Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
endorfinkaa

Makijaż permanentny - doświadczenia

Polecane posty

Gość Sugababes
Ja miałam makijaż permamentny . Jednak po pewnym czasie doszłam do wniosku ,ze nie chce go mieć . Brwi swoje mam ciemne , wiec ak na prawde wcale nie musiałam ich robić . z ustami to samo . Uwielbiam używać różne kolory pomadek , a czasami wolę ieć takie swoje naturalne usta . W końcu przyszedł czas ,ze bardzo źle się czułam z tym makijażem i postanowiłam go usunąć . I usunęłam i przynajmniej teraz pomaluję się jak chcę ;) Albo jestem po prostu naturalna ;) A makijaż permamentny usuwałam w klinice Miracki . Bardzo profesjonalne podejście do tematu . Takze ile ludzi tyle doswiadczeń i opinii na temat tego makijażu ;)

Gość atttorka
Jestem po wizycie na Karwińskiej u pani Bąk (http://makijazpermanentny.warszawa.pl). Zdecydowałam się na makijaż permanentny brwi. Zawsze mi się podobał, ale w końcu się zdobyłam na odwagę i poszłam. Jestem szczęśliwa, bo wyszło bardzo ładnie i pasuje mi. Grunt to trafić we właściwe ręce.

Gość atttorka
Jestem po wizycie na Karwińskiej u pani Bąk (http://makijazpermanentny.warszawa.pl). Zdecydowałam się na makijaż permanentny brwi. Zawsze mi się podobał, ale w końcu się zdobyłam na odwagę i poszłam. Jestem szczęśliwa, bo wyszło bardzo ładnie i pasuje mi. Grunt to trafić we właściwe ręce.

Gość gość
Robił ktoś w Esthetic SPA i może podzielić się zdjęciami?

Gość gość
bardziej bym patrzyła na opinie klientek i jakość niż na cene, bo to nie jest coś co zaraz zmyjesz tylko będzie Cię długo reprezentowało w każdej sytuacji, ja się zdecydowałam na brwii i usta w salonie Piękna i Bestia, ale jak w nazwie wyszłam jako piękna :)

Gość gość
ja też mam bardzo dobre doświadczenia z makijażem permanentnym, który robiłam w Bona Dea. Efekt fajny i bardzo natutalny.

Gość gość
Też długo wahałam się czy zrobić ten makijaż, bo bałam się bólu, no ale jak to bywa - przełamałam się i poszłam. W mojej dzielnicy jest jeden dobry salon - Klinika Urody, znany nawet wśród moich koleżanek, bo pani Agnieszka, właścicielka, jest genialna w tym co robi. Szczerze? Sam zabieg mało mi się podobał, bo byłam trochę spanikowana, ale efekt jest wow! Lepszego nie mogłam sobie wymarzyć.

A ja brwi permanentne mam już za sobą robiłam w gabinecie u bardzo sympatycznej młodej dziewczyny za to bardzo dokładnej, dobrała mi odpowiedni kolor i kształt, mimo tego że jestem osobą, która boi się bólu i miałam wielkie obawy przed tym makijażem to w ogóle nic nie czułam, długo zastanawiałam się nad tymi brwiami ale poszłam i z efektu jestem zadowolona. Polecam Paniom, które nadal się wahają.

Zdecydowałam się na brwi i kreski takie ozdobne ale po przeczytaniu waszych komentarzy mam mętlik w głowie. Teraz sama nie wiem, który salon mam wybrać oczywiście żeby nie było tak drogo:-) jakieś zdjęcia możecie podesłać?

Gość gość
chyba w Polsce jeszcze i przez groupon. Efekty przekomiczne. Dajcie spokój. Walną kursik dwutyogdniowy i specjaliści. Nie nabierajcie się. Ile ja widziałam koszmarków. Moja koleżanka to wzięła aż zwolnienie po czymś takim.

Gość anielllla
Hej dziewczyny :) jesli chodzi o makijaż permanentny to na prawde trzeba udać się do osoby która ma doświadczenie w swoim zawodzie ja podjełam pochopną decyzje i udalam sie do nie wlasciwej osoby moje brwi wygladały strasznie :(:(byłam zalamana :(dopóki znajoma nie poleciła mi Panią Agnieszkę Ziach , która doprowadziła moje brwi do stanu idealnego jestem bardzo zadowolona ,mega utalentowana kobieta z dużym doświadczeniem,bardzo sympatyczna pani :) doradzi,wytłumaczy po prostu super:) ,teraz mam cudne brwi i kreski:):):) wiec jeżeli chcecie permanentny makijaż polecam panią AGNIESZKĘ ZIACH

Gość gość
Miałam robione brwi i kreski na powiekach, co do wrażeń to bólu nie było, raczej uczucie dyskomfortu, spokojnie da się znieść. Ważne jest żeby wybrać dobry salon, bo konieczne są dobre pigmenty, ja robiłam zabiegi we wrocławskim Perfect Glamour https://www.perfect-glamour.pl/makijaz-permanentny.html pigmenty mają dobrej światowej marki Biotouch – nie bledną szybko, nie mówiąc już o tym, że kiepskiej jakości pigmenty zmieniają czasem kolor i potem mamy zielone czy niebieskie brwi ;)

