Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozaniecsamolotdataplecak

Snil mi sie rozaniec,snila mi sie data ..

Polecane posty

snilo mi sie ze mialam ladny rozaniec w rece i go komus pokazywalam,snilo mi sie tez ze bylam w Grecji (lecialam tam samolotem) sluzbowo ,snil mi sie plecak ktory zgubilam,snil mi sie bilet(na samolot) ,pamietam ze patrzylam na date powrotu-24.03 2006 ,pamietam tez ze chcialam napisac smsa do mamy ze bylam w grecji a teraz lece do Egiptu..moze ktos z was mogl by mi przetlumaczyc co oznacza moj sen ??

:)

nikt sie nie zna ??? szkoda

Gość pooodnosze

Gość spiacaIsniacaCzesto
Każdy sen dla każdego jest indywidualny i mimo, że może być taki sam oznacza zupełnie coś innego. Ja często śnię i zwykle odnosi się to do przeżyć dnia poprzedniego choć bywaja sny kiedy ostrzegaja mnie przed czymś. Też kiedyś przyśniła mi się data, zapisałam ją sobie ponieważ ta data jest wstecz i ja interpretuję to, że być może jeszcze będzie ona miała jakieś dla mnie znaczenie... Planujesz jakiś wyjazd w ten dzień? Może to jest jakies ostrzeżenie? Na marginesie 24.03 mój syn ma urodziny;)

Gość pooodnosze
wyjazdu nie planuje ....

Gość hemhem
Bywają sny, że odbiera się czyjeś mysli , lub są przepowiednią zdarzeń, niekoniecznie osoby śniącej. Mialam takie sny, że mogłam sprawdzić, że to co się mi śniło działo się w tym samym czasie.