Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwdwd

pije ktos slim system figura 3czesci ???!!?!?!?!? jakies efekty?

Polecane posty

Gość dwdwd

ja piję drugie opakowanie 1 etapu nie wiem czy to działa bo stosuję jeszcze inne srodki wspomagające odchudzanie(jem otręby,dużo wody,mało żarcia) ale sądzę że to pic na wodę w ulotce nie pisze na czym ma polegać działanie jedynie co to mogę powedzieć że na pewno jest lepsza w smaku od zwykłej pu-erh,bo ma dodatek rumianku i coś jeszcze dlatego nie jest taka cierpka cena też nie jest wysoka,bo w Rossmanie kosztuje niecałe 6zł to podobnie do pu-erh.........ale chyba więcje nie kupię

Ja przez jakiś czas piłam tylko tą pierwszą cześc -Spalanie a dziś kupiłam cały kartonik tych herbatek .... :) .... Po Spalaniu to wydaje mi się że widzę efekty...przede wszstkim nie męczą mnie już wzdęcia ... brzuszek po wypiciu tej herbatki jest ładnie płaski (chociaż wątpię że to zasługa herbaty)...ogólnie jakoś tak lekko się czuję :)...od jutra zaczynam cały ten program więc zobaczymy co z tego wyniknie :)

A mam jeszcze pytanie odnośnie tych herbatek ... Czy te części stosuję się kolejno po sobie? Czyli najpierw piję przez 14 dni tylko Spalanie ... potem przez 7 Oczyszczanie...itd. Czy dziennie muszę wypic te wszystkie 3 herbatki?? ....

Gość a czy po tych herbatkach nie
będzie się miało sraczki?:-oCzy one działają jak herbatki na przeczyszcenie?

Ja piję herbatkę Spalanie od 2 tygodni i nie zauważyłam \"efektu sraczki\":P ...