Gość Esia9877
Salon urody Eco Backstage oferuje zabiegi z użyciem naturalnych środków. Nie tylko w dziedzinie makijażu ale także koloryzacji włosów. Można tam wykonać kompleksową metamorfozę i poczuć się znowu pięknie i kobieco :)

Gość ulejka
Ja robiłam sobie brwi w Magic Visage w Śródmieściu, jestem bardzo zadowolona, Estera jest naprawdę super profesjonalistką, zrobiła mi rewelacyjnie brwi, zastanawiam się jeszcze nad makijażem ust, bo wygoda z takiego makijażu jest ogromna.

Gość ulejka
ja też uważam, że przedłużanie rzęs to bardzo wygodne rozwiązanie, sama regularnie przedłużam w salonie Magic Visage w Śródmieściu, jestem bardzo zadowolona z efektów, rzęsy długo się trzymają i wyglądają perfekcyjnie, nie wyobrażam już sobie nie przedłużać rzęs.

Gość basiaks
Robiłam górne kreski w: https://www.facebook.com/makeup.makijaz.permanentny.warszawa/?fref=ts i polecam. Efekt rewelacyjny- od razu oko nabiera promiennego wyglądu, a przede wszystkim nie trzeba męczyć się z makijażem ( a akurat malowanie kreski to ostatnia rzecz o jakiej marzę wstając rano do pracy). Pani Dominika jest miła, pomocna, dokładnie wytłumaczyła mi przebieg zabiegu oraz jaki uzyskam efekt po wygojeniu ;)

Gość Carlossik
Ja miałam robione usta z cieniowaniem... za 100 zł w centrum szkoleniowym... kolor różowa brzoskwinia. Cy bolało...? Dostałam mega dużo znieczulenia... i było ok natomiast jak zaczęło puszczać... tragedia dla mnie ! Mialam robione w piątek... week spędziłam w domu bo wygladalam jak po botoksie masakra do tego kolor... mocna wiśnia byłam mega przerazona!!! Wrecz zalowalam ze wohoke sie na to zdecydowalam.Teraz po dwóch tygodniach nie żałuję! Kolor kształt ust rewelacja!!! Delikatne fajny kolorek . Jeszcze tylko troszkę febra je szpecii ale na Prawdę polecam

Gość ulejka
ja nad ustami też się zastanawiam, póki co zrobiłam sobie brwi w Magic Visage i tez nie żałuję efekt jest rewelacyjny, oszczędzam mnóstwo czasu bo nie muszę codziennie rano poświęcać już tyle czasu na makijaż brwi, to bardzo wygodne rozwiązanie.

Gość Kokina
Robiłam sobie kreski u pani Bąk w Warszawie. Jak wrażenia? Nic nie bolało, a efekt przy tym bardzo naturalny. Oszczędzam rano czas bo nie muszę się malować. To była bardzo dobra decyzja.

Gość tarantull
najważniejsze to znaleźć odpowiednie miejsce gdzie się udamy na taki zabieg, ja robiłam brwi w salonie Magic Visage i efekt jest mega, brwi wyglądają rewelacyjnie są wręcz perfekcyjne, żałuje ze wcześniej nie poszłam na taki zabieg.

Gość Tamara80
Mnie także nic nie bolało, a robiłam brwi. Słyszałam, że najbardziej bolą usta, jednak nie planuję takiego makijażu więc luzik ;-) Swoje robiłam w Warszawie na Mokotowskiej, u Pani Estery z Magic Visage. Jestem bardzo zadowolona i mogę polecić.

Gość rosierosie
Ja już robię od roku rzęsy. Miałam straszne i znalazłam genialną kosmetyczkę, p. Magdalena Bąk z Warszawy i jestem po prostu zachwycona. Pełen profesjonalizm i zazwyczaj godzinka, dwie, ja sobie spie i budzę się i mam już rzęsy :D także bardzo delikatna i sympatyczna. Polecam!

hmmm... ja planuję makijaz permanentny brwi i wlasnie ust w Tajemnicy Urody ale troche sie boje. Usta bola najbardziej ale chyba nie jest to bol nie do zniesienia.... ? Boje sie, ale chce tez zawsze ladnie wygladac a za to jednak trzeba sie nacierpiec :(

Gość gość
robiłam w Tychach u Weroniki Kachel i są krzywe, nie polecam, bardzo brzydko pigment wyglada jakis niebieski kolor

Gość uklejka
A co sobie robiłaś? ja jestem po makijażu permanentnym brwi w Magic Visage i jestem bardzo zadowolona z efektów, super wyszło, bardzo naturalnie i moja twarz dzięki makijażowi nabrała naprawdę innego lepszego wyrazu..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować