Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milo

Praca w OVB - czy warto??plis

Polecane posty

Gość marko polo
O przywilejach doskole i wiem też , że wtedy już nie jest kolorowo , wtedy jest podgryzanie gardeł , a czy kumasz jak mieć te 300 osób ? Moja propozycja zamknięcia dyskusji : zrób KOD-a , potem KO , oczywiście rekrutując i utrzymując około 100 ludzi pod sobą, bo tylko 10-15 zapewni ci godziwą produkcję , a potem napisz na tym forum: JA , aaaaaaaaaaaaaadddddddduupa W KTÓREGO NIE WIERZYLIŚCIE JESTEM KO I CO WY NA TO NIEDOPWIARKI ????? Miałbyś do 2012 roku spokuj z pisaniem bzdur na tym forum.

Gość Były K.O.
zgadzam Sie z MARKO do puki jesteś nisko jest ok wsparcie pomoc, ale im wyżej tym atmosfera się zagęszcza jak podskoczysz za wysoko to cie sfolgują bo zaczniesz zagrażać. A jak... u mnie doładowali mi kasę za utrzymanie biura 2 000tyś miesięcznie ...no przecież zarabiam to mogę płacić. Zgadzam się z tym tylko lokalizacja wyposażenie itp. nie leżała w mojej kwestii. Bo ovB musi mieć to co najlepsze, no i doszło jeszcze ok 2000 telefon , media itd. razem ok 5 000tyś. ale przez pierwsze parę miesięcy miałem sponsoring co wyniosło mnie 2000 mieś. takie niespodzianki spadały co chwila mój przełożony przenosił sie do innego miasta zakładać strukturę wiedz jego cześć spadała na mnie i jeszcze jednego.ogółem Więcej zachodu nisz kasy...

Gość aaaaaaaaaaaaaadddddddduupa
300 OSOB JAK? Magiczne 5 w MLM Ja 5, i każda aktywna osoba po 5, taką strategie chce obrac, wiadomo ze bedzie trzeba przemielić wiecej tej hołoty ale damy rade. Kierownik 2012? chłopkie, co ja mam robic do tego czasu?:D Ten rok i Kiero zamykam

Mi obiecali pełne pokrycie koszów za biuro także już mi to zostaje w kieszeni

a te 300 osob to wiadomo, ze bedzie tez TKKF, ale to jest nieuniknione. statystka

Gość marko polo
Czyli nie znasz Planu Kariery , bo nawet nie wiesz że jest KOD i KO czyli Kierownik Odziału i Kierownik Okręgu. A taki jesteś mądry , a nie znasz podstaw. Czyli nie masz pojęcia nawet w czym siedzisz. Magia OVB , idioci z klapkami na oczach.

Wiem przeciez że są 2 stopnie kierownika. W tej firmie nie możesz za dużo myslec, kto za dużo myśli, spekuluje, liczy itd, to przestaje się skupiać na najwaznijeszym, Na pracy, obrocie, jednostkach. A ten któ wiele nie mysli - pnie się szczebel po szczebelu

Gość marko polo
Do były KO To ciebie też doili , ja też z tym miałem kłopoty.

Gość marko polo
do ; aaaaaaaaaaaaaadddddddduupa czy ty grasz w CHU-JA czy faktycznie jesteś taki kretyn ?

marko polo odnieś to do czegoś konrektnie skoro mnie obrażasz

Gość marko polo
Absolutnie Cię nie obrażam , tylko zadałem pytanie. A odniosłem to do ostatniej wypowiedzi.

No to gram w CHU - JA

Gość marko polo
Też mi się nie chciało wierzyć , że może facet być takim imbecylem

przecież sobie jaja robiłem, ale pomysł ile osób to przeczytało, którym w głowie siedzi to samo?

Gość prowizion ber alle
Marko polo jaka struktura jak można wiedziec?

Gość marko polo
Dyr. Kraj. Andrzej R. Z Lublińca P.S. mam spotkanie z klientem będę dostępny po 19,oo

Gość prowizion ber alle
To ta sama

Gość antygier
Jakie próżne istoty tutaj piszą... weźcie przeczytajcie swoje posty. Żenada straszna. Niby głupcy na drzewach nie rosną, ale was tutaj jest akurat zdecydowanie za dużo. Poziom wypowiedzi... no cóż - z pisma obrazkowego stworzonego przez małpy można byłoby wyczytać więcej pożytecznych informacji. A o jakiejkolwiek kulturze osobistej czy kulturze wypowiedzi nie wspomnę - te całe dyskusje walą prostotą i chamstwem na odległość. A każdy z was uważa się tutaj za elitę intelektualną z inklinacjami do moralizatorstwa i nieomylności Nawet dresiarze potrafiliby zachować się z większą klasą, a do tego zachować przynajmniej resztki pokory.

