Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fiesta31

Mężatki,samotne,bo mąż za granicą,pogadajmy będzie raźniej.

Polecane posty

Witam wszystkie \"samotne\"mężatki.Mój mąż od dwóch lat pracuje za granicą i mam dużo samotnych wieczorów.Może porozmawiamy o naszych smutkach i radościach,problemach i sukcesach. Ja osobiście juz się \"przyzwyczaiłam\" że muszę radzić sobie sama z codziennymi sprawami i wychowywaniem syna,ale na początku ciężko mi było bardzo i wiele spraw musiałam sie nauczyć. A jak jest u Was?\\Napiszcie coś o sobie:)

Gość storka
U mnie tak samo. A gdzie masz męża? Mój jest w Anglii.Napisz jak wszystko organizujesz, czy dziecko duże, ktoś ci pomaga?

mój w Belgi.Syn ma siedem lat więc nie za wiele mi jeszcze pomoże:O teraz mam już wszystko zorganizowane ,przyzwyczaiłam się przez dwa lata ale bywają trudne chwile,sczególnie jeżeli chodzi o wychowywanie syna,brakuje mu ojcowskiej ręki

mi dużo pomaga moja mama i zajmuje się synem jak pracuje,więc przynajmiej martwić się nie muszę że syn bez opieki jest

Gość upppp

Fiesta31... pozdrawiam Chętnie pogadam:)

Gość gość
Fiesta jest nie do zdarcia.Chodzi o samochod.

Gość gość
dlaczego nie przeniesiecie się do mężów? dlaczego pozbawiacie dzieci ojców i pełniej rodziny? dla kasy?

Gość gość
14.16 są mężczyźni, którzy wyjeżdżają na służbowe kontrakty, marynarze, stewardzi, itp Nie zawsze da się przenieść z rodziną.

Gość gość
Nie zawsze da sie od razu przeorganizowac dotychczasowe zycie i przeniesc sie za mezem, gdzie jestes sama z dziecmi bez bliskich do pomocy.

Gość gość
Dlaczego się nie przeniosą? Bo im tak dobrze, mamusia blisko, mąż daleko, nie przeszkadza a kasa jest. Przyznajcie się, jak przyjeżdża to wam tylko przeszkadza prawda? A grządkę i tak już ktoś inny "obrabia", prawda?

Gość gość
Bzdura,nie zawsze tak jest,to kwestia zaufania,moj maz pracuje w Norwegi w Polsce jest raz na 4-miesiace,bez seksu mozna wytrzymac

Gość gość
ale bez kasy i koleżanek absolutnie nie!!!