Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skromny chopak

Boję się wypytywania o poprzednie związki

Polecane posty

Gość Skromny chopak

Witam, powiem prosto z mostu nigdy nie miałem dziewczyny, dlatego też strasznie się boję o to, że przyszła dziewczyna będzie się o to wypytywać, pomyśli sobie, że coś ze mną nie tak, i mnie rzuci i nigdy nie będę miał dziewczyny, bo za młodu nie miałem dziewczyn. Pomózcie, jak na to dziewczyny patrzą?

Gość ojej ojej
zawsze możesz powiedzieć, że nie chcesz rozmawiać o przeszłości. Przecież nie dotyczy ta przeszłość obecnej partnerki, więc do czego jej takie informacje? To twoja przeszłość a nie jej.Ty też nie wypytuj i po sprawie. A jeśli będzie się upierać, to powiedz jej, że pewnie głupio by się czuła, gdybyś kiedyś opowiadał o związku z nią komuś innemu... to ją powinno powstrzymać przed dalszymi pytaniami :-)

Gość miss mexico
nienawidzę facetów którzy nawijają o soich podbojach a i tacy ktorzey ówią cokolwiek - też potrafią robić przykrość i wywołują zazdrość, nie wspominaj o tym - jak zapyta to rzeczywiście powiedz ze nie chcesz rozmawiać o przeszłości - teraz jest ona i jest dla Ciebie najważniejsza. Może kiedyś jej powiesz i nie masz powodu do kompleksów, chciałbym być dla mojego tą pierwszą, ale cieszę się że MOGĘ (mam nadzieję !) być tą ostatnią i tez żałuje że nie był tym pierwszym .

Pewnie duzo jest dziewczyn, ktore beda zadowolone, ze sa pierwsze :) pozdrawiam

Gość Skromny chopak
Dzięki za rady. Może ktos jeszcze się wypowie?

Gość wielka madra glowa
To wcale nie jest takie rzadkie. Czesto sie czlowiek spotyla z kims 2 razy , potem juz nie , po sie sobie nie spodobali , albo jest niesmialy i nie spotylak sie z nikim , albo z jakichs innych powodow sie nie spotykal- i nic w tym nienormalnego. a wielki plus to taki , ze nie beda dzwonic jakies byle ani nie bedzie sie czula do nich porownywana

Gość Uważam że to
że nie miales nigdy swojej dziewczyny nie jest w zadnym wypadku twoim minusem. Myslę, że możesz powiedziec prawdę, że nigdy nie chodziłeś z zadna dziewczyną, ale miałes koleżanki, które podobaly się tobie mniej albo więcej :-D

Gość Nastka54
A ja sie boję pytać o jego byłe zwązki, więc nie pytam

A po co niepotrzebnie wyciagać poprzednie zwiazki? Jeśli ktoś jest po rozwodzie to jeszcze rozumiem, bo to masa urazów, czasem dzieci, trzeba jakoś ustalić sytuację prawną, np. dzieci. Ale w waszym przypadku? Po co? Liczy się teraźniejszość i przyszłość.

Gość *mala blondyneczka*
ja sie zawsze bardzo z tego powodu cieszylam ze bylam ta pierwsza - najwazniejsza dziewczyna:D nie masz sie czego bac, Ty tez napewno bedziesz sie cieszyl jesli sie okaze ze bedziesz pierwszym

Gość Oktiabrinka
szczerze?nie masz sie czego wstydzic!!!ja sama chcialabym spotkac takiego faceta..mam 19 lat i nieudany ziwazek ktory bardzo przezylam. Zawszec chcialam byc pierwsza i jedyna. Teraz juz nie mam szans. PS Smiesza mnie faceci chwalacy sie swoimi podbojami. Powodzenia.>!

Gość ciocia Miecia
zapewniam Cie, ze nikt nic zlego o Tobie nie pomysli, wrecz przeciwnie, przynajmniej nie bedzie glupich problemow zwiazanych z Twoimi bylymi (dziewczyny sa przewrazliwione na punkcie bylych). Nie lam sie, jak juz bedziesz mial dziewczyne, to zobaczysz, ze takie rzeczy nie maja znaczenia 🖐️