Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panilupa skalska

piątek i nic sie nie trafia........

Polecane posty

ejj no to pijemy:D ale mam nastroj imprezowy tyle ze nie mam z kim imprezowac ze starszymi nie bede oni maja wlasnie swoja impreze ale dzieki nim mam drizny :D :classic_cool:

ejj no to pijemy:D ale mam nastroj imprezowy tyle ze nie mam z kim imprezowac ze starszymi nie bede oni maja wlasnie swoja impreze ale dzieki nim mam drizny :D :classic_cool:

setunia...ja też sączę....bo co mam robić....to moze tak razem co? będzie raźniej :)

aha:D:D więc przepraszam bardzo i spadam:p jak ze indywydualystkom nie jestem:D:D:D

nasti....nawet jeśli nie jesteś.....nie musisz spadać.....rozmowa jest ciekawsza gdy skupia różne jednostki :)

nasti moze i zguba ale popatrz ilu artystow nam rozrywki dzieki alkoholowi dostarczyli no przeciez to wena dla duszy ja nie wiem co to by bylo na tym swiecie gdyby nie alkohol chyba swiat bylby szaru i nudny ]no i kultura by na tym ucierpiala margeritta no to saczymy razem:) :classic_cool:

setunia....zapasy się wyczerpały....ostatni łyczek mi został....pije za twoje zdrowie :) jak miło że nie jest ktoś po drugiej stronie :D

margarita ja tez ciagle dopijam ostatniego drineczka :) to ja wypije twoje zdowko:)

Mariusz Buzianocnik alew ja w piatek bede dopiero to trezymaj przencik dla mnie:) spij dobrze;)