Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek_844444

Poważny problem rodzinny

Polecane posty

Gość tomek_844444

Witam. Mam 21 lat. Moja mama ma 43 i rozwiodła się dawno temu z mężem. Jakieś 3 miesiące temu mama poznała faceta, który jest moim rówieśnikiem, od miesiąca są razem. I tu jest mały problem, bo facet jest też niemal moim sobowtórem :o Wygląda prawie tak jak ja. Czasem w domu (bo on mieszka u nas) dochodzi do takich sytuacji, że mama myli mnie z nim i sami wiecie do jakich sytuacji dochodzi. Macie jakiś pomysł na rozwiązanie?

Gość zbita z pantałyq
moze niech ktos pofarbuje wlosy albo sie wyprowadzi?

Gość do jakich
sytuacji dochodzi?

Gość tomek_844444
No np mowi czesc kotku jak wraca z pracy :o

Gość do jakich
to zle jak mowi do syna czesc kotku? o co ci chodzi?

Gość tomek_844444
Ludzie, czy Wy jestescie naprawde tacy glupi? Mowi "czesc kotku" nie dlatego ze mysli ze JA tam siedze, ale dlatego, ze mysli ze to JEJ FACET. Jest pewna roznica miedzy mowieniem "czesc kotku" do syna, a do faceta swojego. Nie uwazacie?

Gość do jakich
a czy ty jestes rozgarniety??? jak chcesz wymyslac prowokacje, to przynajmniej z sensem. masz niedowidzaca matke? cierpisz na bezsennosc? spadaj na drzewo krotkofiutowcu.

Gość tomek_844444
Człowieku, jakie prowokacje? Jak chcesz kogos zbesztac to pisz mądrze. Stwierdzenie "wymyślasz prowokacje" jest używane wtedy, gdy naprawdę nie ma się żadnego pomysłu na dobrą ripostę. Moja matka ma słaby wzrok, to fakt. Na bezsennosc nie cierpie.

Gość do jakich
to moze sie wyprowadz od mamusi stary byku, nie bedzie problemu:P

Gość tomek_844444
Jak bedziesz mi placil miesiecznie 1000 zl to nie ma problemu.

Gość do jakich
sam sobie bedziesz placil, dlaczego ktos inny ma placic za ciebie? zreszta, jak matka mowi do ciebie czesc kotku, to czy jest problem? odpowiedz czesc mamo i po sprawie. wrrrr

Gość tomek_844444
juz tlumaczylem, ze jest roznica pomiedzy 'czesc kotku' mowionym w domysle do swojego faceta, a 'czesc kotku' do swojego syna. A 1000 zl nie zarobie, bo wtedy musialbym przerwac studia. To sa studia dzienne, wiec nawet gdybym pracowal w weekendy, to i tak bym tyle nie zarobil. Zreszta wole dlugofalowe myslenie, niz krotkofalowe.

Gość do jakich
czy ty zdrowy na umysle jestes? po ch nam to mowisz? powiedz swojej matce.

Gość tomek_844444
A nie wpadles na to, ze juz mowilem? Skoro o tym mowisz, to znaczy ze jednak nie wpadles. Zauwaz, ze wczesniej nie pisalem, ze matce tego nie mowilem. Wyciagasz wiec wnioski z powietrza. Skoro logika jest u Ciebie na zerowym poziomie, to dlaczego pytasz czy ja jestem zdrowy na umysle? Zjezdzaj czlowieku bo brak Ci intelektu, a strasznie kozaczysz. Jakies niespelnione ambicje z dziecinstwa?

Gość Zboczenicq
hmmmm kurcze moze twoja matka leci na... Ciebie! Skoro nawet faceta wybrala sobie łudzaco do ciebie podobnego... ;/ patologia;/

Gość tomek_844444
Moze przesadzilem troche z tym, ze jest sobowtorem. Po prostu jestesmy dosyc podobni. W kazdym razie z tylu nie do odroznienia (kolor i dlugosc wlosow, uszy, ksztalt glowy). A ze moja mama niezbyt czesto zwraca uwage na ubranie, to wynikaja takie wlasnie sytuacje :o Moze i patologia, ze tak wybrala :/

Gość Zboczenicq
a tamtej koles... opowiedz cos o nim. pracuje? studiuje? bo skoro jest w twoim wieku to jeszcze pewnie kariery nie zrobil, no chyba ze twoja mama za niego placi sor za ta ciekawosc:( ale temat mnie poruszyl!

Gość Dobrze Tomek_844444
że Jestes "paskudny", inaczej znowu by ten idiota i mitomański pozer miałby nową ofiarę a tak "tyle jego co mu ślina na język przyniesie". Swoją drogą twoje kobiety są jednak jakimś podgatunkiem bo jak inaczej takie "tomek_844444" by egzystowało? Nędznie bo nędznie ale zawsze jakiegoś głupszego od siebie garkotłuka znajdzie tylko dzieci żal za takiego "tatusia".

Gość jakie
jestem kobieta, a ty jestes chamem. i mitomanem.

Gość znajdź sobie dziewczynę
w wieku mamy i podobną do niej , i po problemie! :D

Gość rycząca 22

Gość zakrystia 308
podziwiam twoja mamę. pozdrowienia dla konkubenta pamiętajcie Bóg na was patrzy i wszystko widzi.a kościół nie jest za gumami ani za przerywaniem.Pamiętaj chłopcze że miedzy meżczyzna a kobieta może zaistnieć taki ogięń że tylko woda z chrztu dziecka jest w stanie go ugasić.Chroń siebie!!!!!!!!!Modlimy sie za ciebie.