Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRZYCHU TOMAK

Kocham żonę swego kolegi, jak się od tej miłości uwolnić?

Polecane posty

Gość KRZYCHU TOMAK

Proszę pomóżcie, bo nie mogę tak dalej żyć,staram się nie bywać w jej towarzystwie, ale to niewiele pomaga. Wciąż o niej myślę. Mam wyrzuty sumienia, że kochając ją w jakimś sensie zdradzam kupmpla. I wciąż muszę utrzymywać tą mułość w tajemnicy.Gdy kocham się z inną myślę, że to żona kolegi.To też jest nie fair ale nie mogę sobie z tym wszystkim poradzić.Kocham ją od 3 lat, trzy lata cierpień.......

Może pora wziąć się w garść i twardo powiedzieć sobie \"dość\". Zwracaj uwage na otoczenie. Może jest ktoś komu na Tobie zależy. Jeżeli Oni sa zgodnym malżeństwem nie popsuj przez przypadek czegoś co dlugo budowali. Życze szczescia- tu trzeba silnej woli i niezmiennych decyzji

Gość jojik
jeśli jesteś gość to nie stoisz w rozkroku tylko działasz - jeśli jesteś uczciwy zabijasz uczucie, jeśli jesteś draniem dobierasz się do niej.

Gość rubka68
jak cię znią nic nie łączyło tylko rozmowa to zamilcz na zawsze Ajak coś wiecej imoże wiesz z ona ciebie kocha to idz na całośc Znam taka samą sytuacje są bardzo szcześliwi ona miała jedno dziecko mieszkają w jednej kladce jest między nimi duża rużnica wieku Sa ze sobą już kilka lat Tylko pozazdrośćić takiej miłośći

Gość cięzko jest zabić
w sobie uczucie, ale nie raz trzeba....chyba, że i Ona coś do ciebie czuje, wtedy to juz inna sprawa

Gość tomeka
wybieraj albo uczciwość w stosunku do siebie, albo uczciwość w stosunku do kobiety którą kochasz i lojalnośc wobec kumpla - nie zazdroszczę wyboru

Gość MAGDALLENKA
zachowaj uczucie w tajemnicy - dobra rada?

Gość dlaczego uwolonić
to co to za miłość, jeśli ją kochasz to walcz o nią jak lew , jeśli wiesz że nic z tego nie wyjdzie to odejdź i daj im naprawić błędy bo potem bedzie zapóźno.

Gość uważasz ąe warto
walczyć? postawić przyjazń i miłość na jedną kartę.............jak przegra to straci i kolegę i kobietę a sam popadnie w załamanie, lepiej kochać po cichu i mieć nadzieję, że może los okaże się dla ciebie Krzysiu łaskawy

Gość bzdety
w takim razie to nie miłość

Gość WALCZ DO UPADLEGO