Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krris

pewna dziewczyna z pracy

Polecane posty

Gość krris

Bardzo podoba mi się dziewczyna z pracy. Jak jej o tym powiedzieć?Problem polega na tym, iż ona ma juz kogoś od dłuższego czasu. W typowych relacja w pracy okazuje jej swoje zainteresowanie i sądze, że ona o tym wie. Jej zachowanie w stosunku do mnie, według mojej opinii tez jej nie jest obojętne. Odnosze wrażenie, że mój stosunek do niej podoba się jej. Czasem wykazujemy to sobie jakimś, hm...nie wiem jak to nazwać, dotykiem. Np czasem ja szukam pretekstu aby ją chociaż raz dotknąc, a ona raczej nie wyraża sprzeciwu. Co prawda to zachowanie nie jest zbyt intymne, być może dlatego mi na to pozwala, ale na pewno o czyms świadczy. I teraz nie wiem co zrobić. Czy powiedzieć jej prosto w oczy co ja czuje?, czy dalej pomalutku okazywać swoje zainteresowanie, chociaż to trwa juz przynajmniej około roku.

Gość koniecznie
ja gdzies zaproś czy cos!!po koleżenski niby, no nie wiem zrob cos bo z tego co mowisz nie jestes jej obojetny

Gość gałazka bzu
...jesli taka sytuacja trwa juz okolo roku nalezy zrobic jakis bardziej widoczny krok...wspolna kolacja..wypad do kina ...spacer...cos co zarowno moze byc kolezenskim spotkaniem jak i mozliwoscia ukazania dobitniej swych intencji swego zainteresowania oraz przekonania sie co do jej osoby i jej uczuc jesi takowe istnieja wzgledem ciebie :)..

Gość mlo_dziutki
a gdzie pracujesz jak mozna wiedziec w jakich sytuacjach sie spotykacie i ie ona ma lat??