Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbbardzo dziwnie

co myslicie??

Polecane posty

Gość bbbbbbbbbardzo dziwnie

jestem z chłopakiem 4 lata, jest cudownie ale mie,iśmy kryzys 3 miesiace temu. Strasznie mało czasu poswiecaliśmy sobie i kiedy juz zblizał sie upragniony weekend kiedy mielismy sie spotkać, on wyjechał bo dostał pilne zlecenie służbowe... wiadomo czułam sie samotna, ale wiedziałam ze owe napiecie w pray niedługo minie i znowu bedzie okej. Pojechałam ze znajomymi na ognisko i tam poznałam chłopaka z którym tak mi sie dobrze rozmawiało, czułam sie rozumiana, pocałoałował mnie nie stawiałam oporów ..... Jestem osoba dla której nawet pocałunek dużo znaczy, wiec kidy Kuba wrócił z delegacji nie umiałam ukryc ze cos mnie dreczy, powiediząłam mu co sie stało .... To umocniło naszą wieź, chociaż wiem że tez zachwiało zaufanie... problem polega na tym że chłopak z ogniska nie daje mi spokoju wiecznie pisze ze 'gdybym była szczesliwa z Kubą do tego pocałunku by nie doszło' ....

jak calowanie sie z obcym typem moze umocnic jakąkolwiek więź??? Jakby mój sie całował z jakąś inną to bym Go pogonila... Niektórzy to serio są dziwni!!! ;)

Po części chłopak z ogniska ma rację. Kiedy jesteśmy spełnione w zwiazku, czujemy się kochane, bezpieczne, takie sytuacje nas nie pociągają . Nie szukamy niczego u innych facetów. Ale bywa i tak, że robimy głupie rzeczy, bez namysłu, ot tak na przekór kiedy jesteśmy zdenerwowane czymś, złe na kogos. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym się pocałować z kims innym niż moje kochanie, bo dla mnie pocałunek to coś głebszego, intymnego.

Gość A ja myśle że
poprostu czułaś sie zaniedbana przez swojego chłopaka, poświęcał Ci mniej czasu, to zrozumiałe. To, że miedzy Wami umociniła się wież wynika tylko z tego jak bardzo sie kochacie ... mam nadzieje, ze bedzie dobrze

Gość song of song
poprostu czułaś sie zaniedbana przez swojego chłopaka, poświęcał Ci mniej czasu, to zrozumiałe. To, że miedzy Wami umociniła się wież wynika tylko z tego jak bardzo sie kochacie ... mam nadzieje, ze bedzie dobrze tez tak mysle:):):) ale on ci napisał, ze to sluzbowe:) spotkanie:) zatem nie powinnas tak brac tego do serca ❤️ ach jak ono czuje;)

Gość song of song
" Strasznie mało czasu poswiecaliśmy sobie i kiedy juz zblizał sie upragniony weekend kiedy mielismy sie spotkać, on wyjechał bo dostał pilne zlecenie służbowe... wiadomo czułam sie samotna, ale wiedziałam ze owe napiecie w pray niedługo minie i znowu bedzie okej." czyli nie zaniedbał cie, nie siedział wtedy sam przed tv:) mam nadzieje ze zrozumiane:)

Gość kretowisko
nie przejmuj się czasami robi sie głupoty a skoro pocałunek dla Ciebie duzo znaczy całuj całuj ale tylko swojego chłopaka :) nie zmarnuj tych 4 lat które razem przezyliscie powodzenia :D

Gość kretowisko
nie przejmuj się czasami robi sie głupoty a skoro pocałunek dla Ciebie duzo znaczy całuj całuj ale tylko swojego chłopaka :) nie zmarnuj tych 4 lat które razem przezyliscie powodzenia :D

Gość Miareczka22
Ja myślę, że powinaś zapomnieć o tym co się stało w chwili słabości. Nie zdradziłaś go przeciaż, przyznałaś się do pocałunku. A tego chłopaka z ogniska po prostu ignoruj, jeżeli kochasz swojego Kubę:)

Gość song of song
Tak ale faktycznie skoro pocałunek dla niej duzo znaczy, a jednak pocałowała kogos innego niz ten Kubus noto faktycznie gdzies w ognisku cos:) pilnuj tego ogniska milosci, jakies ikry poslzy na boki, a to znak ze moze sie tam zapalic nowe ognisko...

Gość kretowisko
ale skoro wie że kocha Kube, wiec o co chodzi?? zapomnij o tym co sie stało i pracuj nad odbudową zaufania :)

Gość anna maria wesołowska P
zapomnij o ognisku skoro Twój chłopak Ci wybaczył znaczy ze Cie kocha, nie przestanie Cie kochac z dnia na dzien, ale nie ryzykuj juz taka głupota wiecej

Gość song of song
to prawda niexch odbudowuje nie chce sie bawic we wrozke, ale juz dawno mowiałm ze Oni beda natsepni i cosik nie peklo ale sie nawyrezyło miłosc jets albo jej nie ma Ludzie pasuja do siebi sa polowka albo nie