Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam o pomoc

Czy jest tu kto?Błagam o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość błagam o pomoc

Dziewczyny błagam pomózcie mi!Niech mnie ktoś uspokoi,bo zaraz umrę ze schizów :( :( :( Zamiast okresu od 3 dni mam brązowe plamienie.Nigdy tak nie miałam.Zaznaczam,że od kilku lat biorę tabletki,zawsze regularnie jak w zegarku.Co to może być??? Jestem przerażona...Czy któraś z Was tak miała?Błagam o pomoc!!!Nie mogę spać tylko czekam na ten cholerny normalny okres... :( :( :(

Witaj. To zupełnie normalne jeśli zażywasz tabletki, ja zażywałam wiele lat i w końcu zamiast okresu miałam takie plamienia brązowe. Nie wiem czemu się tak dzieje , może organizm się przyzwyczaja ? Przestałam brać tabletki bo plamienia coraz częstsze były czasem nawet tydzień przed okresem.

Gość błagam o pomoc
małe jest piękne-bardzo Ci dziękuję,że napisałaś,bo ja po prostu odchodzę od zmysłów :O Nie śpię pół nocy,tylko czekam aż mnie ktoś uspokoi.Ale jeszcze miesiąc temu miałam normalny okres,to czemu teraz jest tak dziwnie?To plamienie jest naprawdę bardzo skąpe-praktycznie cały dzien noszę cieniutką wkładkę a ona i tak pod wieczór ma tylko kilka brązowych plamek.Biorę tabletki prawie 6 lat i nigdy nie miałam takiej sytuacji i dlatego wpadłam w panikę...Myślisz,że wszystko jest ok?

Gość yhh
powiem ci ze ja w wakacje miałam taka schize ale w sumie troszke narozrabiałam z facetem więc mogło się stać... tez zamiast okresu nagle brązowe plamki boże nie spałam płakałam 3 testy zrobiłam w tym jeden dodatni aaah co to były za dni ;( aż wreszcie dostałam okres jeden pózniej za miesiąc kolejny i jak sie pojawił 3 okres to juz nei było szans więc się uspokoiłam i przyrzekłam sobei nigdy więcej bez zabezpieczenia nawet najmniejszych zabaw.Dzięki za ten stres huh co to się działo! tak wiec brazowe plamienia fakt moga o ciazy swiadczyc ale tez i o 100 innych zjawiskach chociazby jakies bakterie czy grzybek no cóż.....a może właśnie ze zacznie się zaraz miesiączka! Zrób teścik! powodzonka!

Gość fana_od_rana
ja jestem nie chce aby ta wiesniara wziela slub z maciusiem zakoscielnym.