos...we dwoje..:)

Gość ane24
Myślałem że chodzi ci o wszystko, moja kobitka sie jeszcze nie jest do konca przekonana ale myślę że się zgozi i spróbuje..

Gość do facetoww...
jasne,fajnie jest poznac fanmtacje facetow...po prostu chcialabym zrobic co s szalonego dla mojego mezczyzny...ale juz kiedys rozmawialismu na podobny temat i raczej takie cos odpada. Moze jak bede bardziej dowiadczona w szalonych rzeczach to to przemysle,ale poki co szukam czegos szalonego zwiazanego tylko z nim i ze mna

Gość ja tylko na chwile
cos czego jeszcze nie zrealizowalem a chcialbym bardzo? hmmm... ciekawe;) planujemy jak juz bedzie cieplutko wycieczke po miescie, ona krotka spodniczka, ponoczochy, buty na obcasie i... brak majtek:)

Gość do facetoww...
mialam juz kiedys taka przygode:) no,ale nie chodzi tylk o to,czego nei zrealizowales,a co chcialbys bardzo..ale tez o to,co zrealizowales i co bardzo ci sie podobalo :)

Gość ja tylko na chwile
my bardzo lubimy zabawy z wiazaniem i roznymi eksperymentami:) nie wiem czy o to Ci chodzi, wiec nie bede wchodzil w szczegoly;)

Gość wielki nos
zwiaz go, okrec dookola glowy chuste, aby nic nie widzial. wyjdz z pokoju, a z szafy niech szybko wyskoczy kolezanka, ktora mu sie podoba i Cie zastapi, efekt murowany :P:classic_cool:

Gość Zaproponuj mu anala
albo sama sobie wsadz jego czlonka w kakalko tak zeby sie nie zorietowal i powiedz mu o tym dopiero jak bedzie po wszystkim . Nie zapomnij sie tylko dobrze nasmarowac jakims zelem :)

Gość TMT czy ty
sie starzejesz czy wiecznie młody bedziesz spowazniej to moze nawet kobiete znajdziesz co tam dziewczyna

Gość Chce zeby byla
bezkompromisową i surową policjantką, która mnie zaaresztuje. Przykuje kajdankami do lóżka i zawiąże na oczach chustę. Potem bedzie się kąpać przy otwartych drzwiach,żebym słyszał, jak myje swe ciało, ale mógł co najwyżej pomarzyć o tym, by je ujrzeć. W końcu przyjdzie i będzie mnie ujeżdżać - na dżordżu i na twarzy - aż się całkowicie zaspokoi (szczęśliwe 7 orgazmów?). A na koniec odejdzie, wykąpie się, przyjdzie już ubrana i uwolni mnie. I paląc papierosa oraz popijając drinka powie ze złośliwym uśmieszkiem, że jeśli też mam ochotę odlecieć, muszę zrobić to sam - teraz - przed nią, na klęczkach, i do tego wymawiając cały czas jej imię.

Gość do facetoww...
no,fajne pomysly:) choc z ta kolezanka,to wcale nie byl dobry :) Moze jeszcze ktos sie wypowie?:)