Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Megam

Związek z żonatym facetem

Polecane posty

Gość gość
Laura, co to znaczy - "nawet jak sie rozwiedzie, nie będzie tylko twój"? Nie można mieć ludzi na własność.Poza tym przynależnosć do kogoś może być tylko duchowa a nie fizyczna. To właśnie niektóre żony traktują mężów jak torebki.

Gość gość
Ja kiedyś usłyszałam od niej - Jeszcze się z nim nie rozwiodłam, jak się z nim rozwiodę to będzie mógł sobie z tobą spać" Powiedziałam jej co o tym myślę, wsiadła do samochodu i odjechała bez słowa. Nikt jej nie posłuchał.

Gość gość
ale jak facet zechce to sie rozwiedzie, nie ma zmiluj sue. Nie gadajcie, ze zona mu nie pozwoli itp

Gość gość
Oj żony naiwne, niektóre oczywiście. Jedziecie na te "drugie" a nie uświadamiacie sobie, że męzczyźni trwają przy Was tylko z obowiązku, lub musu a z tymi "drugimi są bo po prostu chcą, bo jest im z nimi dobrze. Gdyby nie trzymały ich przy Was zobowiązania, dobro dzieci, majątki, których nie chcą Wam oddać bo zazwyczaj to praca ich rąk, powiedzieli by Wam - papa...? Po prostu nie sprawdziłyście się jako partnerki, może jako matki, gospodynie tak, ale nie jako partnerki, towarzyszki życia, przyjaciele...

Gość LAURA 21
zgadzam się z Tobą gościu 20:33 chodziło mi o to że nie których żon zostawić się nie da a jak jest już oczywiste że to koniec małżeństwa tak Ci umilą życie że Ci wszystkiego odechce wszystkiego przecież o to chodzi żebyś był a nie żebyś kochał.OKREŚLENIE TOREBKA JEST SUPER.

Gość gość
lepiej być kochanką żonatego niż związać się z wolnym prawiczkiem!

Gość LAURA 21
TO JEST KWESTIA DYSKUSYJNA JAK FAJNY PRAWICZEK ,inteligentny to można go podszkolić i ma się razem wolnego normalnego pana.Uszanuj to że dla kogoś ten pierwszy raz jest ważny i nie chce tego zrobić dla zasady tylko z kimś wyjątkowym dla niego.....

Gość gość
Nie oczekuj szacunku od takiej co od dawna nie pamięta kiedy i z kim był jej pierwszy raz.

Gość gość
ludzie mam problem... zonaty mnie kusi i sie trzymam juz 2 miesiace ale nie wiem jak to rpzerwac, help!!

Gość gość
do Laura21 od prawiczków to wyzywa tu wszystkie żony jakaś ograniczona umysłowo i sfrustrowana kochanka. widocznie ty dorównujesz jej swym poziomem skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
pomoze mi ktos? jak sobie go obrzydzic?

Gość gość
Zawsze lepiej być torebką niż worem na spermę. :D

Gość gość
jaką torebką?:) serio pisze ze mnie juz kusi ponad 2 miesiace i nie wiem co robic, bronie sie przed tym..

Gość gość
co cię kusi?

Gość gość
on mnie kusi i nęci.... wszystkim co może, żeby mnie przekonać

Gość gość
Żona to torebka a kochanka wór na spermę.

Gość gość
a czemu zona to torebka?:) mozesz objanic, pierwszy raz slysze

Gość gość
on mnie kusi i nęci.... wszystkim co może, żeby mnie przekonać __________________________ Żebyś została jego worem na spermę? I ty się jeszcze zastanawiasz i pytasz na forum?

Gość gość
Nie pytaj tylko wskakuj w krzaki, sciągaj gacie i wystaw tyłek, jak będzie przechodził.

Gość gość
nie zartuj sobie, pytam powaznie, bo to naprawde dobry gracz:) ja sie nie daje oczywiscie, mam blokade w postaci tego ze jest zajecty... ale boje sie ze ulegne.. chyba musze definitywnie zerwac kontakt//?

Gość gość
"a czemu zona to torebka?usmiech.gif mozesz objanic, pierwszy raz slysze" Ja też pierwszy raz słyszę, że żona to prawiczek. :D

Gość gość
zona to zona , ostoja, matka dzieci , a kochanka to dobry sex i zabawa.. tak uwazam, Ja bylam w takim ukladzie,ale On nie mieszkal z zoną ..na jakis czas moze byc,ale wierzcie mi wiekszosc z nim to nudziarze na dluzsza mete,bez fantazji ,bo przyzwyczajeni do nudnego zycia z zona.

Gość gość
dalej mi obrzydzajcie BLAGAM bo mu ulegne w koncu:(((

Gość gość
gość dalej mi obrzydzajcie BLAGAM bo mu ulegne w koncusmutas.gif ____________________________ Oj tam, najwyżej będziesz worem na spermę albo, żeby było ładniej to bedziesz zabawką do dobrego seksu.

Gość gość
Prawiczek jest to młody(przeważnie )mężczyzna przed pierwszą inicjacją seksualną (słownik j. polskiego).Jeśli idzie o torebkę to też mnie ktoś nie zrozumiał,tłumaczę :.........................żona traktuje męża jak swoją torebkę jak swoją własność,jak rzecz ,coś co należy jej się tylko dlatego że jest żoną.Gdyby żony swoich mężów nie traktowały jak torebki to oni nie rozglądali by się za"workiem na spermę",co uważam za bzdurę bo jak już pisałam panowie są wygodni i jeśli mają w domu to o co chodzi i co spełnia ich pragnienia nie będą czuli potrzeby ,po prostu w ich życiu nie będzie miejsca na tą drugą.Dla wyjaśnienia sprawy jestem właśnie taką spełnioną żoną ,moj facet chce loda robię mu ,chce kolacje ze świecą ma ją,może wyjść na brydża do kolegów na całą noc,ja wtedy idę do dyskoteki.nie przeszkadzamy sobie wtedy wzajemnie .Jesteśmy już trochę ze sobą i to działa ,ostatecznie co jakiś czas dzieci można podesłać do którejś babci lub zaprzyjażnionej rodziny.Ciepło pozdrawiam.

Gość gość
" wierzcie mi wiekszosc z nim to nudziarze na dluzsza mete,bez fantazji ,bo przyzwyczajeni do nudnego zycia z zona." ------------------- Nie chciał się bzykać na środku skrzyżowania i na rondzie nie gonił cię na golasa?

Gość LAURA 21
OSTATNI GOŚĆ TO JALAURA21-przepraszm

Gość LAURA 21
kto wie mogłoby być fajnie i wcale nie nudno chociaż z wieloletnim mężem

Gość znawca obrzydliwości kobiet
ale sobie żonatych cenicie, fiu fiu, temat na 25 stron :D :D

Gość gość
no ale blagam, obrzydzajciue, bo na sama mysl mi sie robi goraco hehe