Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech przejelam sie oby niepotrz

CIĄŻA w taki sposob??!!

Polecane posty

chodzi o to ze uprawialam petting z chlopakiem, a raczej ja bylam w ubraniu najpierw on dotknal mnie tam nawet nie wkladal palcow , bo ja nie chcialam wiec zabral reke (mial czyste palce) i potem ja zajmowalam sie nim, doszlo do wytrysku ale umylam dokladnie rece i to dwa razy :D , po jakiejs pol godz. poszlam sie wykapac, i tak jakos mi przyszlo do glowy czy nei moige byc w ciazy?? przeciez nie wkladalam sobie tam palcow :] to byl 16-17 dzien cyklu, ale skoro umylam rece, a moj chlopak NIE piescil mnie "tam" to bedzie ok nie?? mam takie schizy bo jakis czas temu mialam podbramkowa sytuacje i od tamtej pory sie boje, nie uprawiamy seksy, to byla jedyna taka sytuacja prosze nie robcie sobie zartow dziewczyny

Gość siesta
niemożliwe żebyś była w ciąży , ostrzegam teraz tylko na komentarze innych bo bywają nieżyczliwi ludzie którzy będą cię straszyć ciążą:) ,ale głowa do góry bo to niemożliwe

Gość siesta
chociaż w sumie...całkiem mozliwe, że jesteś w ciąży...no i na bank będziesz miała sraczkę

Gość siesta
ten drugi komentarz to nie mój :( zmienie nick na ciemny , mowilam ,że są tacy nieżyczliwcy :( ehhh nie przejmuj się w ciąży nie jesteś

Gość to ty robisz zarty piszac
takie bzdury, zlikwiduj ten topik jak najszybciej, bo to Ci sie nie opłaci.

no to teraz mój nick jest czarny :) całuski , będzie dobrze

Gość no nie mogę
o mój boże!!!!!!!!!!czy te głupie małolaty oszalały!!!!?????????? jestes jak dla mnie kretynką jakich mało! jak przez coś takiego mogłabyś być w ciąży. widać że jesteś albo mało inteligentna albo kompletnie nienormalna:o

Gość na bank w ciazy
MALOLTO ales ty glupia, i jeszcze paluszkami sie zabawiasz..............spytaj sie mamy czy w ciazy jestes

ja wiem ze to sie wydaje glupie, ale potrzebuje potwierdzenia, po stresie jaki poprzednio przezylam panicznie boje sie ciazy :( a nie moge brac pigulek bo mam cukrzyce, nie chce kombinowac :(

Gość upupup
up

kolejna prowokacja. to sie za kazdym razem robi coraz denniejsze :o

Gość upupup
Moka..ale to nei jest prowokacja, ja wiem ze to chore, ale nie moge spac po nocach, po prostu po ostatnim stresie, kiedy naprawde moglam bac sie ciazy, ta mysl mnie paralizuje :( boze jak ja bym chciala zeby to byla prowokacja

Gość upupup
po prostu ubrzuralam sobie ze on sie tam dotknal , ale przeciez byl w ubraniu i chyba bym zauwazyla, zreszta bylam juz po owulacji...tak sie nie zachodzi w ciaze prawda?

Gość upupupu
up..

Gość przejelam sie
no prosze napiszcie cos :(

Gość coś dziwnego
moja koleżanka ma cukrzyce i jakoś zażywa tabletki antykoncepcyjne.... jak się nie umiesz zabezp[ieczyć i nie wiesz w jaki sposób mozna zajść w ciąże, a w jaki nie to to nie baw się w seks.

Gość jajo
Nie Słońce tak na pewno w ciążę nie zaszłaś. Spokojnie, nie panikuj, nie ma szans, najmniejszych nawet, jeśli zajście w ciążę byłoby tak proste, to wszystkie kobitki by z brzuchami latały :D głowa do góry jest ok :)

Gość boje sie oby niepotrzebnie
dzis mam dostac okres, boze niech go juz dostane...na pewno nei mam powodow do obaw?? moze to nierealne, ale po prostu sie boje ...dziewczyny ktore przezyly cos takiego na pewno to zrozumieja

tak sie stresuje ze okres mi sie spoznia od wczoraj...matko dziewczyny pomozcie prosze :( nie spie po nocach :(

ale bola mnie piersi, od tygodnia, zaw3sze tak mam przed okresem, ale moze to przez stres nie moge go dostac???>....raz jak sie tak balam spoznil mi sie o tydzien, ale wtedy spoznila mi sie owulacja wiec dlatego tez okres, a teraz owulacje mialam normalnie a okresu niet....dziewczyny tak spobie wzajemnie pomagacie pocieszcie i mnie :(

Gość no nie mogę ***
byłaś w ciuchach i masz być w ciąży ???? głupie małolaty, zajmij sie czymś innym a nie pettingiem. kur****************** no nie mogę.

no tal ale jesli on mial cos na rakach? ale przeciez on tez byl ubrany.....a ja umylam rece zanim poszl;am sie kapac....stres moze opoznic okres??? zwlaszcza ze od prawie dwoch tyg. nie spie po nocach, zasypial kolo 2...

Gość puknij sie w głowę
ze takie głupie dziewuchy zabierają sie za petting.