Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama juz nie wiem**

czy Cilest, pomimo regularnego brania, czesto zawodzi??

Polecane posty

Gość sama juz nie wiem**

kurde;( nie wiem co myslec biorę od pewnego czasu te tabletki i slyszę ostatnio ze zawodzą, ale zastanawiam się czy to jest spowodowane nieregularnym braniem (pomijaniem tabletki badz branie w roznich godzinach) Na kafeterii również słyszałam ze kilka kobiet w trakcie zazywania ich zaszło w ciąże. Co mam myśleć. Mnie cilest jak narazie sie przyjeło bardzo dobrzę. Ciązy nie ma ale i tak mam pewne obawy, zastanawiam sie nad zmianą tabletek, doradźcie mi ktore tabletki mają najlepszą opinie i czy naprawde cilest zawodzi niektore kobiety.

daj spokoj, tabletki maja stala dawke hormonow i przy dokladnym ,regularnym braniu nie spowoduja zadnej wpadki, nie powinny! plemniki maja wrecz gruby mur do przebicia ktorego nie przebijaja. A zawodnosc pigulek to sprawa nieregularnego brania jak najbardziej oraz osłabiania ich działania poprzez różne czynniki o ktorych kobiety stosujace ten rodzaj antykoncepcji powinny wiedziec. Ja zazywam cilest, co prawda niedlugo, pol roku i nie wpadlam poki co. Zamierzam jednak go zmienic na Novynette. Cilest spowodowal u mnie depresje oraz drażliwosc i krzykliwosc. Domyslac sie tylko moge ze to przez hormony.