Gość marko polo
Do antygier. Dużo napisałeś , ale nie bardzo wiadomo , o co ci biega. Pisma obrazkowe stworzył człowiek pierwotny , nie małpy. podaj przykład chamstwa , prostoty , braku pokory lub moralizatorstwa. Chyba , że akurat rośniesz na drzewie i za mało dojrzałeś , by spaść.

Gość prowizion ber alle
To pewnie jakiś wierny wyznawca OVB ( naturalnie. że początkujący) który oburzył się, że ktoś mogł źle napisać o jego guru

Gość Były K.O.
Do antygier Odnośnie kultury osobistej prostoty itd. są inne Fora. Twoja wypowiedz nie wnosi nic odnośnie OVB "A każdy z was uważa się tutaj za elitę intelektualną z inklinacjami do moralizatorstwa i nieomylności" ....a ty to co z elity intelektualnej??? TWA WYPOWIEDZ DOTYCZY TEŻ CIEBIE!!

Gość ziom z bloku
hehe wystraszyles mnie aaaaaaaa...... obawialem sie ze rzeczywiscie az taka sieke Ci zrobili z glowy. ale niestety tacy ludzie jak wlasnie Ty (wymyslony) z takim mysleniem i klapkami na oczach sa najgorsi. Pisza Jp a storno leci Apropo zwracanych prowizji i tekstu kilka stron wczesniej. 1. stracil prace przestal placic (zrobiles zla analize, zaproponowales zbyt wysoka skladke, podjarales sie swoja prowizja, mial 3 miesiace aby ja znalesc, oraz rok czasu aby wznowic. 2. Mial wypadek. (ja, upewniam sie czy ktos ma grupowke w pracy, polecam spisanie jej, i wtedy powazne wypadki w miare omijam bokiem) 3. SMIERC, jest pewna zasada ze ubezpiecza sie najwiecej zarabiajacego w domu, nawet jesli chodzi o SF czy OVB FI. w razie smierci rodzina nie musi placic programu a dostaje kase. Z tymi trzema punktami mysle ze zgodzi sie kazdy kto jest powyzej 3 lat w branzy i tego sie uczy na poczatku, nie wazne czy OVB czy x,y,z. Ja sie nauczylem przez 3 lata w OVB, a teraz staram sie uczyc pracownikow. Pozdrowienia dla OVB oraz x,y,z,q hehe

Gość KIEDYŚ 3.5 roku w OVB LUBLINIE
A jak program ma najniższą składkę? Ktoś chciał zacząć oszczędzać ale wysypał się bo dostał po 2 miesiącach wypowiedzienie z roboty w której zarabia 1100 netto, to nawet 125 zł skladki miesiecznej może mu być duzo. Nie będę Cie przekonywać, popatrzysz kiedyś z perspeltywy czasu na wszystkie te sprawy to będziesz wiedział o co chodzi. Narazie jarasz się "doradztwem finansowym" o którym pewnie mało wiesz, bo OVB koło doradztwa to nawet nie stało Innych punktów nie komentuje, bo dobrze wiesz jak to jest, Nikt z grupówkami sie nie babrał bo mała prowizja.

Gość antygier
Od razu widać kto zareagował na moje słowa - ten, kto poczuł się nimi dotknięty, a więc... I tyle w tym temacie. Rzucajcie dalej w siebie błotem :)

Gość marko polo
do antygier Dowiedz się co znaczy zwrot : " rzycać w siebie błotem " bo dalej nie wiadomo , o czym piszesz.

Gość fran56
co z tego ze zarobisz tyle kasy jak ludzie pozniej rezygnuja i nie placa i dostajemy za to storno!!!! teraz daje przyklad!!! a wiec dajmy ze zarobie 3000 zl a pozniej ludzie sie wycofaja i ja musze to zwrocic!!! a po kilku latach wyobrazcie sobie to!!! jak to wszystko sie skumuluje i komus sie odwidzi!!! to mozna popasc w dlugi!!!

Gość fire_devil
Witam ponownie, Odnośnie powyższego - dlatego staram się unikać sprzedaży produktów inwestycyjnych, chyba że klient będzie naprawdę na to napalony, bądź dają pokaźną zniżkę na marży kredytu. Poza tym jestem średnio zainteresowany kasą, która po wypłacie nie jest do końca moja. Co innego kredyty, tutaj warto się sprężać, bo prowizja z tytułu ich udzielenia jest moja i nikt mi tego nie zabierze. To jest m.in jeden z powodów dla którego nie dałem się wciągnąć w struktury OVB, Gerlinga, skandii, axa albo jakiejkolwiek innej firmy specjalizującej się w produktach ubezpieczeniowo-inwestycyjnych. Będąc w konkurencyjnym Expanderze przynajmniej jestem spokojny o swoją kasę oraz nie muszę się bawić w umowy agencyjne - tylko składki mam odprowadzane na bieżąco.

