Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE O ODP

DO BIORĄCYCH TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE PROSZE WEJDZCIE

Polecane posty

Gość PROSZE O ODP

Zdazyło się- 1 raz po pół roku zapomnialam wziasc Diane35. Zawsze łykam o 21- wczoraj zapomnialam, ale wzięłam przed chwilą- czyli jest 12 godzin za pozno. Wieczorem wezme tą czwartkową tak o 21 itd. ale czy zostało zachwiane moje zabezpieczenie???????????????

Gość do 12-tu godzin
po tym jak zapomniałaś tabletki możesz ją wziąć a czemu nie przeczytałaś ulotki?

Gość zozolek22
o ile pamietam na ulotce jest napisane ze mozesz wziasc ta tabletke nawet jesli oznacza do ze wezmiesz 2 naraz,przeczytaj ulotke tam sie dowiesz wszystkiego.......

Gość mika--------------------------
Jeśli weźmiesz tabletkę w ciągu 12 godzin to nic sie nie stanie, a przynajmiej nie powinno.

Gość PROSZE O ODP
ulotka została w innym miescie :P wiem ze do 12 godzin mozna wzisc dlatego wziełam rano ale pytalam czy dzialanie anty jest takie samo czy lepiej nie ryzykowac?

Gość do 12-tu godzin
działanie anty jest takie samo w Twoim wypadku

Gość kalliani
Jest środek tygodnia , nie sobota , nie niedziela , martwisz sie tym co zrobisz ? Czemu nie zadzwonisz kobieto do lekarza , który Ci je przepisał ? Polecam informacje u żródeł .

Gość ANO TAK ZE NIE JESTEM STAD
SKĄD MAM TABLETKI TZN. MIESZKAM W 2 MIASTACH A ZRESZTA CO BEDE TŁUMACZYC JUZ WSZYSTKO WIEM PAA

Gość kalliani
Prosze Cie , nie opowiadaj , że zdobycie info u specjalisty to taki problem. Zreszta Twoja sprawa , mnie tylko dziwi , jak w sprawie własnego zdrowia , mozna zaufać pomarańcziwemu nickowi na kaffe. Papa

Gość do kalliani
masz świętą rację! w końcu ci z czarnymi nickami to sami specjaliści:P

Gość kalliani
ps/ do mojej porzedniej wypowiedzi - jakiemukolwiek nickowi - lepiej ? idea pozostaje bez zmian :P

Gość ANO TAK ZE NIE JESTEM STAD
JA NIE ZAUFAŁAM ZADNEMU NICKOWI TYLKO ROZMAWIALAM Z KIMS KTO JĄ MA I NIE JEST TO NIKT Z KAFE I NIE WYPOWIADAJ SIE ZARAZ ZŁOSLIWIE JAK NIE WIESZ O CO CHODZI A CO TEGO ZE NIE MAM NUMERU DO GINA TO TO PRAWDA PONIEWAAZ NUMER MAM W DRUGIM MIESZKANIU