Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

hehe-wstalam ok 7.30:)bomoj maz zawsze jak do pracy wychodzi, zazdrosci mi ze mato oi ja jeszcze lezymy wiec tak niby niespecjalnie budzi mi malego;) dzisiaj ide na pokazowa lekcje angielskiego dla matiego, zobaczymy...a przy okazji pogadac zdyr przedszkola o uczeniu fr w ich placowce-prywatne j oczywiscie, bo jakby byla panstwowa to pewnie nie ma o czym gadac:) no ale to tylko rozmowa, bo oni nawet takich planow nie mieli, tylko aj im podsunelam i obiwcali sie zastganowic:) brzuch mnie cagle boli:( stawiam mietowa herbatke;)

ja na momencik dziewczyny,bo Nadka mi pewnie zaraz wstanie,muszę jej obiad dać,kwiatki podlać a potem do rodziców śmigam.M pracuje do nocy ,to nie chce mi się samej w chacie siedzieć. mam tylko pytanko odnośnie butów,bo cały czas kupowałam Nadii z Bartka,ale można zbankrytowac normalnie... i dziś kupiłam jej półbuciki z jakiejś tańszej firmy,nieznanej.Myslicie,że spoko będzie,czy strach,że jakieś nieprofilowane:o,bo juz sama nie wiem,czy jej nie zaszkodzę oszczędnością...jak to u Was jest z tymi butami??

sylwus ja wiem,że nie masz czasu ale jakbys mogła to napisz mi jak u Twojej siorki podczas porodu wyglądało w szpitalu..bo moja bratowa prosiła ,żebym zapytała,ona na grudnia ma termin i w Irl będzie rodzić.Pyta,czy jeśli widzą,że kobieta nie umie urodzić,czy pomagają czyms,czy robia cc?I czy lekarz zagląda podczas porodu,czy tylko przy połoznej sie rodzi??I wogóle strasznie sie bratowa boi,że tam zła opieka,więc napisz jak to było...z góry Ci dziękuję sulwuśka:D:D:D

Gość 256n nagrave
Cześć Można przyłączyć się do dyskusji?

witam:) Kasbak odnosnie bucikow to ja kupuje małej tez zwykle szmaciane butki bez paluszkow żeby sie noga nie pociła, tylko zeby byly wysoko zapinane, a i jeszcze patrze czy producent ma znak z \"żóltą stopą\" w butkach jest taka wkładeczka, wyprofilowana, kupuje na targu lub w sklepie, a ceny to hmmmmm.... roznie od 15 do ok. 25 zł za takie szmaciane, moja od maja ma już 3 pare, a raz jej kupiłam takie zwykłe sandałki jakiś tam kwiatek przylepiony i niby skorkowe, z regulacją na rzepki w paluszkach i kostce i zaplaciłam 45zł :O A widziałam takie na jesien/zima skorzane 115zL:O i to nic specialnego nawet firma jakaś nieznana.

nagrave napisz coś o sobie :) Dziewczyny co do butów to napisze wam tak-ja mam dwóch chłopaków i niszczą buty-jak to chłopaki-piłka i te ine sprawy:Pi jak bym wydawała tyle kasy na orginalne buty to by było u mnie cieniutko...:Pnie kupuje tych najtańszych ale nie i tez te super drogie-cena w połowie- i jestem zadowolona,bo przynajmniej wiem ze jak się rozwalą to nie będe płakała bo wydałam tyyyle kasy na te buty :P dobra do jutra dziewczyny i skrobnijcie cos więcej :P🖐️

