Pieprz w moździerzu 22 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: To jest wzrost niski. To jaki jest średni i wysoki? Niski to jest 155. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: To jaki jest średni i wysoki? Niski to jest 155. Naukowo... Niski: 156 - 160 cm. czyli na granicy praktycznie. Nie ma za co. https://zapodaj.net/plik-3JPhT6Nxzx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Naukowo... Niski: 156 - 160 cm. Nie ma za co. Fajnie, że teraz możesz cofnąć ocenę wzrostu Giny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Fajnie, że teraz możesz cofnąć ocenę wzrostu Giny. W oparciu o badania statystyczno-anatomiczne. Dla mnie kobieta 162 cm jest niska a facet poniżej 175 to pokurcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 22 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: W oparciu o badania statystyczno-anatomiczne. Dla mnie kobieta 162 cm jest niska a facet poniżej 175 to pokurcz. Niejeden pomurcz by cię zmiótł z planszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Niejeden pomurcz by cię zmiótł z planszy Podobno Leżak to jest mocarz z domowej siłki. Tylko jego się boję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: Naukowo... Niski: 156 - 160 cm. czyli na granicy praktycznie. Nie ma za co. Czyli jestem wysoka. Znowu będzie libed piėrdoIił żem wielka baba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Czyli jestem wysoka. Znowu będzie libed piėrdoIił żem wielka baba. Wysokie nadają się na stojąco... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Wysokie nadają się na stojąco... Na stojąco co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Na stojąco co? Nadziewanie na stojąco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Nadziewanie na stojąco. Wolę inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Wolę inaczej. O sex chodzi? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: O sex chodzi? Nigdywżyciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: O sex chodzi? A czemu pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 1 Napisano 2 godziny temu 50 minut heblowania ledwo się zlalem bo bym z godzinę jeszcze mógł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Tak szczególnie tak napisał: 50 minut heblowania ledwo się zlalem bo bym z godzinę jeszcze mógł Czy kogoś to interesuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, xDxDxDxD napisał: A czemu pytasz? Widziałem kawałek rozmowny i mi się skojarzyło, więc zapytałem. Byłem ciekaw, czy dobrze mi się kojarzy, czy jednak coś ze mną nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Widziałem kawałek rozmowny i mi się skojarzyło, więc zapytałem. Byłem ciekaw, czy dobrze mi się kojarzy, czy jednak coś ze mną nie tak. Też nie mam pojęcia co kolega miał na myśli pisząc "nadziewanie na stojąco". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 514 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Tak szczególnie tak napisał: 50 minut heblowania ledwo się zlalem bo bym z godzinę jeszcze mógł Ale to musiała być absurdalna scena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 1 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Czy kogoś to interesuje? Nie wiem ale to do ciebie było szczególnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ale to musiała być absurdalna scena. Mogę ci pokazać jak podłogę umyje kiedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 514 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Tak szczególnie tak napisał: Mogę ci pokazać jak podłogę umyje kiedy Nie, dziękuję. Niepełnosprytnii w konwulsjach w plastiku to słaby widok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Tak szczególnie tak napisał: Nie wiem ale to do ciebie było szczególnie A po co mi ta wiedza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, murb napisał: Jeśliby masz okno panoramiczne to będzie w sam raz. Mam naprawdę duża ścianie w salonie do zagospodarowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: A po co mi ta wiedza? gdybys nie byla brudna madka jezebel macica to bys nie miala reakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 1 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale to musiała być absurdalna scena. Trochę wyczerpująca jak ta https://www.tiktok.com/@yanatop_fit/video/7554045203255020856 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, bocibot napisał: gdybys nie byla brudna madka jezebel macica to bys nie miala reakcji Jest dobrze jem biała czekolada uzupełnię energii huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 1 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: A po co mi ta wiedza? Iskra ci odbila faceta a ty nie masz szacunku dla siebie i orbiterujesz jak ta sooka Hhttps://www.tiktok.com/@fifinikole/video/7551079760445639991 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 1 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, bocibot napisał: gdybys nie byla brudna madka jezebel macica to bys nie miala reakcji Taka z cieczkom nie dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Tak szczególnie tak napisał: Iskra ci odbila faceta a ty nie masz szacunku dla siebie i orbiterujesz jak ta sooka Gdzie orbituje? Ja wiem że trudno ci to pojąć ale mamy relacje KOLEŻEŃSKĄ. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach