magdalenka1224 0 Napisano Marzec 17, 2006 obecnie biore cilest ale chciała bym go zmienić bo jakoś mam straszne bóle w klatce piersiowej i dusi mnie wcześniej tego nie miałam i nie wiem na jakiem mam sie zdecydowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roadrunner Napisano Marzec 17, 2006 microgynon ... taki sam skład ale tańsze...tak mi własnie powiedziała moja dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdalenka1224 0 Napisano Marzec 17, 2006 mi nie chodzie żeby były tańsze tylko porostu chce zmienić jest ich tyle a ja nie bardzo sie orientuje w markach na forum jest napewno pełno kobietek które biora tabletki anty i może jakieś doradzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdalenka1224 0 Napisano Marzec 17, 2006 zastanawiałam sie nad harmonetem ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmmmmmmmm Napisano Marzec 17, 2006 za mało hormonów jak na taki skok ma harmonet. tak mi się wydaje:) ale chyba dobry pomysł:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdalenka1224 0 Napisano Marzec 17, 2006 bo tak szukam po necie i nie wiem bo zawsze lekarz mi sie pyta czy i jakie ma mi przepisać nawet nie wiem czy te moje dusznośći w klatce piersiowej spowodowane są tabletkami ale są nie do zniesienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzialbn Napisano Marzec 18, 2006 Czy nie zaczyna ci widac coraz wiecej żyłek na nogach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdalenka1224 0 Napisano Marzec 18, 2006 nie nic takiego nie mam ale nie znosze ich za dobrze boli mnie wszystko i czuje jak bym przytyła 12 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach