Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roznica nas dwoje

Myslenie mezczyzn,myslenie kobiet bardzo sie roznimy!

Polecane posty

kleczys powiadasz? szkoda ze ciebie nie widze:-p wtedy na pewno bym wiedziala czy kleczysz:-) same bonity beda sie tobie snily:-)hehehehehe ciekawe jak sobie je wyobrazisz:-) na pewno masz wyobraznie:-) jestes mezczyzna:-)...przeciez...xxxx

wiesz co...dziwny osobnik jestes:-p ile razy ty juz spac szedles:-p pucio to: facet po 40,ktory pozjadal wszystkie rozumy:-P i mysli ze jest bardzo zabawny kiedy powiewa od niego cynizmem:-)

Gość do Pucia
Pucio..flirciarzu :o

to dobrze ze twoj obraz jest zupelnie inny,bo juz myslalam ze przytakniesz i sie rozczaruje:-p a tu widze niespodzianka,twierdzisz ze jestes przeciwienstwem:-):-p hmmmm ciekawe pucio:-p

wiesz pucio,nie wiem czemu w liczbie mnogiej adresujesz,skoro tu tylko ja jestem,a ja sie nie ciesze,bo pracuje w weekendy:-(chociaz pieniadze...:-)

Gość antyfan pucia
pucio przestan p i e r d o l i c

a moze jestes bogiem slonca co? nie tylko usta masz sloneczne a moze i wszystko jest tak gorace i jasne ze oniesmiela kazda dziewczyna ktora by chciala sie wtulic w twoje ramiona:-p

tak sie zastanawiam,skoro ty taki perfecto jestes to czy jest dziewczyna ktora jest najszczesliwsza osoba na tej ziemi???? mam hope ze mi kiedys na to odpowiesz pucinko:-)

Gość ja tak mysle ze
ja mysle ze kiedy mezczyzna nie jest zakochany bardzo w kobiecie to kiedy ma z nia dziecko,dla niego zycie pozostaje bez zmian,a dla kobiety zmienia sie o 180:-)