Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkoto

moim marzeniem jest miec piękna, czystą cere bez wyprysków...

Polecane posty

Gość kamciaa
tylkoto=>excipial kolezanka mi dala sie pomalowac na sylwestra i bylam zadowolona jednak chce cos innego wyprobowac;/no coz tutaj chyba pomocy nie znajde moze w sklepie mi pomoga :)

Gość dr.Marcysia
Przepraszam, że mnie nie było. Problemy z internetem.. :P Moja kuracja trwa od ok.2tyg, a już teraz moja skóra jest czyściutka. Nie świeci się, jest jednolita, bez grudek( a było ich sporo) Może to nie jest zbyt estetyczne, ale szczerze POLECAM :) Pozdrawiam ciepło 🌻

Gość DOKLADNIE
dzieki za odpowiedz :):) 🌼

Gość jak przytyje to urosnie mi
jak przytyje to urosnie mi biust?

Gość tylkoto
jak przytuje to urosnie mi biust--> wydaje mi sie ze raczej tak, moze nie bardzo duzo, ale troszke;), albo i nie, moze to juz zalezy od genów poprostu, moja ciocia tyje ale biust ma ciagle taki sam;)- ma tendencje do tycia od pasa w dół:P

Gość tylkoto
a ja znowu mam doła przez te prychole! codziennie mi nowe wychodzą;( ale wlasnie o to chodzi w moim leczeniu zeby wszystko z wewenatrz wyszlo mi na wierzch, a tegojest bardzo duzo;( dziisaj w szkole siedzialam pod klasa i nie wiedzialam co sie ze mna dzieje, czułam sie taka samotna, smutna, nie widzialam sensu życia...Wszystko przez TRĄDZIK!!!!!!!!!!

Gość nie mam trądziku
ale mam trzy inne choroby skóry - dwie zaleczone - jedna w trakcie leczenia. Trochę się po lekarzach nachodziłam. Podstawowa zasada - problemy ze skórą są sygnałem, że wewnatrz organizmu coś jest nie tak. Leczenie tylko objawowe - czyli gojenie samych pryszczy czy zaskórników - jest działaniem kosmetycznym (potrzebnym, choćby dla dobrego samopoczucia - wiemy jak ważnego). Postarajcie się poszukać przyczyny "głębiej" - przede wszystkim należy zacząć od układu pokarmowego.. I byłoby miło znaleźć rozsądnego lekarza

Gość KiniA_86
witam was:) Niestety tak jak i wy tez mam problemy z buska:/ he braciak mowi, ze to przez te fluidy ale wez badz madra i sie nie maluj :) Niestety do dermatologow zalpalam dystans bo bylam u dwoch a poprawa była widoczna tylko na poczatq lecznia czyli z 2-3 miesiące a potem juz caly czas tak samo. Wiec tak pare rad za ktore sie placilo...:))..jesli ma sie na plecach syfki to nie wolno o nich zapominac ich sie trzeba takze pozbyc. Najpierw drapiemy sie po plecach pozniej po busce i tak przenosimy wiruski bakterie itp:) Trzeba pamietac tez ze nasz wyglad twarzy zalezy od tego co jemy tak wiec wyrzucmy...wszystkoco ostre,pikantne,sztuczne i niestety slodycze tez odpadaja. Wyczytalam ze jedzenie rybek poprawia kondycje cery, ale ile w tym prawdy to nie wiem :) A jakie kosmetyki do twarzy...mi osobiscie odpowiada żel do mycia twarzy "iwostin" ok 20 zl, ale teraz zainwestowalam w krem do twarzy z vichy (ok. 60 zł+malutki tonik+jakis tam balsamik) czy dobry....dopiero 4-5 dni stosuje, ale cos czuje ze niestety nie daje rady mojej busce. Juz sama nie wiem co mam stosowac na zaczerwienienia po tradziku..no i jeszcze pare krostek:)....aaa slyszalam cos o lampach kwarcowych na twarz, ze podobno krostki staja sie mniej widoczne no bo buska ciemnieje, ale to nie zalatwia calego problemu. He i to chyba na tyle...a dziewczyny nie lamcie sie zobaczcie co mialybyscie np z 50 lat temu....zadnego fluidu zelu kremu he to dopiero by bylo :)))) a teraz wszystko poszlo do przodu....na szczescie dla nas :))))) pozdrawiam;)

Polecam systematyczne picie bratka,na efekt trzeba bedzie troche poczekac,ale warto;)

Gość DOKLADNIE
tu wiosna a ja nadal chodze jakas przygaszona .. :( co do terapi urynowej to mozna smraowac sie moczem popoludniowym??? np o tej porze?

Gość tylkoto
wiosna a ja znowu dół, czekalam na to słońce, ale nie widze roznicy jak jest cieplej;( nic mnie nie cieszy;( kto ze mna pogada? tylko ja tak walcze ze soba przez ten trąd;/

Gość dokladnie
mnie dzis tez nnie pomoglo sloneczko,tylko z moim problelem nie jest tradzik tylko wypieki