Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna12345789

do bioracych anty...prosze napiszcie..

Polecane posty

Gość smutna12345789

czy biorac tabletki anty macie co miesiac tego samego dnia krwawienie(tzw okres)-bo wiadomo,ze to nie normalna miesiaczka)?macie tak??czy ten dzien podczas tej 7 dniowej przerwy zmienia sie??prosze napiszcie szybko!!!

Gość ja zazwyczaj dostaje
3 dnia bez tabletki czasem 2 ale rzadko

Gość smutna123456789
yhy dziekuje za odp.czyli jednak zdarza sie,ze nie musi byc okres zawsze tak samo...bo problem tkwi w tym,ze ja zawsze dostawalam tego samego dnia,a teraz nagle po 2 latach dzien pozniej...nie wiem...bo mialam nerwowy miesiac i moze to mialo wplyw...

Gość z czasem dostaję
coraz później okres... już się przyzwyczaiłam :)

ja też raz w czwartek a raz w piątek czyli to chyba normalka :D

Gość Opowiedzcie mi prosze
tez biore tabletki juz 2i pol roku , przewaznie dostawalm "okres" w czwartki czasem w piatki ale rano, a tu juz 16 a ja nadal nie mam. Jestem przerazona bo w niedziele zakonczylam 3 letni zwiazek i jak by cos to nie wiem co zrobie. Niebralam zadnych innych tabletek, zawsze anty bralam o tej samej godzinie, co do minuty, no i nie wymiotowalam i nie mialam biegunki . Czy mozliwa jest ciaza? Dodam ze nie podrizowalam, nie mam diety i raczej malo stresow

Gość smutna12345789
no wlasnie ja od 2 lat dostawalam w czwartki -zwykle do ok 13 mialam...zdarzylo sie ,ze najpozniej ok 16-17,a teraz dostaalam wlasnie dzis nad ranem czyli w piatek..(a 1 marca minely 2 lata jak biore...i te 2 lata dostawalam w czw.tzn po pierwszym opakowanij dostaalm we wtorek,a potem juz byly mi wierne czwarki;).//no wlasnie...do--> Opowiedzcie mi prosze-piszesz,e w niedziele zakonczylas 3 letni zwiazek...wiec moze ta strata jest powodem opoznienia??ja wczoraj i dzis prawie cala noc siedzialam przestraszona co bedzie...ale dobrze sie skonczylo...tznmartwi mnie to dlaczego i tak sie spoznil,ale mam nadzieje ,ze w Twoim przypadku tez wszysko sie dobrze skonczy:)-tego zycze!i pozdrawiam.papa