Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciemna_blondynka

Jak uwolnić się z pęta miłości?

Polecane posty

Zawładnęła calym moim zyciem. Ciągle o Nim myślę, wstaję i pierwsza myśl On, kladę się spać i myślę o Nim.Spalam się. Brak mi sił do życia, bo wiem, że nie będziemy razem. Nie wiem nawet czy Mu sie podobam, nie wiem czy mam u Niego jakąś szansę, nic nie wiem. Pojawił sie w moim zyciu niespodziewanie.Moje dotychczasowe, ulozone i w miarę spokojne życie runęło jak domek z kart.Boże ta miłość to jakieś przekleństwo. Nie mogę nikomu o niej powiedzieć, bo ta miłość jest tylko moja. Facet z którym jestem, nie domyśla sie niczego. Jestem cholernie dobrą aktorką, albo on jest ślepy. Codzień marzę by Go zobaczyć, by przez chwilę porozmawiać a jednoczesnie uciekam przed Nim, a może przed sobą? Mijają lata...a miłość nie. Myślałam, ze przejdzie, że zniknie ale NIE. Dzięki za wysluchanie. Nie potępiajcie mnie. Nie pocieszajcie. Potrzebuję jedynie zrozumienia i sił, by......sama nie wiem.

Gość Wodniczkaaa
bo wiem, że nie będziemy razem Własnie psycholgoia dobrze to okresla. Zycie jest szare był On i bardziej z samotnosic i szarosic zycia chciaąs z nim byc niz sama. potem on nie chciał i Ty wiesz jakie bedzie twe zycie - znowu szaro i samotnie. A na horyzoncie nikt. psychologia okresla to byłem podlaczony a reraz nie jestem. I im bardziewj wiesz ze nie bedziesz z nim tym bardziej duma boli takie wew ego i bardziej sie nakrecasz. Ale nie ma w tym uczuc.

Gość TATIANKA
a skąd wiesz, że nie będziecie razem? życie to jedna wielka niespodzianka, więc kto wie?

Gość MAGDALLENKA
no to faktycznie się zapętliłaś

Gość ILONA Czarna
z doświadczenia wiem, że mało prawdopodobne byś przestała go kochać, chyba ze on da ci to wyraznie do zrozumienia a i wtedy nie wiadomo co się stanie, moze sie załamiesz a moze zrozumiesz że nie było warto, tak się zdarza, że najbardziej kochamy tych, których nie mozemy mieć....

Gość marzycielki i romantyczki
nie lepiej myśleć i kochać jednego faceta? same ładujecie się w takie chore układy, mieszacie sobie w głowach, chcecie i boicie się! jak zależy wam na kimś to walczcie o niego, o jego uczucia, zainteresowanie i przyjazń, czasem to co wydaje się z pozoru milością okazuje się zafascynowaniem i niczym trwałym na czym moznzby było zbudować związek

Gość zapomnieć i żyć
jak Pan Bóg przykazał

Gość zapomnij i zyj
dalej, wiem, że to trudne, ale to najlepsze rozwiązanie.Spalasz się, żyjesz jak w transie, oszukujesz swego faceta, męczysz się. Bardzo Ci współczuję. Milość potrafi nieraz dopiec do żywego.Spróbuj zapomnieć i ...wróć do życia.

Coś na ten temat wiem bo podobnie do Ciebie sie zaplątałam.Jestem w stałym związku niby nic nie brakuje a Ja wpakowałam się ,tez naokrągło myslę.Z tym że ja juz sie z nim spotykam i jest nam bardzo dobrze ze sobą a co będzie dalej aż boję sie mysleć.poprostu duży znak ??? Sam sie tego wszystkiego boję.Pozdrawiam

Coś na ten temat wiem bo podobnie do Ciebie sie zaplątałam.Jestem w stałym związku niby nic nie brakuje a Ja wpakowałam się ,tez naokrągło myslę.Z tym że ja juz sie z nim spotykam i jest nam bardzo dobrze ze sobą a co będzie dalej aż boję sie mysleć.poprostu duży znak ??? Sam sie tego wszystkiego boję.Pozdrawiam

Gość doewcyk
wejdz na forum kochanki,tam poczytaj,znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie.

Gość spójrzmy prawdzie w oczy
jesteś szmatą !!!

Gość a tego nie rozumiem
dlaczego szmatą?

Gość wybierz sobie sama
metodę najlepsza zapomnieć

Gość NIE NIE NIE NIE NIE
mówię z doświadczenia - zero szans