No spiochy wsawać!!!!:D🖐️ Jetsem dzisiaj pierwsza,stawiam kawusie a dla mamusiek z dzidziami kakao:D..zapraszam...:D

mniam,kawuśka pycha:Ddzięki Pyskaa:D wracając do butów,to ja Nadii kupuję tez takie szmacianki:D,ale na spacery ,czy jakies wyjazdy,wyjscia do kogos kupiłam jej sandałki z Bartka.Sa super,piorę je co drugi dzień,a ciągle wyglądają jak nowe:DTylko niestety kosztowały 120zł.wcześniej tez miała półbuty pożądne,ale już sa za małe i na jesień znowu musiałam kupić.a pewnie za 3 mies kozaczki trzeba będzie,a to wydatek na pewno ponad 150zł.Masakra jakaś:oNo i te które kupiłam wczoraj,na wiosne juz będą za małe,więc zbankrutować by mozna,przy tak drogich butach.Te wczoraj kupiłam za 39,90 i modle się,żeby sie nie rozkleiły...no i boję się ,że moga być źle wyprofilowane,jeśli nie są z bartka ,Ecco czy innych tego typu firm... dobra juz nie przynudzam o tych butach... napiszęjeszcze,że siedze powykrzywiana,albo mnie przewiało albo źle spałam:o,szyja mnie okropnie boli,obrócić się nie mogę....😠 buźki dla wszystkich👄 ,miłego dnia🌼

Witam tez pije kawke, ale z maluszkiem na kolanach, bo ranny ptaszek wstal npo 6ej jak zwykle i chce mi klikac w klawiature :D łobuz jeden :D pozdrowionka🖐️

🖐️👄 Kasbak kochana powiedz jej,ze nie mam co sie martwic i przezywac:)nie zostawia jej bez opieki ,beda caly czas z nia:)pomagaja przy porodzie,a jesli widza,ze babka nie daje rady,albo spada cisnienie czy zagraza cos innego,to robia cc:)tutaj nie ma tak jak w PL:(niech sie nie boji:)bedzie dobrze:)tutaj dbaja o czlowieka i nie trzeba w lape dawac:(3mam kciuki za nia🌼 Dziewczynki ja sie nie moge oderwac od Dawidka:)Dominik tak samo:Dach jak on za nim chodzi,wola dada i ciagle sie do niego przytula:)Dawidek strasznie do gory podskoczyl i schudl:(Zmeznial i wyglada calkiem inaczej:)bede miala zdjecia,to Wam pokaze:) Ja sie czuje jako tako:(bywalo lepiej;) Mama strasznie sie ucieszyla,ze jestem wciazy i powiedziala,ze ona przeczuwala,bo Dawidek caly czas mowil,ze mama wciazy bedzie:D:Di wykrakal:DCiesza sie strasznie z mojej ciazy wszyscy do okola:),a i mowia,ze bede miala blizniaki:(oby nie :D:D!!! Pozdrawiam serdecznie Wszystkie kolezanki🖐️)))🌼👄 Zycze milego dnia🌼 Fluidki sle potrzebujacym..................🌼 🖐️)))👄

Hej Kasbak co do butów to ja kupuję w ccc albo daischman(chyba jakoś tak się pisze),ceny nie są straszne a firma dobra.Teraz kupiliśmy w cccc Julce buty sportowe i sandały bo wyrosła i za każdą parę daliśmy po 20 zł.Są teraz przeceny.Normalnie kosztowały 40.Kubie też tam kupuję i nie narzekam.W deischman kupiłam buty zimowe dla Kuby za 60 zł. i byłam z nich bardzo zadowolona,nie przemakały mu,były na rzepy,ciepłe .Miał je dwa lata. Ja od samego rana na nogach,nie mogłam w nocy spać.Zrobiłam już zupę-barszcz czerwony a potem robię hamburgery-tak sobie zażyczyli panowie.Pranie zrobiłam wczoraj więc dziś muszę poprasować. Wczoraj puściłam Kubę samego na pole i spisał się na medal.Bawił się koło bloku.meldował się a jak gdzieś chciał iść dalej to mnie powiadamiał.wieczorem pokłóciłam się z mężem,bo ledwo co przyszedł z pracy to od razu do komputera.Kiedy chciałam uśpić Julkę i prosiłam aby wyłączył zrobił mi awanturę bo on ma coś ważnego do zrobienia,to ważne to było granie.Sama mu wyłączyłam to on zabrał się i pojechał na zakupy z Kubą.Normalnie bym mu krzywdę zrobiła.Dobra kończę bo psinka chce na spacer. Miłego dnia

