Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzanka166

Co sadzicie o tuszu Max Factor 2000 calorie?

Polecane posty

Szczerze mowiac, to jak akurat konto zaczyna mi swiecic pustkami i szkoda mi kasy na markowe kosmetyki, to wole kupic tanszy tusz (Maybeline, Astor), ale w perfumerii, niz kosmetyki niewiadomego pochodzenia z allegro, bazaru itp., bo tak naprawde nigdy nie wiadomo, czego tam napchali - albo moze byc to kiepska podrobka, ktora bedzie sie rozmazywac, kruszyc etc., albo uczulajace mazidlo, od ktorego beda ci puchly powieki - moja kolezanka juz to przerabiala.

Gość marzanka166
no to pytanie z innej beczki kto kupywal tusze z allegro?? i co myslicei ze wszystkie produkty na allegro to podroba:/ ??przesadzacie albo popadacie w skrajnosc

Przeciez nikt nie mowi, ze wszystkie tusze z allegro to podrobki - chodzi tylko o to, ze podrobek jest bardzo duzo i ciezko jest je odroznic od oryginalow. Ale moze akurat Tobie trafi sie uczciwy sprzedawca. :) A to, ze ktos ma duzo pozytywnych opinii to jeszcze o niczym nie swiadczy, poniewaz one dotycza glownie przebiegu samej transakcji. Poza tym ludzie czesto nie maja z czym porownac kupionych kosmetykow albo nie chca sie przyznac, ze dali sie nabrac. marzanko, jestes moze z Lublina albo okolic?

Raz kupiłam tusz na allegro i więcej tego błędu nie popełnie. Od tamtego czasu uważam, że jeżeli tusz jest ponad 20 zł tańszy niż w normalnym sklepie to napewno coś jest z nim nie tak, nie ma się co oszukiwać:/

a co sądzicie o podkładach max factora z allegor?moze macie jakies doswiadczenia? tez sa tancze niz w sklepie o jakies 20 zł, chciałam kupic 101 lasting performance, w drogerii 52 zł

Gość Ruda26
Dla mnie jest najlepszy!!! Jestem mu wierna od kilku lat, i dopóki będzie w sprzedaży ja nie kupię żadnego innego!!! Bo niestety przekonałam się już kilka razy, że nie ma tak dobrego jak ten. Kilka razy kupiłam jakiś inny, nowy, reklamowany, drogi tusz...I okazywał się beznadziejny...A MF 2000 calorie naprawdę pogrubia i wydłuża rzęsy. Lubię mieć mocno wytuszowane rzęsy, i to widać, bo ludzie wciąż są zdziwieni, i nie mogą uwierzyć, że moje rzęsy nie są sztuczne i tak naprawdę są słabe i krótkie...

Gość Ruda26
Aha, i w sobotę zapłaciłam za niego tyle co zwykle, 36 zł...Warto!!!