Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrówka00

Jak facet powinien zrekompensowac wam fakt,ze ma małego członka ?

Polecane posty

Gość Malmala
Po prostu brak mi słów. Jestem kobieta i nie wyobrazam sobie odtracic faceta tylko dlatego ze ma mniejszego czlonka. Najwazniejsza jest miłość a nie pogon za najwiekszymi penisami i kasa. Gdzie tu jest miejsce na milosc?? odpowiedzcie mi? Jest mi strasznie wstyd za kobiety. Nie dziwie sie ze czesto panowie odnosza sie wulgarnie w stosunku do kobiet ,Gdybym to ja byla mezczyzna najprawdopodobniej postapilabym tak samo. Panowie nie przejmujcie sie ja was wszystkich kocham. I pamietajcie na pewno znajdziecie sobie laske ktora pokocha was calym swoim serec takich jak jestescie , bo przeciez sa na swiecie kobiety ktore potrafia kochac i dla ktorych licza sie zupelnie inne rzeczy . pozdrawiam :*

A po co ma rekompensować? Naprawdę nie ma nic za darmo? Nawet miłości z ukochaną osobą?

Gość zaciekawiona bardzo
mrówka00 no i jak ci zrekomensował facet fakt,ze ma małego ? Ciekawi mnie to bardzo:-)

Gość katka22
ja pierdole jaki topik, no nie mówie że topik ale odpowiedzi, tez jestem kobietą ale w życiu by mi coś takiego do głowy nie przyszło kasa i fiut!!!!!!!!! też lubie kase (wydawać) i dobry seks ale te teksty o myciu podłóg....gorsze niż faszyzm

Gość powiem wam prawde
jak facet ma mało w spodniach to musi miec duzo w portfelu.Inaczej bedzie klapa!

Gość Kaśkaaa_2008
jak facet ma małego siurka to powinien chociaz wyreczac kobiete w czynnosciach domowych:pranie,gotowanie,zakupy. Powinien byc chociaz pozyteczny w innych sprawach jak w łózku nie moze

Gość eeeeeeee tam...
mialam faceta z malym i duzym ,i co?ano ten z duzym ledwo we mnie wlazil a technike mial straszna bleee,nic ztego nie mialam tyle ze muszelka bolala mnie przez kilka dni,za to ten z malym -hmmm sama przyjemnosc nic nie bolalo a mocno go czulam ,dodatkowao nierzucal sie jak sladz w siatce jak tamten ,mial lepsza technike i tyle!wiec koncze temat stwierdzeniem,ze NIE rozmiar,a technika i umiejatnosci sa wazne Drody Panie i Panowie

Gość początkująca w kuchnii
powinien umiec ugotowac dobry obiad jak wóce ze szkoły:-)

Gość boże co za idiotki

Gość boże co za idiotki
to po co sobie bierzecie tych z małymi cżłonkami??? boże co za idiotki

Gość gratuluje inteligencji
jak mozna faceta wybierac ze wzgledu na jego członka? żal mi takich dziewczyn

Gość dser
a jak kobieta ma zrekompensowac fakt ze ma biust mniejszy niż C ? A i B to pryszcze ,a nie cycki.

Gość Porażony
Dobrze że siedzę, bo inaczej nie wiem jak bym doczytał do końca. Bez urazy dla kogokolwiek, ale cały ten temat jest do kitu. Ja rozumiem, że duży może więcej, ale nie dajmy sie zwariować. Kurcze mam wrażenie, że wypowiadają sie tu same 15-tki albo 16-tki. Kasa i fiut sorry fiut i kasa taka kolejność. To chyba nie chodzi o to??? Niestety ale ten temat dowodzi, że dzisiejsze kobiety są bardziej bezwzględne niż faceci, zwróciliście uwagę na język? Kurcze, proponuje założyć temat co zrobić z grubą kobietom o małych piersiach itp. No to jest taki sam poziom wypowiedzi. Wszyscy chcielibyśmy dużo i ładnie, ale to nie kino. PS. Hmm zastanawia mnie kiedy kobiety mierzą penisy swoich facetów, wszystkie takie zorientowane w centymetrach, jak odróżnić 15 od 14,5????