hehe. ja ad butow najpierw:mialam zimowe z bartka, byly fajne, ladne i w ogole, ale moj mati zdarl z przodu zamszi juz nie byly piekne, ale wytrzymale owszem:) zwykle kupuje butki w deischman lub ccc wlasnie, nie sa zbyt drogi bo zwykle ok 30zl, a wytzrzymuja te kilka miesiecy, kiedy noga pozostaje jeszcze w tym samym numerze:) sobie tez zwykle tam kupuje butki, hcoc moj maz to pewnie dalby za butki 200zl w ecco, ale ja jestem sceptyczna, moje dziecko wszystko zedrze i szkoda troche kasy:/ a teraz z innej beczki: Czy wasze dzieci sa piskliwe, glosne, i czasami rycza o byle co?moj mati moze krzyczec nawet na klocki, bo u sie zburzyly:/Ja czasami mam dosc:( zwykle jakos daje sobie rade,kupie loda albo chrupki i wsadze malego do wozka w sklepie to jest ok. ale beztego krzyczy, nawet nie placze ale wyrywa sie itp.:(pozmocy!

wpadam tylko na chwile sie przywitać:) Ide poprać co nie co jutro idziemy na welsele achhhh jak sie wyszaleje:) Mała teraz śpi, wiec dopijam kawe i lece. Trzymajcie sie kochane 👄 pa acha Izabela Jagoda maja też strasznie piszczy ostatnio i jest strasznie rozdrażiona, ale tłumacze ją wychodzącymi ząbkami:), bo już tak kiedys miała i jej przeszło, a teraz znowu.:( Kasbak a tobie biedaczko duuuuuzo zdrowia, a wieczorem męża zaciągnij do wyrka niech cie wymasuje ;);) buziaki dla ciebie i Nadki 👄🌼 Sylwuś :) 🌼 Luiza to masz z tym swoim chłopem jak bym mojego widziała, też mnie wkorza, jak komp jest ważniejszy u niego od innych rzeczy, kiedyś go przez okno wywale chyba ;) dla całej reszty 👄

hejka,ja własnie wróciłam od lekarza,Nadka ma gorączkę i czerwone gardło,na razie kazała dawać eurespal i ibum.Oby sie nie rozwineło cos wiecej,buuuuuu

Wpadlam Wam zyczyc spokojnej nocki:)[kwiatek Kasbak mega fluidki na ozdrowienie dla Twojej corci...........🌼👄 Fluidki ogolnie sle potrzebujacym.................🌼 Pozdrawiam Wsie:)🖐️)))🌼 🖐️👄

Kasbak widzę ,że mała ma to samo co moja,ale ja oprócz eurespalu daję biostyminę i stodal,antybiotyk mam na wszelki wypadek.I chyba go wykupię,bo ledwo małą uśpiłam i jak zaczęła kaszleć tak zwymiotowała.Teraz szaleje bo wybiła się ze snu.Tak ja tylko na chwilkę. Kolorowych snów

pobudka!!kawka czeka..........c moja Nadia nadal gorączkuje.Luiza byc moze to to samo:-(tylko Nadka nie kaszle.ma czerwone gardło i zastanawiam sie czy to nie od zabkowania....synek znajomych tak własnie przechodzi zabkowanie:goraczka i gardło. ach juz mi sie nic nie chce.we wtorek mielismy wyjezdzac na wczasy...a teraz to juz nie wiem:-( julka udanej zabawy dzis zyczę;-)wyszalej sie na całego:D

KKasbak ucałuj Nadisię, i duuuuuzo sdrowia dla niej. 👄🌼 Uciekam bo mam jeszcze kupe roboty. Trzymajcie sie.pa🌼

