Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazanaa

JESTEM SKAZANA NA SUKCES

Polecane posty

Gość skazanaa

:O Zawsze wszystko mi wychodzi,dostaje od yzcia to co chce....Az wydaje i sie to nudne:P jak sie urodzilam to pielegniarka powiedziala mojej mamie,ze jestem w czepku urodzina,mama chciala sie spytac dlaczego,ale juz pielegniarki nie bylo...Szukala jej,opisywala innym jej wyglad-mowili,ze nikt taki tam nie pracuje.... Wszystko co postanowie-wychodzi Czasem chce na odwrot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest ktos urodzony w czepku? Nie macie tego dosc???

pewnie dlatego , ze posiadasz szczegolny talent do bycia uczciwą i niewinna znana na wszystkich salach sadowych z niewinnosci. az Cie skazali na sukces.

Gość skazanaa
no nie jest to latwe...jakie studia zaczniesz-wiesz ,ze i tak zdasz,nawet sie nie uczac...nie masz pieniedzy-znajdziesz,wygrasz w toto Lotka A moze to Anioly???

Gość boze to jest
czarownica:o pozostaje sie tylko cieszyc i uwazaj bo peszek tu grasuje;) a tak powaznie to doceniaj to,wiele osob by tak chciało:)

Gość Czepek
Skazana--->>> a ty w ogóle wiesz o kim się mówi, że jest w czepku urodzony?

Gość skazanaa
wiem:)

Gość skazanaa
jestem zalamana,bo nigdy w zyciu mi cos jeszcze nie wyszlo!!!!!!!!!!mam kazda prace ktora chce,mam faceta jakiego chce itd.itp.Zniecheca mnie to ,mam dosc.Chce o cos powalczyc,cos osiagnac,,,,

Gość Czepek
Skazana--->> to napisz tym co nie wiedzą ska dosłownie się wzięło to, że ktoś jest w czepku urodzony i dalczego należy to do takiej żadkości?

Gość Czepku
>>>rzadkosci,a nie zadkosci:P

uwazaj bo w zyciu sie za wszystko placi i nic nikomu sie nie nalezy. nie \"kracz\" bo Ci moze przyjsc walczyc do kresu sil o byt. umiej sie cieszyc tym przecie nikomu tym krzywdy nie robisz.

Gość roadrunner
prowokacja ot co

Gość skazanaa
to nara, ide zagrac w totka bo chce nowe futro

Gość skazana
mysle,ze kazdy rozumie o co mi chodzi... czy to normalne,ze gralam 2 razy w zyciu w totolotka i 2 razy wygralam??? chyba nie

Gość Czepek
Racja rzadkości :D, dzięki za zwrócenie uwagi :D Skazana--->> a wiesz przynajmniej z czego jest ten "czepek", bo jeśli masz go na głowie do dzisiaj to pogratulowac :P :D :D :D :D :D :D

Gość Czepek
Skazana----> tak przypuszczałam, ze nie wiesz :D bo mnie nie chodzi o znaczenie powiedzenia "w czepku urodzony", tylko o ludzi którzy faktycznie się w "czepku" urodzili (skądś to się wzięło), a ty napisałaś, ze się w czepku urodziłaś - więc pytam :-)

Gość DDgggggg
Skazana skocz z 30 piętra. Zajmij sie tym potem zawodowo - to może być zabawne i dochodowe jak sie łapkami odbijesz od gleby. 🖐️

Gość Czepek
jabyś była w czepku urodzona, to wiedziała byś o czym piszesz, a tak to kompletna porazka :D Pewnie pierwsza w życiu, co :P Trzeba było nie zakładac topiku, bo jak już raz pech cię dopadnie to koniec ;-)

Gość Czekający pytajnik
Skazana---> co to znaczy być w czepku urodzonym? Odpisz bo nie wiem..........

Gość Czepek
Skazaną dopadł pech :-( nie odpisze bo net jej odcięli. z resztą i tak nie wie :D

Gość Czepku
zaraz przyjdzie po nią Peszek,juz krązy koło niej ,bo niegrzeczną opuścił:P ,wiec nie łapie kazda minute;)szczescia;)

Gość peszek
ciesz sie ostatnim dniem szczescia ,jutro bede przy Tobie bo dzisiaj stoje przy ... tajemnica :D

Gość Czepek
Biedna i do tego myślała, że topik się przyjmie, to już nie jest peszek tylko peszysko :-( Założę się, ze szuka w necie, co to znaczy być w czepku urodzonym i z czego jest ten "czepek", albo jej prąd wyłączyli, bp nie płaciła z tych wygrywanych co tydzień pieniędzy :D Może za chwilę napiszę jak to jest z tym czepkiem :-)

Gość i pojawil
sie niezastapiony ...peszek :D

Gość Czepek
dobra powiem ci skazana----> czasem się zdarza, że dziecko ma na głowie kawałek błony, tzn. łozyska, poprostu wypychając je głową zostają mu na głowie resztki błony w fromie takiego czepka. Należy do do rzadkości, dlatego też o takich dzieciach mówi się, że będą miały szczęście w życiu. Jak widać ty nie urodziłaś się wczepku skoro porazkę poniosłaś nawet na takim forum jak To, gdzie głupsze topiki się przyjmowały. Pozdraiwam :D Aha i nie używaj więcej sformułowań, których nie rozumiesz, bo to kompromituje najbardziej, trzymaj się :-)

Gość jejejejejeje
moj peszek jest niezastąpiony....jeszcze dzis jest przy....mnie:D

Gość skazana
Jestes glupia,zazdrosna,zle wchowana....tak,tak.... Przeciez napiasalam wyzej ,ze wiem co to znaczy:P Jest jednak inna opcja tego powiedzenia... Peszek niestety nie dopadl-wrecz przeciwnie!!! Znowu mialam szczescie ,ale co bede glukom takim jak ty o tym pisac,,,,czesc!

Gość skazanaaaa
podszywacze!!!!! wynocha:P

Gość jejejejejeje
skazana kochana:) wiem,bo jest przy mnie,ale nie martw sie kochnana,zawita do Ciebie jutro z samego rana:)