Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mandylionona

POMOC ZWIERZĘTOM!!!!!!!

Polecane posty

Mam pytanie,czy ktoś pamięta link do str.internetowej z nr konta ,dotyczący pomocy zwierzętom.Pojawiał się prez jakiś czas na górze stron forum (na kafeterii).Gdyby ktoś pamiętał,to prosiłabym o podanie linka dotej strony:)

hej-uff..znalazłam :) zbiórka jest przeznaczona na schronisko.. dane: Bank Handlowy w W-wie. 481030 1582 0000 0008 1026 2001 szczytny cel-miło wiedzieć, że komuś też zależy :) pozdrawiam serdecznie..:)..

Gość kocham psy
możesz też sama założyć zbiórke na portalu www.naszefutrzaki.eu/zbiorki i zebrać pieniadze dla jakiejś fundacji lub schroniska. Aby wybierz z istniejących tam zbiórek jedną i wpłać darowiznę.

Gość gość
Ja wspieram straż dla zwierząt www.sdz.org.pl Przeznaczam jeden procent swojego podatku do tej organizacji oraz czasami wpłacam darowiznę. Jeżeli chcecie w jaki kol wiek sposób pomóc bezdomnym i maltretowanym zwierzętom to polecam wam ich wesprzeć.

Gość gość
Dołączę się do przedmówcy. Warto oddawać swój 1% na Straż dla Zwierząt z Warszawy. Wykonują naprawdę bardzo ciężką i potrzebną robotę, ratując chore i bezbronne zwierzaki. Ja osobiście chodzę do nich także do lecznicy ze swoim psem i naprawdę nie mogłabym polecić bardziej empatycznego i dobrze zagospodarowanego miejsca. Warto, a tutaj ich strona http://sdz.org.pl