{cześć] nie pisałam bo nie miałam wcale czasu do dzisiaj miałam dodatkowe dziecko ( kuzynki) a po niedzieli moje dzieci jadą do nie na 2 noce to bedę miała spokój i ciągle chodzimy na grzyby a wczoraj robiłam jeszcze ogórki odnośnie butów to ja też kupuję w Cc lub daishmanie bo droższych mi się nie opłaca moje dzieci rosną szybko i buty są tylko na 1 sezon jedynie jak uczyli się chodzić to kupowałam im kapcie ortopedyczne żeby stabilnie stawiały nóżki Sylwia ja Ci życzę zdrowej córeczki a bliźniaków najgorszemu wrogowi bym nie życzyła :)

czesc 🖐️ kasbak buziaczki dla Nadi-bidulka:(mam nadzieje ze juz lepiej :) Julka wyszalej się dzisiaj :D :P Buziaki d;la wszystkich dziewczyn👄-nie napiszę więcej bo coś się żle czuję :( 🖐️

Brylka podrzuć parę grzybków i ogóreczków.No to sobie odpoczniesz od dzieciaczków. Julka baw się dobrze na weselu i szalej do rana Pyśka dla Ciebie🌼🌼,tylko się nie rozchoruj. A ja rano ogarnęłam dom a popołudniu pojechaliśmy na zakupy,wróciliśmy umęczeni i zadowoleni bo każy coś miał dla siebie. Zuzia dziękuję za komentarz na NK-tak wczasy bardzo udane i polecam to miejsce Miłej nocki

dzień dobry:D niestety Nadia ma antybiotyk:-(,dałam jej wczoraj wieczorem i dziś już lepiej...bez antybiotyku by sie nie obyło... julka mam nadzieję,że zabawa udana była:D luiza fajne foty dodałaś na nk,rzeczywiście ciekawe miejsce,napisz dokładnie gdzie to jest.🌼 pyskaa a Tobie co?fluidki na dobre samopoczucie ode mnie.........🌼 brylka to bedziesz miała luzy bez dzieciaczków,fajnie Ci:-) sylwus,izabela buziaki dla brzuszków;-),hehhee❤️ miłej niedzieli wszystkim

Kasbak ja też muszę wykupić antybiotyk.Julka nadal kaszle i jest zachrypnięta,więc jak będziemy jechać do teściów to po drodze wstąpie do apteki Co do wczasów to Bałtów znajduje się parę kilometrów za Ostrowcem Świętokrzyskim.Jak wejdziesz na google i napiszesz Bałtów-wyskoczy stronka na której wszystko pisze,są nawet podane miejsca noclegowe.Zdjęć załącze jeszcze ale nie teraz bo nie mam w tym miesiącu już miejsca na NK-taki wyszedł mi komunikat. Jak pisałam wcześniej dziś dzień spędzamy u teściów,więc muszę zacząć się powoli szykować. Miłego dnia

dziewczyny życzę dużo zdrówka dla waszych dzieciaczków 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Kabask 3mam kciuki za twoją pracę moja koleżanka ostatnio też poszukuje przy ( najlepiej w jakimś urzędzie) ale przeważnie wszystkie nabory są dla picu bo pod konkretnie wybraną osobę odnośnie pisków i wrzasków to uwierzcie mi moje dzieci we wsi są najgłośniejsze Marcin jak czasami piśnie to uszy w środku bolą muszę się Wam pochwalić kupiliśmy dzisiaj skuterek żeby jeździć na grzyby bo moja babcia bardzo lubi zbierać ale ciężko jej chodzić tak daleko to teraz będę ciągle na grzybach

🖐️:) Melduje,ze zyje:) Pozdrawiam serdecznie Wszystkie kobitki:)🖐️)))🌼 Zycze udanego tyg.:)🌼 Fluidki sle potrzebujacym.......................🌼 🖐️)))

Pozdrawiam serdecznie Wszystkie babki z topiku:)🖐️🌼 U mnie nadal czasu brak na co kolwiek:) Do poklikania kiedys;):D:D Fluidki sle potrzebujacym.........................🌼 🖐️)))👄

Cześć dziewczyny! MOnika pycha kawka :D Dzęki za miłe słowa-ja już czuje sie lepiej,dzisiaj jestem zalatana...jeszcze jade kupic dziecią do szkoły trampki na wf,do usłyszenia:)🖐️buziaki dla was wszystkich 👄