Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamiśka

Dlaczego polskie reklamy

Polecane posty

nie pokazuja przystojnych meżczyzn tylko samych łysiejących dziwolagó z brzuszkiem? Czy w Polsce nie ma juz zadbanych facetów?

Kobiety Polki sa pierwsza klasa - faceci beznadzieja, a dlaczego? Bo nie potrafią o siebie zadbać

--> Kamiśka :D Ciekawe jak ich zbierzesz wszystkich w jedno miejsce ? No żeby patrzeć na nich z obrzydzeniem. :>

mi zepsuli reklame ery (plażowa :) gdy oglądałam ja ze swoim facetem -on zafascynowany patrzył na dziewczęta :O ale ja się rewanżowałam ............biegnijcie chłopcy biegnijcie!! A teraz biegną ale jakies tłuste świnki !!!!Co za bezduszność!!!

Gość przeniesienie
10:47 Kazimierz36 lubisz francuza? jeszcze młody, przystojny, szarmancki, z kupą szmalu 10:51 Myrevin Autorko.. ani mi się sni. 10:53 bezzębna_łachudra dlatego ze w Polsce z drugiej strony kamery stoja niemal wylacznie mezczyzni wiec logiczne ze pokazuja piekne kobiety - zeby zarobic, i brzydkich facetow - zeby nie robic sobie konkurencji To co moje jest... moje... co jara mnie

Ale o wiele milej byloby patrzec na seksownego zadbanego męzczyznę niz na jakiegos spaślaka

a najgorsze ze potem te spaślaki krytykuja polskie kobiety, ktore czesto sa zakompeksione z powodu zretuszowanych panienek z okladek:) na szczescie juz ta ciemnota zanika i wiekszosc zdaje sobie sprawe ze te idealne ciala to wynik odpowiedniego programu:)

pozostaja serwisy i gazety dla geyow :):):):) Kiedys koleżanka przywiozła ze stanów Playgirl- artykuły w stylu cosmo ale zdjęcia :):):) niech mi ktoś powie że nie jestem wzrokowcem!!!! :) Nie oponuje że każda kobieta ma potrzebe podziwiania meskich \"krągłości\" ale ja stałabym pierwsza w kolejce po taki magazyn

No własnie kobietki juz się chyba przyzwyczaiły do tych nędznych widoków.

Gość martikaa
Reklama odzwierciedla rzeczywistość. Niestety w Polsce cały czas istnieje stereotyp mężczyzny nie zdabanego, niechlujnego, z piwnym brzuchem itd. Jaki kraj takie reklamy

nie zgodze sie ze jaki kraj takie reklamy bez przesady, co ma jakis metroseksualny koles reklamowac papier toaletowy ? nie dajcie sie zwariowac, lubicie ogladac reklamy ? ja widzialam kilka dobrych polskich reklam (frugo)

noooo, tylko ze jest mnostwo reklam z pieknymi kobietami, a przystojnego faceta ciezko dostrzec w tlumie jakis wyploszow:( w reklamach oczywiscie;)

juz Szczypiorski napisał, ze Polaska zawsze była krajem pięknych kobiet i beznadziejnych facetów.... może to dlatego....

Gość zaklopotana z leksza
mamy gowniany rzad, gowniane instytucje i gownianych facetow:o

Gość hp
mi sie podoba ten z reklsamy banku zachodniego , ale to reklama plakatowa w gazetach i na billbordach. jest sliczny mrrrrrrrrr

Gość Litteranka
A mi podoba się mężczyzna z reklamy sklepu real. Bardzo przystojny i zgrabny, ale żeby sie przyjrzec trzeba troche przekrzywic głowę;)

Gość weronicze
Ha, widziałam to! To ten gościu chodzący na rękach? ;D i tekst "stajemy dla was na głowie". Niestety urody nie zauważyłam....Za to Pani dużo mówi o przyjemności...

Gość bull_2oik
Nie widziałam tej reklamy, dajcie linka.