Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potwornicka

Nie zaglądaj tu

Polecane posty

Gość Potwornicka

Na lewym policzku wyskoczyły mi dzis czerwone i swędzące plamy:(. Co to może być?:( Jadłam i piłam to, co zawsze.Kosmetyków nie zmieniałam. Wapno mi nie pomaga. Dobiło mnie to:(

Gość oszołomka
Moze to gronkowiec lub opryszczka.....czasami wyskakuje na policzkach. Posmaruj mascia. Moze zejdzie

Gość magdalenkaOLEŃKA
Może Cię komary w nocy pogryzły!

\"4.Prowadząc dyskusję, wypowiadaj się kulturalnie, jak przystało na miejsce publiczne. Wystrzegaj się używania wyrazów wulgarnych, ubliżających innym użytkownikom. Pamiętaj, że komentujesz i oceniasz zdanie lub opinie - nie osobę. Od tonu wypowiedzi często zależy liczba i ton odpowiedzi.\" Pozwoliłam sobie wkleić tutaj jeden punkt z regulaminu forum. Mam nadzieje, że co niektórzy wezmą sobie to do serca. Ludzie zachowujcie się!

Gość autorka topiku............./
to cwana wariatka!

Gość autorka topiku............./
celowo dała taki tytuł anbu ludzie zagladali na jej durny temat!

dlaczego uważacie, że to durny temat? Kurde, może dziewczyna naprawdę ma problem. A co ma do tego temat?? Każdy ma chyba prawo nazwać swój temat jak chce. Ja nie rozumiem dlaczego jesteście tacy niemili :(

Gość nie wiem czy nudny
ale nazwa topiku tez mnie wkurzyła!to był podstep aby ludzie zajrzeli wkurzajace troche to jest

Gość under 17
nono niezla z niej cwaniara :P:P

Gość Potwornicka
To był chwyt marketingowy ;-) A miałam napisać: "Ratujcie, bo mam syfa na policzku?' Ciekawe, kto by tu zajrzał. Do tych, którzy najgłośniej krzyczą-czego się spodziewaliście?Gołych tyłków ? A dla tych wyrozumiałych: Wielkie DZIĘKI za rady,to naprawdę było dla mnie ważne.