Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Megam

Związek z żonatym facetem

Polecane posty

Gość gość
Super jest w lozku, naprawde. I bez przyczyny facet nie zdradzi. Oj brakuje mu czegos, skoro przyjezdza sie tylko poprzytulac i porozmawiac.

Gość gość
" I mozesz sobie wyzywac od suk. Bo kobieta silna, niezalezna ma to gleboko w d***e. Ma szacunek kochanka, swoj i otoczenia." hahahahahahahahahahahahahahahaha szacunek hahahahahahahaha zwłaszcza kochanka i otoczenia. gdzie teraz twój kochanek gdy wyjesz żałośnie na kafe? z żoną spędza miło weekend? to faktycznie bardzo cię szanuje. ale pocieszę cię trochę, żebyś nie czuła się osamotniona ze swoim łajdactwem. ja byłą kochankę też posuwałem 3 - 4 razy w miesiącu w tajemnicy przed całym światem. a wiesz dlaczego? żeby teraz nie miała żadnych świadków ani dowodów ze miałem z nią coś wspólnego.

Gość gość
Bardzo sie ciesze ze spedza z zona weekend, bo mam swoje rozrywki.

Gość gość
Jakbym chciala to bym mu narobila siary, bo mam numer telefonu, adres i maila, nic nie moze ukryc

Gość gość_Ona
Mi tydzień temu mąż oznajmił że kocha inną , zostawił mnie, naszych 2 synów, 12 lat wspólnego życia...poszedł do kobiety 2 lata młodszej, z 2 córkami. Wrąbał się w pieluchy. Oby łajdak smażył się w piekle.

Gość gość_Ona
Jeszcze rozwodu nie ma, a ta wystawia na portalu radosną wieść że jest z nim w związku.... wszyscy im gratulują... ten świat oszalał!

Gość gość
współczuje Ci, ale tez odszedłem od zony, znalazł u niej to czego w Tobie brakowało

Gość gość
czyli czego? lodzika?

Gość gość
a moze zona nie chciala polykac, a ta bez problemu to robi... Ty dlaczego odszedles? Tylko szczerze

Gość gość
nacieszy sie tym potem okaze się, ze u nowej wyjda takie wady ze bedzie chciał wrócic do zony i tyle.

Gość gość
a moze zona nie chciala polykac, a ta bez problemu to robi... Ty dlaczego odszedles? Tylko szczerze

Gość gość
aj tam lodzika, połykanie to moze kazda. Jak sie dobrze nakreci kobiete to kazda to zrobi, ja odszedłem bo brakowało mi bliskosci. Samotnosć w zwiazku była. Ale i w nowym tez sie skopało i teraz jestem w zawieszeniu, nic nie wiem, i to i tamto nie to.

Gość gość_Ona
I to mam powiedzieć synom? nawet nie próbował nic zmieniać, nic rozmawiać na ten temat....

Gość gość
Zdraezaja bo nie ma czulosci, spokoju, tylko pretensje, wrzaski, rozkazy. Kochanka mu daje spokoj, odprezenie, wiare w siebie, czuje sie facetem

Gość gość
nie wiem co masz powiedzieć, a co ja mam powiedziec swoim dzieciom ?

Gość gość
tak kochanka dawała mi to na poczatku, a potem zamieniła sie w jeszcze gorszą niz była

Gość gość
nigdy sie nie oplaca taki zwiazek no bo taki ubior na codzien najbardziej ich kreci i na 100% na serio mam znakomite wyniki jak tak zaczelam no i sie bez przerwy zakoc***a to fakt nie wiezrysz to ubierz sie tak choc raz i zobacz rekacje facetow zupelnie beda wariowac na twoim punkcie : :) http://www.youtube.com/watch?v=LlE2iIf-pAk

Gość gość
No ale nie zawsze tak jest. Widac znalazles sobie kopie zony.

Gość gość
nie wiem wszystkie jestescie takie same. Bliskosc tylko na złowienie, a potem zapominacie o tym. Trace wiare już. nie ma normalnych kobiet ja przynajmniej nie znalazłem.

Gość gość
Odejdź od tego faceta dobrze Ci radzę. Znajdź sobie innego który Cię będzie kochał za coś innego niż seks.

Gość niedoskonała ja
powiedziałm mezowi o zdradzie.miałam romans wiem wiem jestem okrutna nie ma nic na swoje usprawiedliweienie choc powody były - mąż zrozumiał ale i tak nie usprawiedliwia mię co zrobiłam wiem. mąż mi wybaczył kocha mnie cały czas zmienił sie. Z kochankiem zerwałam kontakt trudno było bo on nie pozwala pisał i dzwonił mi tez było ciężko gdyż uczucia nie tak łatwo wyrwać z serca.mój kochanek kocha mnie również kocha mnie czysta odszedł od rodzinny. ( nie zostawił ich bez pomocy nadal ich utrzymuje i płaci dodatkowo alimenty )zakocham kochanek chce isc na układ , którego ja nie rozumiem. chce być ze mną jako ten drugi godzi sie na wszystko tylko żebym nie zostawiała go. dlaczego nie rozumiem?

Gość niedoskonała ja
nie rozumiem tego, nie wiem co o tym myśleć oczywiście nie chodzi mi o to czy sie zgodzić czy nie.... tylko dlaczego? dlaczego on chce iść na taki układ. rozmawiałam z nim przez tel mówi ze nie może bez mnie żyć i zgodzi sie na wszystko oprócz mówienia o moim mężu bo sprawia mu to ból . Czemu on chce sie zgodzić na układ gdzie ja bede miała 2 mezczyzn na wyłączność i on jeszcze mówi ze taka kobietę kocha? obłęd

Gość niedoskonała ja
na dodatek w całym tym zamieszaniu mój były po pijaku powiedział ze mnie kocha i nie chce innej kobiety niż mnie. fakt jest taki ze od odkąd nie jesteśmy razem a to jest jakieś 8 lat on miał tylko jeden związek który trwał nnie cały rok. nigdy mi nie powiedział ze cos do mnie czuje nadal dopiero teraz. wyznał mi ze czaka na mnie i wie ze on czyli mój mąż coś s*******i. Czuje sie tak okropnie ze nie wiem co z sobą robić 3 mężczyzn mówi ze mnie kocha taką prawdziwa milosci a ja jestem zwykła szmata która w malej depresji rozchyliła nogi. Jak można kogoś takiego kochać co? za co? możne były ok ale mój mąż albo kochanek?

Gość gość
A ja też cię nie rozumiem niedoskonala ja, bo smarujesz jakieś pierdoły bez ładu i składu, jakbyś nieźle narąbana była. Wytrzeźwiej i dopiero pisz. :D

Gość gość
"Jakbym chciala to bym mu narobila siary, bo mam numer telefonu, adres i maila, nic nie moze ukryc" narobić to ty możesz w gacie ze strachu. :D

Gość gość_Ona
Zdradzający mężu , nie wiem co masz powiedzieć swoim dzieciom.. Mój tylko zadał jedno pytanie "gniewacie się na mnie?"....śmiech na sali!

Gość gość
dziewczyno ile to już ciągniesz. Jak piszesz to już kilka lat. Zerwij z nim i znajdź sobie kogoś innego. Głowa do góry.

Gość gość
Ludzie mają rację. Zerwij z nim i to już !

Gość gość
i co z tym Twoim kochasiem ? Ja też była kiedyś w podobnej sytuacji