Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moderus

Po czym poznać,że mężczyzna interesuje się kobietą??

Polecane posty

Gość zapytaaajka
Też Was mężczyzn ciężko zrozumieć,i co My biedne kobiety mamy począć;)jak zrozumieć ;)

Gość zapytaaajka
Też Was mężczyzn ciężko zrozumieć,i co My biedne kobiety mamy począć;)jak zrozumieć ;)

Gość zapytaaajka

Gość ja tez chce wiedziec
Probowałam lecz za duzo czasu spedzamy razem w pracy, a na zmiane jej nie moge sobie pozwolic! To by było najlepsze wyjscie wiem, ale nie wiem czy tego chce!

Probowałam lecz za duzo czasu spedzamy razem w pracy, a na zmiane jej nie moge sobie pozwolic! To by było najlepsze wyjscie wiem, ale nie wiem czy tego chce!

To inaczej przedstawie sprawe. Co kieruje facetem gdy: ma zone a: 1.kupuje kwiaty,drobne prezenty przyjaciółce,2.spoznia sie po pracy bo był z przyjaciółka na spacerze bardzo długim,3. wysyła smsy nie patrzac na pore dnia,4.okłamuje zone,wymysla rozne historie,nie liczy sie z konsekwencjami, itd

Gość matakusi
nie wiem dlaczego nie otwiera mi się 4 strona.......... co tam jest? cenzura?

Gość zapytaaajka
I chciałabyś być z takim człowiekiem?On oszukuje swoją żone.Przypuśćmy,że opuści żone dla Ciebie(choć to jest wątpiwe)to Ciebie będzie w ten sam sposób oszukiwać później.Ja uważam,że nie można rozbijać związków a co dopiero mówić małżeństwa.Nie ma sensu zajmować sobie głowę zajętymi mężczyznami,ale to jest moje zdanie:)

Gość zapytaaajka
I chciałabyś być z takim człowiekiem?On oszukuje swoją żone.Przypuśćmy,że opuści żone dla Ciebie(choć to jest wątpiwe)to Ciebie będzie w ten sam sposób oszukiwać później.Ja uważam,że nie można rozbijać związków a co dopiero mówić małżeństwa.Nie ma sensu zajmować sobie głowę zajętymi mężczyznami,ale to jest moje zdanie:)

🖐️wszystkim widze , ze rozmowa sie rozkrecila troche :) na mnie dzisiaj troche sie jeden gapil w pksie:P no i sie odwracal jak ja na niego zerkalam a pozniej juz caly czas podziwial krajobrazy za oknem:D a ja zajelam sie lektura:)

Gość zapytaaajka
podnoszę:)

Gość zapytaaajka
podnoszę:)

Gość gość
Kiedy jestem ciekawa swoich spraw uczuciowych kontaktuję się z wróżbitą Paulusem (wrozbitapaulus.pl), jak dotychczas wszystkie jego wróżby w stosunku do mnie się sprawdzały.