Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola909090

RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ola909090

3 miesiace temu urodziłam dziecko średnio co tydzień przez dzień lub dwa leci mi krew takie plamienia.Lekarz na to tylko wzrusył ramionami i powiedział ze tak sie bedzie tliło. Karmie piersia i butelką . Pomóżcie co to może być czy któraś też tak miała i jak długo to może trwać?????

Ja po pierwszym porodzie tak nie mialam.Mysle,ze to nie jest normalne,powinnas isc do innego lekarza.Moze cie zle wyczyscili,nie mam pojecia.Ja krwawilam po porodzie 2 tygodnie albo i krocej i od razu byl koniec.Mi sie nic nie tlilo.

Gość ola909090
wiecie jak jest z dzieckiem nie ma czasu na lekarzy a nie mieszkam w wielkim mieście w związku z tym nie mam wyboru lekarza już sama nie wiem co myśleć nikt tak nie miał?????????

To zadzwon na pogotowie i sie spytaj albo do poloznej zadzwon. Wez sie za siebie,bo jak dostaniesz jakas infekcje to bedziesz musiala znalezc czas zeby isc do lekarza.A nie daj boze jak poloza cie do szpitala pod obserwacje.Z tym nie ma zartow.

Gość ola909090
ale chyba ginekolog który mnie badał wiedzial co robi? powiedział ze sie będzie tliło tylko jak długo? żadna tak nie miała

Tak mozliwe,ze tak powiedzial.Ale to jest opinia jednego ginekologa. Mojej kolezance jeden ginekolog stwierdzil,ze ma martwa ciaze a ona wcale nie byla w ciazy:) Wiec na wszystko trzeba brac poprawki.Zreszta ile moze sie tlic napewno nie 3 miesiace to jest za dlugo.

Nata ma rację, sprawdź to. Plamienie po porodzie już dawno powinno się skończyć. Moja koleżanka plamiła, myślała, że to menopauza a to był rak macicy.

Gość ola909090
to nieźle nastraszyłyście mnie! problem w tym ze ja naprawde nie mam jak sie wyrwac dziecko własciwie sama wychowuje a taki wyjazd to niezła wyprawa. Ja myslałam ze takie plamienia to normalna rzecz

Gość ola909090
może dzis ktos jest kyo mial ten sam problem

Gość sabcial
hej ja plamiłam 2 miesące i to bardzo mocno ale też Ci proponuje iść do lekarza a może jak pójdziesz z dzieckiem na badania kontrolne to zapytasz lekarza moze też Ci coś poradzi bo do dziecięcego lekarza musisz chodzić?