Margherite 88 Napisano niedziela o 21:03 (edytowany) Czy jest na forum? Serio pytam !!! Edytowano niedziela o 21:05 przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano niedziela o 21:34 8 minut temu, rucham babcie w kaliszu napisał: nie, ale twoja stara .... Nie, żyje i cierpi.Jeszcze i to.... To jest fatum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano niedziela o 21:36 ru ch am babcie w kaliszu____ Nie, żyje i cierpi Jeszcze i to..Jakieś fatum.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 394 Napisano niedziela o 21:37 Ja jestem tylko zwykłym szamanem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 115 Napisano niedziela o 21:40 Okadzałam kiedyś dom białą szałwią, by wypędzić uroki, które rzucała była lokatorka. Polecam ten sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 115 Napisano niedziela o 21:42 Okadzałam kiedyś dom białą szałwią, by wypędzić uroкi, które rzucała była lokatorka. Polecam ten sposób. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano niedziela o 21:46 3 minuty temu, JajaWywalone napisał: Dzisiaj nie wypedzam zła bo nie mam energii wogle Czuję się wypompowana ale złość mnie rozdsadza ,a to też jednak energia.Wczoraj kociak, dzisiaj mami. Złamanie miednicy jednostronne, no Sodoma i Gomora. Za co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano niedziela o 21:50 6 minut temu, Shameless AngeR napisał: Okadzałam kiedyś dom białą szałwią, by wypędzić uroki, które rzucała była lokatorka. Polecam ten sposób. Nie wierze w exorcyzmy itp ale jednak mam takie nerwy że nie wiem co robić. Zadziałało? I gdzie białą szalwię nabyć. Już wszyscy z domu są poszkodowani, bo moja druga połowa, ja, kociak, i teraz ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano niedziela o 21:52 2 minuty temu, JajaWywalone napisał: Za nic. Tak musiało być i tyle. Żaden egzorcysta nie pomóż na rzeczy nieuniknione. Tylko dystans i wyebane jaja pomogą. Wiem Boni, co ma być to będzie a wywalić się nie da i trzeba to ogarnać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano niedziela o 21:53 10 minut temu, Shameless AngeR napisał: Okadzałam kiedyś dom białą szałwią, by wypędzić uroкi, które rzucała była lokatorka. Polecam ten sposób. Nie wierze w exorcyzmy itp ale jednak mam takie nerwy że nie wiem co robić. Zadziałało? I gdzie białą szalwię nabyć. Już wszyscy z domu są poszkodowani, bo moja druga połowa, ja, kociak, i teraz ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano niedziela o 21:59 5 minut temu, Margherite napisał: Nie wierze w exorcyzmy itp ale jednak mam takie nerwy że nie wiem co robić. Zadziałało? I gdzie białą szalwię nabyć. Już wszyscy z domu są poszkodowani, bo moja druga połowa, ja, kociak, i teraz ona Kumulacja "szczęścia"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano niedziela o 22:12 12 minut temu, Baba napisał: Kumulacja "szczęścia"... Tak? Naprawdę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano niedziela o 22:26 8 minut temu, Margherite napisał: Tak? Naprawdę? Zauważyłaś cudzysłowie? Też miałam jednego dnia kumulację takiego szczęścia Rano tato mi dzwoni, że mama spadła ze schodów i złamała rękę. W południe dzwoni szwagierka, że już są wyniki badań teścia (był w szpitalu), to rak, trzeba przyjechać bo zostało mu kilka dni życia. Po 19 tej ktoś mi dzwoni do drzwi. Otwieram, a to policjanci mnie informują, że nasz syn jest w szpitalu, został potrącony przez samochód. W tym dniu wypaliłam 3 paczki papierosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano niedziela o 22:30 1 minutę temu, Baba napisał: Zauważyłaś cudzysłowie? Też miałam jednego dnia kumulację takiego szczęścia Rano tato mi dzwoni, że mama spadła ze schodów i złamała rękę. W południe dzwoni szwagierka, że już są wyniki badań teścia (był w szpitalu), to rak, trzeba przyjechać bo zostało mu kilka dni życia. Po 19 tej ktoś mi dzwoni do drzwi. Otwieram, a to policjanci mnie informują, że nasz syn jest w szpitalu, został potrącony przez samochód. W tym dniu wypaliłam 3 paczki papierosów. Nie połapałam się, to chyba już przeciążenie psychofizyczne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano niedziela o 22:30 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Cudzyslow? Wiadomo o co biega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano niedziela o 22:33 1 minutę temu, Margherite napisał: Nie połapałam się, to chyba już przeciążenie psychofizyczne. Mogę tylko życzyć wytrwałości w tym całym nieszczęściu. Niewiele więcej możesz zrobić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano niedziela o 22:35 (edytowany) 6 minut temu, JajaWywalone napisał: Cudzyslow? Po twojemu też pięknie. Aczkolwiek z literką ł i ó brzmi lepiej. Edytowano niedziela o 22:35 przez Baba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano niedziela o 22:42 8 minut temu, Baba napisał: Mogę tylko życzyć wytrwałości w tym całym nieszczęściu. Niewiele więcej możesz zrobić. No tak. Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 444 Napisano niedziela o 22:49 6 minut temu, Margherite napisał: No tak. Dobranoc Też zmykam. Wyśpij się. Problem rano nie zniknie, ale inaczej na niego spojrzysz i fizycznie będziesz silniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 144 Napisano niedziela o 22:54 1 godzinę temu, Margherite napisał: Czuję się wypompowana ale złość mnie rozdsadza ,a to też jednak energia.Wczoraj kociak, dzisiaj mami. Złamanie miednicy jednostronne, no Sodoma i Gomora. Za co? poszukaj wyciągu z kości cieląt 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1662 Napisano niedziela o 23:12 16 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: poszukaj wyciągu z kości cieląt Może lepiej nie z kości a z wnętrzności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 144 Napisano niedziela o 23:18 5 minut temu, Onaaaa napisał: Może lepiej nie z kości a z wnętrzności wyciąg z kości cieląt na zrastanie kości a z wnętrzności to w sensie parówki cielęce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1662 Napisano niedziela o 23:21 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wyciąg z kości cieląt na zrastanie kości a z wnętrzności to w sensie parówki cielęce? Nie wiem to już jak ty uważasz. Ja zgadzam się na te parówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano 8 godzin temu Ciąg dalszy... atrakcji :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Edytowano 8 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Ciąg dalszy... atrakcji rzyga na zielono? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano 8 godzin temu Kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Kto? opętana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano 8 godzin temu Nie zakładaj takich kont, nie można cię cytować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Nie...Nikogo nie opętało. Edytowano 8 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach