Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

No wiec melduje sie ja tez. Dziewczyny dziekuje serdecznie za troske i juz pisze co i jak: Mała moja przez caly dzien miala temp. ok 38 dostaje ibufen na spadek goraczki. no i male sprostowanie ten lek ktory dostala od lekarki wczoraj to jednak antybiotyk (Vercef) kolo poludnia pojechalismy na pogotowie bo byla bardzo niespokojna.Co tam uslyszalam od pediadtry to niechce komentowac...😡 zrobila nam laske ze wogule zajrzala do gardla malej i do ucha jednego! stwierdzila ze to co dostaje wystarczy! wiec mala dostala na spadek ibufen miala 38.5 ok 14 godz potem spala prawie 3 godz. a wieczorem o 19 miala juz ponad 39 i dalam jej czopek Pyralgine bo ile moge w nia lać tego syropu jak nie dziala prawie nic. A terz spi spokojnie narazie jest troche rozpalona Kasbak smaruje jej dziasla czym moge nawet tamtum-werde bo to podobno tez pomaga. Sylwia a co to jest Calpol? i czy to ma paracetamol w sobie bo Jagoda jest na paracetamol uczulona niestety :(

dziewczyny a wy gdzie pouciekalyscie...? gumijagoda fajne to co napisalas :) Piszcie jak wam dzien miną...

Julka to jest podobne do nurofenu i niestety zawiera paracetamol:( Biedna mala tyle sie nacierpi:(,a ta,albo tego pediatre,to bym z checia w d**e walnela😠co za znieczulice😡pewnie pracowac sie nie chcialo i dlatego tak Was potraktowali:(No,bo jak to moze byc inni maja weekend dlugi,a oni musza w pracy siedziec😠Ja bym im wtedy nagadala i bym powiedziala,ze jak robia taka laske,to niech zawod zmienia!!

Julka ja jestem,bo synka usypiam:) U mnie rano bylo wyjscie do szkoly,potem po male zakupy do domu;)jak tylko wrocilam o 9.20 to polozylam synka spac:)i tak przez godz.staralam wejsc na kaffe,ale wcale mi net nie chcial chodzic😠wkurzylam sie i poszlam sprzatac chatke:)o 14 poszlam po Dawidka do szkokly i dalej potem sprzatalam,a Dawidek bawil sie z Dominisiem i w ten sposob uwinelam sie ze wszystkim:)Dzien mi b.szybko zlecial huraaa:)

Ja sie pytam gdzie jest :) Gienia benia??? Co macie w planach na wieczor???;)

Kasbak,a jak u Ciebie dzisiaj sprawy sie miewaja??🌼 Dziewczynki dziekuje za pocieszenie i za wsparcie kochane jestescie👄❤️dzieki Wam jeszcze nie zbzikowalam:( Brylka gdzie jestes??Piffka bym sie napila:D Gumis,a Ty co dzis serwujesz aaaa??Jak masz cos dobrego,to dawaj nie pytaj:D Luiza:)co u Ciebie slychac??pewnie grillujecie:) Monisiu :)kochana jak zyjesz???🌼👄 Manika 🖐️jak tam dach skonczyli juz???👄🌼 Margaret🖐️Ty co juz o nas zapomnialas???:(machnij chociaz raczka,ze zyjesz:)

Aaaaaaaaaaa Julka co Ci lekarz powiedzial,bo sie nie zapytalam??Co malej jest?? Julka hop,hop[czesc jestes tam???

Dobra tak chcecie,to sobie ide foch:Dfoch powaznie ja nie zartuje :D:D:D Ooooooo cicho walic w klawisze,bo maly juz spi:)prosze tylko Bozie zeby spal spokojnie,bo ostatnio ma katar i ciezko mu jest oddychac:( Dobra ja zmykam:)moze jeszcze zajze potem;)narazie🖐️wsiem!

Aaaaaaaa i jeszcze o Tyle Wam pokaze za to,ze nie chcecie ze mna gadac:P:P:P:P Zuziu hej:)napisz jak tam u Ciebie sprawy sie przedstawiaja:)🌼

ja właśnie skończyłam prasować sterte ciuchów:-(masakra!!!! a teraz wcinam lody czekoladowe...mniam cały dzień byłam poza domem,przedtem pisałam z kompa mojej siory,więc dzionek fajnie minął na kawkach...u mamuśki;-) coś dziewczyny nieaktywne,ten dłuugi weekend chyba ....imprezuja albo cos julka 11 mam nadzieję,że z Jagódką lepiej,ja smaruję Nadii dentinoxem-gel,a ten IBUM to dodatkowo,bo tojest syrop,taki przeciwbólowy,więc może spróbuj🌼 sylwunia27 nie fochuuuj się:-) ,całuski posyłam👄 pozdrawiam,dobrej nocki życzę,niekoniecznie spokojnej;-),może być gorrrącoo:classic_cool:

Kasbak :D:D:D dzieki za 👄ja tak na zarty wiesz:Dale skad mozesz wiedziec,jak Ty jestes od niedawna;) Ide Dawidka kapac potem zajze:) Ja dzis stawiam piffko;),ktora chetna aaaa???

Kasbak,a i ja Tobie zycze nie koniecznie spokojnej nocki;)moze byc bardzooooo goraca;):D

jestem jestem sylwia gratulacje za nowa stronke :) Mala moja spi na razie jak juz pisalam o 19 dostala pyralgine w czopku bo miala 39 ponad goraczki a teraz cala zimna jest oslabiona tak troche jej zmierzylam temp. to jest okolo 35.5 :( Kasbak moja tez ma dentinoks ale nic nie skutkuje jeszcze jak jej fukne tym tantum werde to cos daje na chwilke. Narazie zmykam dzieki za wsparcie. odezwe sie rano no wlasnie ja sie pytam gdzie sa wszyscy...??? Kasbak , sylwia zycze wam baaaaardzo goracej nocki az do rana ;)

julka dzieki:)👄Tobie zycze aby coreczka wrocila szybko do zdrowia i zeby sie tak nie meczyla:(🌼A i Tobie zycze upojnej nocy:D

kasbak ibum ten co mi polecasz to ma taki sam sklad (czyli ibuprofenum) co ibufen ktory daje mojej niuni. ten sam sklad ma tez nurofen dla dzieci. A pozostale syropy o podobnym dzialaniu maja w sobie paracetamol.

Witam 🖐️ jak wam nocka minela? pewnie wszyscy sie wczasuja na wekendzie:)

hej Kuba ylał mi herbatę na kla iaturę i 2 przyciki nie działaja. i dać które. czoraj byli my cały dzień zoo chorzo ie.Było re elacyjnie.Dzi grill.Kończę bo literki mnie dener ują.Mu imy kupić no ą kla iaturę. Ale byki.Czeć

🖐️wsiem:) Julka nocka minela mi super i ja jeszcze leze w lozku,bo Dominis spi w bujaczku:) A jak Tobie nocka minela??I jak tam malutka dalej ma goraczke??:(Fluidki przesylam dla niej zeby szybko doszla do siebie................🌼 Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy z topiku🖐️ Fluidki oczywiscie przesylam potrzebujacym............🌼 Zycze milego dnia:)🌼

Luiza witaj 🖐️ 🌼 sylwunia jagoda niema juz takiej wysokiej goraczki. jak pisalam wczoraj, to w nocy spadla jej z 39 do 35.5 to bardzo duzo. byla bardzo oslabiona , zimna cala. dzisiaj lepiej niema goraczki. Ale jest nadal slaba i spiaca ciagle, ale apetyt jej troche wrocil :) Mysle ze bedzie juz dobrze :) U nas pogoda fatalna rano padalo teraz jest tak zimno ze z domu sie nawet nie chce wyjsc. zachmurzone niebo.

Julka,to sie ciesze,ze malej juz lepiej:)i ze wraca jej apetyt:),a ze oslabiona jest,to nie ma co sie dziwic:(Jutro juz napewno bedzie jeszcze lepiej:)Nadal posylam jej fluidki na ozdrowienie...........🌼 Gdzie sie podziewa cala reszta babin aaaaaaaa???

Sylwunia dzieki wielkie za fluidki napewno sa przydatne :)🌼 no wlasnie reszta babin korzysta pewnie z dluuuugiego wekendu ;) tylko my siedzimy w domu :( ja z mala pewnie nie wyjde na polko jeszcze ze 2 dni z powodu tego antybiotyku:(

Julka prosze bardzo:) Ja siedze sama w domu z Dominisiem:)Dawidek u kolegi jest,M pojechal mojemu bratu pomodz szybe do samochodu wkleic i jak skonczy ma mnie zawiesc na solarium ach jak super,tyle mego:D:D U mnie slonce swieci,ale tak wieje wiatr,ze normalnie masakra:(chyba sztorm bedzie na morzu:( U mnie nudy i jakiegos lenia zlapalam,bo chetnie polozyla bym sie i jakies filmy poogladala,ale pewnie sie rozkreci jak synek zasnie jeden i drugi,bo bede miala juz wtedy luzik;) Zmykam narazie🖐️wszystkim:)zajze wieczorkiem jak bede synka usypiala:) 👄🌼bawcie sie dobrze:)

hejka dziewczyny:-) ja padam z nóg.. bylismy całą paczką w zoo we wrocku...kurcze ile tam ludzi,masakra...ale fajnie było.Nadia padła i spi teraz a ja z m. piwko popijam:-) julka super,że z małą lepiej,buziaki jej posyłam👄 sylwunia wiem,że żartowałas z tym fochem;-)spoko... no to pozdrawiam i reszty weekendu miłego życzę🌼

🖐️ jestem, tylko troszke zarobiona:-) dzis mialam gosci, bo jutro moje imieniny :D u mnie odpukac wszyscy zdrowi:-) życze wam dobrej nocki.🖐️ postaram sie nadrobic czytanie, obiecuje..

Kasbak ale Ci fajnie:)z tym zoo,ja juz nie pamietam kiey bylam:(zycze Ci udanego biesiadowania z M:)ja to chyba zaraz drinia zrobie,a coooo:D Spokojnej i przespanej nocki zycze🖐️Oraz udanych imprez dla wszystkich:)👄🌼 Fluidki oczywiscie posylam dla chorowitek i nie tylko:(..................🌼 A i jeszcze jedno:(M filmy jakies sciaga i mi net chodzi jak zolw😠i czasami nie moge sie dostac na kaffe:(wiec jak mnie dlugo nie bedzie,to juz wiecie dlaczego:( 3majcie sie cieplo👄🖐️

Witam babeczki 🖐️ Moja mala jeszcze spi (chyba odsypia oslabienie w chorobie) wiec kozystam z chwilki :) U mnie pogoda paskudna od rana leje i zimno :( brrrr wekend nam sie nie udal nawet na pole niechce sie wyjsc brrr... Monika wszystkiego naj...naj...naj... i jeszcze wiecej dla ciebie z okazji imieninek 🌼🌼🌼