Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek z biurowca

Chcialbym aby kolega przeleciał moją zonę.Podnieca mnie ta myśl

Polecane posty

Gość marek z biurowca

Siedze w pracy z kolegą na przeciwko jego biurka. On nalezy do tych przystojnych. Wysoki,dobrze zbudowany i jak głosi biurowa plotka - z ogromnym penisem. Zreszta,w piatki mozemy ubierac sie "na luzie' i on przychodzi ubrany w dżinsy i widac,ze ma duz wypukłosc w kroku. Prawie rozrywa ma sopodnie. mam takie marzenie aby zaprosic go na seks z moja zona a ja przygladałbym sie jak ją posuwa tym swopim wielkim pytonem .Wiecie, tak jak na filmach. Podnieca mnie ta mysl

Gość agnieszka juz tu nie mieszka
chętnie bym zabawiła sie z twoim kolega jesli naprawde ma takiego duzego pytona. Nie przeszkadzałoby mi,ze ktos na nas patrzy

Gość marek z biurowca
Chciałbym żeby mnie też przeleciał:classic_cool:

Gość 14cm
ja tez bym chciał popatrzec jak moja dziewczyne posuwa inny facet.

Gość jarek110
miec ja blisko przy sobie i patrzec jak jej oczy zachodza mgłą gdy ten drugi facet wchodzi w jej wąską cipke wielkim grubym kutasem ..

Gość marcin z Iłławy
OOoo,tak !!! To musi byc podniecajace

widzę ze tu jakieś oddzielne forum zaistniało dla niedoszłych albo dochodzących gejów. Ja rozumiem patrzeć jak kobieta z kobietą. Facet daj namiary to ja ta biedną laskę uświadomię ze zyje z facetem który z kolegami z pracy nawzajem sobie kominy czyszczą (no a potem klocki w kiblu jak butelki- hydraulik raz na tydzien te kloce przepycha).

Gość Krzysztof z Rudy Ślaskiej
Jezeli lubie ogladac filmy gdziekobiety posuwane sa przez wielkich ogierów to "na zywca" tez chetnie obejrzałbym taka scene

Gość jarek110
widze palette ze bardzo boisz sie o swoja tozsamosc .. moze sam fantazjejsz o tego typu rzeczach ... i co w tym zlego?

Ale ostatno spotkałem pana Zdzisława,rencistę tureckiego pochodzenia z którym oddaję się co noc upojnym penetracjom odbytnicy będąc zwykle stroną bierną w naszych zbliżeniach. to nie koniec mojej historii, od uciech tych dostałem zwapnienia lewego zwieracza co skutkuje tym że bezwiednie gubię kawałki stolca, które wypadając z moich przegniłych slipów lądują w moim lewym bucie (kupionym zresztą gwoli wyjaśnienia na bazarze od czeczeńskich uchodźców)

Gość Ewelina rozweselona
a ja bym chciała aby ktos posuwał mnie przy mężu

Gość liliputka24
a ja bym chciała zeby mój facet przeleciał inną kobiete, zeby mogła to widziec. Kiedy mu o tym powiedziałam powiedział ze jestem stuknięta i nigdy tego nie zrobi. A ja chcę! a on mysli ze ja zartuję. Tylko.........jak bym sie czuła po??????? chyba nie najlepiej....:-(

Gość jarek110
chcialbys zeby to byla jakas konkretna kobieta,np twoja kolezanka? czy zupelnie obca .. podnieca cie to?

Gość gin z tonikiem
Nieźle się można uśmiać czytając Waszych fantazji !!! Myślę, że to może być bardzo podniecające-owszem.Oczywiście po wypiciu rozluźniacza bo na trzeźwo to ja nie wiem. Tylko co potem ??? Czy poradziłbyś sobie z kacem moralnym ?? czy też uważałbyś swoją żonę za dziwkę ?? bo Wy faceci tak lubicie sprowokować a potem jest kozioł ofiarny

Gość jarek110
jezeli ona by tego chciala i sprowadzalo sie to tylko do sexu, do jej fizycznej przyjemnosci i rozkoszy.. to czemu nie ..

Gość marek z biurowca
Ciesze sie,ze nie jestem jedyny,który ma ochote na takie szaleństwo. Jestem raczej spokonym facetem a ten mój kolega uchodzi za macho i bardzo podoba sie kobietom. Chciałbym aby moja zone przeleciał takie prawdziwy,obdarzony przez nature facet. Taki jak ci aktorzy z filmów dla dorosłych

Gość fajnie miec
takie fantazje .... a mnie przyszedl na myśl film Niemoralna propozycja tam nie wypadlo to najlepiej ...U was bylo by podobnie a 7 na 10 związkuw rozpadlo by sie.... pozostale 3 laczyl by tylko sex ... ale fajnie miec takie fantazje :o

Gość marek z biurowca
coś w tym jest. Ale fantazje seksualne warto miec.

Gość marek z biurowca
Najbardziej jednak ciekawiłoby mnie to jak zona poradziłaby sobie z tym wielkim penisem mohjego kolegi (o którym plotkuje cąłe biuro) Ciekawe czy jakby ja tak porządnie zerżnął to czy by jęczała z rozkoszy. chcialbym tez być reżyserem tej sceny i mówic co maja robic itp.

Gość stell30
czlowiecze co z toba?masz zajoba zlosliwego ,fantazje to zajebista sprawa ale na mysl o tym zeby ten koles z duza fujara przy okazji ciebie stuknal to ty psyche musisz miec zjebana gwarantuje ci ze twoja zona cie oleje moze nadszedl czas na zmiane orientacji

Gość Mariusz z Lęborka
i co? Czy ten kolega z duzym fiutem przeleciał twoja zone.opowiedz.Mnie tez podniecałaby ta mysl,gdyby jakis facet stuknął moja dziewczyne.

Gość hmm to nie jest takie
rzadkie, jesli chodzi o fanazje:) ja tez tak mam, aczkowliek chodzi o sam fakt, a nie to jakie kutasa mialby ten drugi, to dla mnie akurat nieistotne:) zdecydowanie nie jestem zainteresowany mezczyznami, a gdybym nawet byl to i co z tego? gowno moralistom do tego:) nie zdecyduje sie na to jednak z moja kobieta, ktora natomiast fantazjuje o seksie z dwoma facetami naraz, a to wlasnie dlatego ze boje sie "co potem":)

Gość fg
ja np wiem ze moja zona chciala by zrobic loda mojemu koledze

Gość igtam
to może dziewczyny się wypowiedzą czy tez maja takie marzenia ?;)