Gość hehehe co sie dziwisz jak
tutaj średnia wieku to 15 lat :D

Gość mow za siebie a nie wszystkie
kobiety, ja wole normalne penisy tj 13-15 cm

Gość dser
z piersiami jest podobnie z malymi hiszpan odpada i pownny miec minimum rozmiar C .Najlepiej jednak D

Gość Porażony
Najbardziej jestem ciekawy jak wyglądają te wszystkie kobiety, które najgłośniej krzyczą, że mały jest beee.?? Ps. Tak na marginesie, to nie napisałem, że z małym jest lepiej.

Gość jak wygladaja - same deski
pryszczate, ktore 24h zala sie na kafe i brudza ludzi bo same sa ofiarami losu

Gość ja sobie tak mysle
ja sobie tak mysle ,ze nic nie jest w stanie zrekompensowac mi przyjemnosci jaka mogłabym miec z wielkim penisem a nie mam bo facet ma ogryzka małego!

ALE JESTEŚCIE DZI**WKI!!! Spójrzcie na siebie w lustra, stańcie też czasem z profilu przed nimi, zobaczcie, jak świetnie wyglądacie rano bez makijażu i fajnych ciuchów. Na dodatek jest was więcej od facetów. I śmiecie rozprawiać o wielkości? Co dajecie w zamian? A jak trafi się facet z wielkim drągiem w spodniach, to wykorzysta was i dobrze. Wie, co robi, ceni się, ale wtedy na takich forach bredzicie o złamanym życiu, samotnych matkach, zdradzonych i inne pierdoły. A malujecie się i mini, to podobno same dla siebie zakładacie, że stringi wystają? Macie to we krwi... Jak gość ma krótkiego (poniżej 15 cm), to zamiast się łamać, powinien znaleźć pozycję, w której kobieta poczuje go na całej długości i unikać pozycji od tyłu, bo wtedy, to i 20 cm może być za mało takim flądrom, którym tylko dogodzenie we łbie. Ale nic dziwnego, skoro mózgu mało, to warto czymś innym czaszkę zapchać, prawda? Ale wam łatwiej poniżyć chłopaka, któremu może jeszcze urosnąć. Zdeptać, zeszmacić i zaproponować sprzątanie i gotowanie. To nie są czynności haniebne, ale waszewywody z drwinami mają na celu tylko obrazę, w końcu niewinnego człowieka. Zachęcając go do skorzystania z usług dzi**ek pewnie naganiacie sobie same klientów. Jednak w pełni zasłużyłyście sobie na opinię, że wszystkie baby, to k**y i służą tylko do jednego. Mnie ten problem nie dotyczy, ale wku**ia mnie takie podejście do tematu. I podobno, to my, faceci, jesteśmy gorsi, hehe, ale jaja...

Gość facetpoprzejsciach.
I to nie prawda, że mam kompleksy. Mój członek osiąga w porywach dumne 8 cm:)

Gość gość
temat jest mistrzowski :D

Gość gość
mistrzowski? jestes kobieta?

Gość gość
Najchętniej ze wszystkich, którzy nie są imprezowymi *****czami zrobiłybyście pantoflarzy

Gość gość
faceci z małymi k***skami niech idą do piachu

Gość gość
Dlaczego? I jaki wg ciebie to mały?

Gość gość
marne prowokacje, napewno są takie dziunie co patrza tylko na długość fiuta i kase ale na szczęście to marginalne zjawisko

Gość gość
stary temat - wiadomo sezon ogórkowy ( dla niewtajemniczonych - wakacje :classic_cool: rekompensata ? TYLKO duże konto bankowe :P ( to żart oczywiście)

Gość gość
ale co za problem???? masz malego to szukaj niskiej dziewczyny bo sa male i ciasne wysokie to wiadomo wszystkoe wieksze (udowodnione) grube podobno sa tez ciasne bo tluszcz zweza cipke (serio pisze)