Gość antygier
Jak widać, u Ciebie świetnie wpisuje się zasada: "w cudzym oku igle widzicie a w swoim oku belki nie dostrzegacie!". Zadajesz takie słodkie, niewinne pytania, że nie wiesz o co chodzi albo naprawdę nie potrafisz dostrzec w sobie winy (co jest smutne). Jeżeli mam już Ci wytłumaczyć co oznacza rzucanie błotem, to postaram się zrobić to w sposób dla Ciebie zrozumiały: Rzucanie błotem lub obrzucanie błotem oznacza wzajemne obrażanie się, zazwyczaj pochopne i niepoparte żadną argumentacją. Oto przykład: "Magia OVB , idioci z klapkami na oczach." "czy ty grasz w CHU-JA czy faktycznie jesteś taki kretyn ?" "Też mi się nie chciało wierzyć , że może facet być takim imbecylem" Pytałeś wcześniej o przykład chamstwa i prostoty - jak powyżej tego nie widzisz, to chyba nie ma sensu z Tobą rozmawiać. A przykład moralizatorstwa ? ""Chyba , że akurat rośniesz na drzewie i za mało dojrzałeś , by spaść." "To pewnie jakiś wierny wyznawca OVB ( naturalnie. że początkujący) który oburzył się, że ktoś mogł źle napisać o jego guru" Nic o mnie nie wiecie, a już wyciągacie daleko idące wnioski - że wyznawca ovb, że za mało dojrzałem (a pewnie jestem starszy od takiego marco polo i prowizion ber alle razem wziętych). Moim zdaniem nie jest to wszystko poważne i możecie się tutaj wykrzyczeć bo mało kto będzie zniżał się do Waszego poziomu rozmowy, więc dialogi będziecie prowadzili - przede wszystkim - między sobą. I nie jestem pracownikiem firmy ovb, tylko chciałem się czegoś o tej firmie dowiedzieć. Wchodzę na to forum, a tutaj po prostu jedno wielkie chamstwo. Ja nawet nie napisałem nic pozytywnego o ovb, a jedynie o to, że brakuje tutaj kultury i od razu zaciekłe ataki w moim kierunku - oczywiście od przeciwników. Widać jaki poziom mentalny tutaj reprezentują takie osoby i każdy rozważny człowiek nie weźmie waszych wypowiedzi za poważne. Co do wypowiedzi Były K.O.: "Odnośnie kultury osobistej prostoty itd. są inne Fora. Twoja wypowiedz nie wnosi nic odnośnie OVB". Kulturę osobistą po prostu się ma i albo nie ma i nieważne na jakich forach się wypowiadasz. Szacunek dla drugiego człowieka to podstawa relacji międzyludzkich. Jeżeli uważasz, że tylko w określonych miejscach powinno się odznaczać kulturą osobistą, to już chyba wiadomo dlaczego jesteś byłym K.O. Moja wypowiedź nie wnosi niczego na forum ? Wnosi apel o kulturę, chociaż dla Ciebie to pewnie nic nie znaczy... A może ta wypowiedź: "czy ty grasz w CHU-JA czy faktycznie jesteś taki kretyn ?" twoim zdaniem coś wnosi ?

Gość marko polo
do antygier przykłady , które przedstawiłeś są owszem wulgarne , czy brutalne , ale........... wsadziwszy je w całości z powrotem w wypowiedź dają inny wymiar logiczny niż wyciągnięte przez ciebie z kontekstu. typowa manipulacja z twojej strony "" niby głupcy na drzewach nie rosną. ale was jest tutaj..........."" czyje to słowa ??? ja grzecznie odpowiedziałem na twoją arogancję mam 40 lat , więc nie jestem ......... I na koniec , moje dosadne zapytanie : czy ty grasz w ............. itd. rozwiązało zagadkę i spór toczący się przez trzy dni. a swoją drogą wulgaryzmy odpowiednio użyte wnoszą do wypowiedzi więcej , niż głupawe tyrady moralizatorskie , a zresztą nikt nie zmusza cię do czytania.

Gość prowizion ber alle
do antygier Zaapelowałeś, myśmy przyjęli do wiadomości - a teraz żegnamy,chyba że masz do powiedzenia coś, co nawiązuje do tematu dyskusji