Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smutna123456789

do bioracych anty...prosze napiszcie..

Polecane posty

Go艣膰 smutna123456789

czy biorac tabletki anty macie co miesiac tego samego dnia krwawienie(tzw okres)-bo wiadomo,ze to nie normalna miesiaczka)?macie tak??czy ten dzien podczas tej 7 dniowej przerwy zmienia sie??prosze napiszcie szybko!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ma艂gosia popoka
zawsze dostaje na 5 dzien po zakonczeniu opakowania!!Zawsze!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna123456789
problem tkwi w tym,ze ja zawsze dostawalam tego samego dnia-czyli 4 dnia ,a teraz nagle po 2 latach dzien pozniej-co prawda wczesniej rano nastepnego dnia,ale nie wiem//...nie wiem...bo mialam nerwowy miesiac i moze to mialo wplyw...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez zawsze na 5 dzi
5dzien czasmi przeciagnie sie o 1 dzien p贸zniej.I tez mam panike

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja ja ja
u mnie problem to przeraza mnie,ze pelne 2 lata dostawalam 4 dnia a teraz pierwszy raz 5...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja ja ja
ta jajaja to ja smutna12345789-tylko przez przypadek wpisalam nick z innego forum:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja zawsze dostaj臋 krwawienia
4. dnia po odstawieniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja zawsze dostaj臋 krwawienia
mo偶e mia艂a艣 stres, jeste艣 podzi臋biona lub inne takie rzeczy?? Nie przejmuj si臋 jednodniowym przesuni臋ciem... ja np. gdy du偶o i intensywnie 膰wicz臋 (a mam takie napady) to dostaj臋 czasem te偶 dzie艅 p贸藕niej. Stosuj臋 pigu艂ki pi膮ty rok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna12345789
dziekuje za odpowiedzi:)no wlasnie bylam jakos od soboty mocno przeziebiona...moj chlopak tez mi mowi,ze moze to bylo tym spowodowane,a dodatkowo w pon mialam duzy stres:)wazny egzamin:)widocznie wszystko mi sie tak narzucilo na to...ale mam nadzieje,ze juz bedzie ok:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afle
Przez 3 lata zawsze dostawa艂am na 3-4 dzie艅, a w lutym w og贸le nie dosta艂am! Lekarz powiedzia艂, 偶e przy d艂ugim stosowaniu tabs贸w b艂ona 艣luzowa staje sie tak cieniutka, 偶e nie ma si臋 co z niej z艂uszcza膰 i po prostu krwawienie mo偶e si臋 nie pojawi膰. Ja oczywi艣cie ba艂am si臋, 偶e to ci膮偶a, ale ju偶 jest wszystko ok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna12345789
yhy czyli ty afle nie dostawalas zawsze tego samego dnia tylko wachalo sie miedzy 3-4...ja juz momentami glupije...bo gdyby mi sie rtak wczesnij wachalo...a tak...dopiero pierwszy raz sie tak zdarzylo od 2 lat...:(a teraz juz masz normalnie znow??tylko raz nie mialas w ogole??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkladka
no w艂asnie jak to jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie panikuj
organizm to nie zegarek szwajcarski, czasem mo偶e sie co艣 przestawi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cela
biore tabletki juz 5 miesiecy, ale nadal nie wiem czy moge sie kochac w trkcie 7 dniowej przerwy...

Udost臋pnij ten post