Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krochmalinka

KOSZMAR DEPILACJI-POMÓŻCIE!!!

Polecane posty

Gość Krochmalinka

Witajcie Kobietki! Opiszę mój problem zwięźle...otóż...NIE MOGĘ GOLIĆ NÓG!!:( Jestem zrozpaczona! Po każdej depilacji nogi okropnie mnie swędzą...nie wiem co to jest czy wrastają mi włosy czy może jakaś infekcja bakteryjna...Potem mam wszędzie rany i blizny...miała któraś z Was podobny problem...BŁAGAM NAPISZCIE!

Gość dezex
spróbuj po goleniu lub depilacij przemyć nogi wodą utlenioną

mysle ze z ta woda utleniona to nie zadobry pomysl ,, hmm,, ja tez mam wrazliwa skore i zaczerwienienia zawsze jakies mi sie pojawiaja i czesto zostaja juz .. mysle ze pominnas wybrac sie do dermaloga moze cos poradzi pozdrawiam

Myślę, że po prostu powinnaś dobrać odpowiedni dla Ciebie sposób depilacji. Mosze depilator? na początku boli, ale po paru depilacjach prawie nic nie czujesz :) a żeby włoski nie wrasatały w trakcie codziennej kąpieli szoruj nogi szorstką gąbką.

Gość kosmetyczka poradzi...
Witaj jeśli chodzi o to swędzenie i pieczenie, to z pewnością masz również czerwone wypryski jeśli się nie mylę to to jest to zapalenie mieszka włosowego. Bardzo częśto to się zdarza i nie ma co panikować. polecam przed każdą depilacją peeling aby pobudzić mieszki włosowe, a jeśli to nie pomoże to wybrałabym kosmetyczkę która przeprowadzi zabieg depilacji ciepłym woskiem. Zaraz ktos pewnie napisze że to booli, ale to takie uczucie na pierwsze 5 sekund, a efekty sa rewelacyjne. Polecam