Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek z biurowca

Chcialbym aby kolega przeleciał moją zonę.Podnieca mnie ta myśl

Polecane posty

Gość pan.oszkow@O2.pl
ewelina rozweselona ja bym chciL ciebie posowac

Gość niewiemalemozesiedowiem
mnie natomiast podnieca mysl o seksie z mlodszym facetem,powiedzmy 10,15 lat ,takim kolo 30-tki

Gość gość
prawie rok temu mnie sie to udalo i moj kolega na moim lozku bzykal moja mame ona bardzo tego chciala,a ja mu warunek dalam ::jak zerznierz mame to sie dalej spotykamy i sie bzykamy,jak nie to mozesz o mnie zapomniec,Moja mama 48lat miala i juz 5 lat sama byla tylko wibrator urzywala co jak w lozku lezala. Kolega sie przestraszyl mamie dogodzil mnie nie stracil , raz gdy z pracy wracalam to mame przylapalam jak mu obciagala i polykala

Gość piterek82
niewiemalemozesiedowiem a skąd jesteś?

Gość gość M,...
moim marzeniem jest spróbować w trójkącie,...2k+m,... ,:)

Gość niewiemalemozesiedowiem
Kuj-pom

Gość Krzychu36
Kolego wiem co czujesz. Mnie też żołnierzyk staje na baczność jak sobie pomyśle że moja żonke drobną blondynke posuwa jakiś tajemniczy przystojny brunet o urodzie południowca a ja se siedze na krześle i na nich patrze a moja żonka ma orgazmy i krzyczy.

Gość gość
my zafundowaliśmy sobie taki układ bo bardzo mnie to kręciło i stało się... Początkowo i ja i ona byliśmy bardzo podnieceni i wydawało się fajnie ale potem pozostał niesmak. Zacząłem ją podejrzewać o zdrady, że z nim było lepiej, ona powiedziała, że przez to odechciało jej się seksu bo facet, który ją przeleciał wcale nie podobał jej się. Słowem o mało nie rozsypało się małżeństwo ale na szczęście udało nam się to pozbierać i teraz wiemy, że chcemy być tylko ze sobą. Ja odradzam i uważam, że to dość niebezpieczna zabawa

Gość stary kominiarz
Dobijam do osiemdziesiątki i dobrze czyszczę kominy. Lubię takie w wieku 18 - 20 lat. Jest jakaś chętna licealistka, aby mi dobrze wypolerować pałę i czoko? Odwdzięczę się dobrym rżnięciem p izdy!

Gość gość
Moja żona miała kochanka (nasz kolega jej szef) nie wiedziała że ja już wiem że rznie się na boku jak suka.nie zastąpione uczucie kiedy brałem ją po nim. Ciepka luźna rozjechana j***lem ja ze złością i nie sam owi tym podnieceniem

Gość gość
Super, też bym tak chciał. Opowiedz więcej. Tylko raz ją tak dymałeś po koledze, czy często tak robisz? Lizałeś jej cipę po nim? On spuszcza się w nią? Bardzo mnie kręci taka perwrsja.

Gość gość
Mnie też to podnieca

Gość gość
miałem te przyjemność - warto nawet bardzo. Ale muszą być wszyscy zdecydowani a kobiety lekko BI...wtedy jest jazda bez trzymanki.

Gość gość
Nie wiem co o tym sądzić,wczoraj wieczorem brakło nam alkoholu i postanowiłem iść na stację paliw dokupić, w domu została żona z naszym kolegą. Zajęło mi to około pół godziny,gdy wróciłem siedzieli przy ławie ale mnie zaniepokoiło to że żona była czerwona i jakby zmieszana.Dodatkowo wydawało mi się że nie miała majtek pod spodenkami. Dziś rano przejrzałem kosz na śmieci i znalazłem opakowanie po prazerwatywie ale jej samej nie znalazłem

Gość gość
Dzisiaj śpię u kolegi a rzona pojechała do domu bo rano do pracy. Jestem święcie przekonany że jak wrzucę to powie że nie mogła spać i pościel porwała. Co oznacza że była orgia z szefem. Jak mnie to kręci!!