Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pytong

Byle pił, byle bił, byle był - taka jest prawda

Polecane posty

Dziewczyny szanujcie facetów, bo facetów jest na świecie bardzo mało dla was. Mieszkacie w dużych miastach, szukacie miłości, facetów, obniżcie swe kryteria po starymi pannami zostaniecie do śmierci. A nie chcecie tego prawda? Niewykszałceni mężczyzni na wsiach pozostawali, a wy szukacie dla siebie mężczyzn, a oni są jak rarytasy dziś, dlatego ten tytuł to sama prawda, że należy o chłopa dbać kim by nie był i szanować.

Cześć kotuś, chciałbym z tobą jeszcze bardziej porozmawiać, chcę nawiązać z tobą nić porozumienia, dobrze?

Gość czy to
jest jakiś kącić porad psychologicznych?

Witaj misiu , nie wiem jak to bedzie z ta nicią , ja nie do końca zgadzam sie z postawioną tezą :D

Gość zgadzam sie niech pije bije
byle ja bym mogła na nim wyżywać się ze swoim wrednym charakterem! jak jest taki paskudny to powinien znosić ciśnienia i brak obiadu z pokorą! Oto mój postulat

Gość gosiuniaaaa
siedzisz na damskim forum przypominam!!!!! Ale, powiedz ak szczerze jak to jest byc całe życie niekochanym????

gosiuniaaaa -> Gośka a jak to jest być całe życie złośliwym?

Gość papadam
Faceci szanujcie dziewczyny, bo dziewczyn jest na swiecie bardzo malo dla was. Mieszkacie w miastach, szukacie milosci, dziewczyn(...)starymi kawalerami zostaniecie do smierci(buahaha)... Niewykszałcone kobiety na wsiach pozostawaly, a wy szukacie dla siebie kobiet, a one są jak rarytasy dziś, dlatego ten tytuł to sama prawda, że należy o kobiete dbać kim by nie była i szanować.. ps.niezla polszczyzna;p

Gość zgadzam sie niech pije bije
zmieniłam zdanie: pytong to gupek wioskowy!

Może i jestem ze wsi, wy p*�*(# mieszczuchy z blokowisk

Gość może być róznie
Zyj sobie w tym przekonaniu jeśli ci z tym dobrze,tylo nie zdziw się jak zostaniesz sam bo kobiety będą wymagać więcej.

hehehe jakos nie zauwazylam braku facetow kolo mnie, moze i jest ich mniej niz kobiet, ale kolo mnie skupia sie ich calkiem sporo :P tak na marginesie to staropanienstwo jakos mnie nie przeraza :P wyobraz sobie, ze potrafie tez samodzielnie egzystowac i calkiem niezle mi to wychodzi :P 🖐️

Gość powinno być
"niechby pił, niechby bił, byle by był"

Gość nie mam nicka
jestem starą panną ze wsi, a kawalera też tutaj znaleźć nie mogę, innych nie ma co szukać, bo rozwodników na wsiach prawie w ogóle nie ma :)

Gość zuziaa52
o czm wy piszecie niech będzie kocha icłuj a nie bjie toc nie te czasy żeby pierdział i śmierdział w takim wypaadku wole buc sama jestem wolnym człowiekiema nie ciemiężonym

skoro tak mialby bycc ze byle byl, byle pil to kup se kobieto lepiej wibrator po jaka \"husteczke\"ci taki chlop???????????????????.

Gość zuziaa52
zgadzam się z tobą kiciuś

Gość flora2
byłam sama teoretycznie 5 lat spotykłam się w zasadzie tylko w weekendy i było ok a teraz głupia wzięłam sobie młodszego i piorę mu gacie, skarpety, robię o 5 rano kanapki, obiadki dobre codziennie, kolacje musi robić sam, podtrzymuje na duchu..... itp. i te inne sprawy codziennie czy on ma źle???? czekam na niego z tym obiadem..... i co dzisiaj usłyszałam, że jestem psychiczna i mam się zamknąć i co zdenerwowałam się kazałam mu wyluzować i powiedziałam, że nie widzę możliwości by z nim być, jeśli po roku znajomości tak mnie " szanuje" a wszystko dlatego bo mu się akumulator rozładował a ja nie chciałam o 6,30 pomóc mu pchac samochodu w piżamie, bo ostatnio jak to zrobiam to robiłam to źle i prawie mi przyłożył, gdzie ja miałam oczy ??? znam odpowiedź aż taką blondi nie jestem. Dzisiejszy dzień w związku z w/w spędzilśmy oddzielnie i noc tez pewnie taka bę dzie pojechał do siebie i wyłączył telefony..... ciekawe co robi ???? bo telefonów raczej nie zamyka, a może jest gorszy od mojego psa, prosze napiszci co o tym myślicie pozdrawiam Zakochana kobieta to niezbyt mądra kobieta widze to po sobie ....czarli, czarli.........................

Możecie wziąć mojego, z odzysku. Jeszcze dopłacę. :P P.S. nie pije i nie bije.

Gość niunia2206
dzięki, a szczeka ja bym mu czapi zamiast gulaszu podała

O mojego pytasz? On już szczeka, czasem bez przyczyny i bez Chappi. Sam z siebie szczeka.

Gość niunia2206
" dzięki " to było tak grzecznościowo, ale jeśli chcesz dopłacić to pewnie szczeka no tak na siebie masz racje czapi za drogie nie zasłużył na taki gulasz, my to mamy dobrze mówię o kobitach, wiesz ja z moim jestem rok jest młodszy i tez szczeka, ja mu chyba jutro kupię puszkę dla kotów taka za 1,50 no proszę jaki tani obiad b ędzie, a myślałam co tu wykombinować