Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona 18

Użalam się nad sobą bo jestem żałosna.

Polecane posty

Gość kocham cie sterydq
Wiecie co na pewno kazda dziewczyna ma taki okres w zyciu albo dzien :P ze czuje sie beznadziejna brzydka okropna niekochana i w ogóle do niczego;) to wcale nie oznacza ze tak jest...no jezeli to trwa dłuzej niz pare dni to najlepiej skontaktowac sie z specjalistą i nie uzalać sie niepotrzebnie nad sobą to nie prowadzi do niczego dobrego wręcz odwrotnie :o jeszcze źle oddziaływujemy na innych :o Pamiętajcie ze kazda kobieta jest piękna... trzeba to tylko samemu odkryć ja jeszcze nie widziałam brzydkiej dziewczyny tylko zaniedbane :P trzeba sie podnieść.. mamy tysiąc szans mozna wszytko zacząc jeszcze raz...:) polecam piosenke Decymy Natalii Kukulskiej ;):P

Gość idz dziewczyno
do psychologa i do psychiatry no

Gość ej to ja tez sie wyzale
jestem wysoka troche tlustawa mam garbate plecy grube uda wielki brzuch krzywe zeby pryszcze zmarszczki wlosy mi sie nie ukladaja brzydki glos krotkie lamliwe paznokcie weilkie stopy cellulitis na calym ciele sflaczale cialo jestem niesmiala wredna zawistna zazdrosna złosliwa nerwowa wkruzam innych wydzieram sie na bliskich przez co mnei zostawiaja kazdy mnie opuscil, wszystko pseudoprzyjaciolki i faceci jestem sama jak kolek na swiecie nie mam kasy malo zarabiam w beznadziejnej pracy ide na kiepskie studia nie widze przyszlosci w polsce bo tu tylko smrod panuje i wyzyskiwacze mam pieprzyki prze to nie moge sie oplaac dlatego jestem blada jak trup i mam since pod oczami od pracy przy kompie po 12 h dziennie cycki mi schudly jak sie odchudzalam i stracily jedrnosc nie kochalam sie z nikim od roku nie sadze bym kiedys byla zadowolona z mojefo zycia seksulanego jestem naiwna i roztrzepana ot co, a tera zide zjesc lody orzechowe bo sa pyszne1

Gość ej to ja tez sie wyzale
a teraz odwrotnie same zalety " jestem wysoka i proporcjonalnie zbduowana jestem szczupla i zgrabna mam ladne duze piersi i zgrabne szczuple nogi mam waska talie i ladna figure mam geste dlugie krecone wlosy ciemne mam wyjatkowe zielone oczy mam ladne usta w kolorze czerwieni jak sie usmiecham cala twarz mi sie rozjasnia mam oryginalna urode mam swietny styl umiem z niczego wyczarowac fajny stroj jestem przemila i przesympatyczna dla obcych osob jestm wesola i zabawna pogodnie nastawiona do zycia lubie zmiany i podejmowanie wyzwan jestem namietna w lozku i swietnie caluje mam duzy temperament jesli chodzi o te sprawy jestem lekko nadpobudliwa mam duzo energii i zapal do pracy wierze w ludzi kocham zwierzeta i jestem bardzo wrazliwa na ich losy empatyczna i romantyczna idealistka umiem podniesc na duchu i sie swietnie bawic mam dobre serducho i wiele milosci do zaoferowania jestem szczera i prawdomowna jestem uduchowiona i jestem urodzonym filozofem jestem inteligentna w ten filozoficzny sposób potrafie godzinami rozprawiac o zyciu latwo sie zakochuje i latwo sie podnosze po kleskach. wiecej nie che mi sie myslec :P wracam do lodow orzechowych :P :P

Gość guifuiou
i dobrze powiedzialas:P wlasnie mialam zrobic to samo. jestesmy zajebiste , jest nas 2 czy ktos sie dolacza?:D

Gość to jakas
glupia prowokacja, kolejny raz zreszta

Gość tojaaaaaaaaznowu
temat nadal aktualny

Gość migdalek3
ale sie poryczalam.....radze wszystkim, ktorzy mierza sobie lydki i histeryzuja z powodu malego rozstepiku przeczytac tego bloga...

Gość opiumek

Gość fafafaaa
naczytala sie tematow na forum i wypisala wszystkie, ze niby ona to ma

Gość Piotr_Paweł
Użalałem się nad sobą latami. Izolowałem się od ludzi, czułem się gorszy, do czasu aż dowiedziałem się o możliwości zażywania kwiatowych kropi z odpowiednio dopasowanych roślin i po kłopocie. Po rozwiązaniu testu: http://drbach.pl/mieszadlo/ okazało się, że potrzebuję mieszanki z okrężnicy bagiennej, modrzewia europejskiego i wierzby białej. Po kilu dniach zażywania przestałem się użalać nad sobą i wychodzić do ludzi. Jestem innym człowiekiem niż kiedyś.

Gość sasiiii 09
nie myślałaś o pracy w modelingu?

Gość Kikkkkk
dlaczego pytasz?