Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASRock Board

Niedowaga

Polecane posty

Gość ASRock Board

Mój dobry znajomy informatyk jest kurduplem. Ma 170 cm wzrostu i waży tylko 64-65 kg. Czy można mówić o niedowadze? Żadna kobieta go nie chce bo jest po prostu nie tyle że za niski, ale ogólnie za mały. Ostatnio czytałam gdzieś że facet o wzroście 170 cm żeby mógł mieć kobietę musi ważyć te 70 kg. Czy to prawda ?

Gość ex
Żądam do kurwy jeanej żeby ktoś tu cos napisał !!!

Gość Ale naprawdę
ten koleś jest faujnym facetem. Tyle tylko że kurduplem :(

Gość a ja mam chlopaka kurdupla
ma 1,66 wzrostu. i jakos go chcialam. zreszta nie tylko ja :P aha, i nie wiem ile wazy, ale chudy jest. moze jednak nie wzrost jest najwazniejszy we wspolnym szczesciu? :O

Gość kokolinoo
ah , skorO zadasz , to nie osmiele sie sprzeciwic :classic_cool: to zalezy , sa kobiety niziutkie , po 150 cm i mniej ,dla takiej to w sam raz Ja mam 170 , to nie spodobalby mi sie chlopak , ktory ma 170 , bo lubie wysokich gosci , w kazdym razie choc z 10 cm wyzszych ode mnie

Gość malwinaaaaaaaaaaa
ja miałam takiego wykladowce był bardzo szczupły ale miał przez to cos w sobie takiego super!!!!!wszyscy sie w nim kochali i tez wykładal akutrat informatyke!wiec to ze jest chudy to napewno nie powód braku powodzenia

Gość malwinaaaaaaaaaaa
ile ma lat ten kolega??i z łodzi jest!ja tez mam niedowage i chce przytyć waze 46 kg a mam 165!nie znosze wielkoludów i grubasów

Gość malwinaaaaaaaaaaa
jak mówisz serio to nas zapoznaj):):):)od zawsze kocham sie w informatykach niewiem dlaczego maja cos w sobie!tyle ze ja mam 20 lat a on?

Gość do a aj mam chłopaka kurdupla
ale chyba nie jest on wyższy od Ciebie co ??? Ile masz wzrostu ???

Gość a ja mam chlopaka kurdupla
mam 1,60. Roznica miedzy nami jest nieduza. Moi poprzedni faceci byli wysocy, ale coz, to nie gwarantuje tego, ze sa dobrymi chlopakami :P