Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnica nr1

kobietki podsuncie jakis pomysl...

Polecane posty

Gość tajemnica nr1

Otóż jest taka sytuacja po krotce, chodzi o to, ze pewna dziewczyna zakochala sie w mezczyznie, on na spotkaniu powiedzial ze jest po rozwodzie, jego zona ktora pozniej poznala rowniez mowila ze sa po rozwodzie, on mowil ze kocha, ze chce z ta dziewczyna byc; zamieszkali razem, a tu okazuje sie ze wcale rozwodu nie ma, obiecuje ze sie rozwiedzie, wypelnia wniosek, a tu za pare dni od tego wypelnienia zjawia sie jakis czlowiek z nakazem aresztowania i zatrzymania w areszcie sledczym tego mezczyzne; dziewczyna zalamana on przeprasza; teraz od miesiaca nie kontaktuja sie....i tak sie zastanawiam czy tak naprawde go aresztowali i siedzi do sprawy czy po prostu wrocil do zony i chcial sie pozbyc tej dziewczyny, tak zeby ona nie wiedziala, czyli moze chcial sie zabawic? no dalszy problem jest taki, ze ta owa dziewczyna chce sie zemscic a zupelnie nie ma pomyslu...wiem ze znajda sie tu takie osobki ktore beda pisac, zeby se odpuscic i z szacunkiem odejsc, ale moze ktos podsunie jakis pomysl, nom pokazmy, ze jest solidarnosc jajnikow:)

Gość żałosne posunięcie
nie warty świeczki,a ta dziewczyna wie co to honor? i szacunek do samej siebie?

Gość belaunia
nie ma takiego czegos jak solidarnosc jajnikow, jesli chcesz byc tak glopia jak twoj byly men to sie mscij, jesli nie to pokaz ze poradzisz sobie bez niego i poszukaj kogos bez zobowiazan.

Gość tajemnica nr1
Tu nie chodzi o mnie, tylko o bliska osobe, ja wiem co na swoim miejscu bym zrobila gdybym byla na miejscu tej dziewczyny a tu chodzi o niej, a ten post byl grzecznosciowy.