Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agulka

NAJLEPSZY TUSZ DO RZĘS

Polecane posty

Najlepszy z najlepszych po prostu nie istnieje;) ja jestem zadowolona z max factor volume&lift mascara ( ok 50 zl) Rzeski sie nie sklejaja, ladnie sa podkreslone - tusz dlugo sie trzyma na oczach:) Polecam,ale... nigdy nie powiem ze jest najlepszy:P

Gość ewka marchewka
dla mnie estee lauder MagnaScopic , rewelacja cena ok 110 zł :(

Ja wczoraj kupiłam sobie pogrubiający tusz sensique. Wcześniej miałam z avonu. Pierwszy raz kupiłam ten z sensique i powiem szczerze, że jestem zadowolona :) Uzyskałam taki sam efekt długich i nieposklejanych rzęs, jakie miałam po tym z avonu. Polecam :)

Gość Kobietka 20
Ostatnio dostrzegam, że im droższy tym lepszy:( niestety nie stać mnie na tusz za 100 zł, poza tym czasem testuję takie tusze w Sephorze i nie powalają mnie kolana.

Gość do wszystko ma swój czas
czesc zastanawiam sie o co chodzi w twojej stópce?beizresz wtedy ślub???:) napisz prosze

Gość do wszystko ma swój czas
gratuluje ci:*

Gość bubaaaaa
Dla mnie najlepszy jest pogrubiająco-podkręcający L'Oreala za ok. 20 zł

Gość MySska
Czesc:) ja uzywam tuszu tylko i wylacznie z AVONu ... jesli chodzi ci o mocny czarny wyrazisty kolor ktory wydluza i pogrubia rzesy to wyproboj :) W sumie to jestem jego chodzaca reklama bo laski na ulicy czasami mnie zaczepiaja jakiego tuszu uzywam hehe:) Color Trend czarny z Avonu jest super ... tak wydluza rzesy ze szok.. kosztuje niecale 10 zl.. jego wada to to ze szybko sie zuzywa:) Teraz tez uzywam z Avonu pogrubaijacego w promocji za 16 zl.. naprawde Super.. Mega mocny czarny kolor.. i trwaly.. rzesy trzymaja sie caly dzien w idelanej pozycji a nie tak jak w innych markach opadaja. Mialam kiedys z loreala to przy Avonie sie chowa.. jest malo wyrazisty wyblakly i jeszcze nie podkeca tak rzes i nie trzyma ich tak jak Avon:)

Ja tam nie polecam tuszy z color trend. W ogole nic z tej serii, bo sory, ale jest do kitu. Tusz sklejał mi rzęsty i musiałam za każdym razem je rozdzielać. Poza tym rozmazywał się. Mi jakoś nie podszedł. Za to jeśli już mówimy o avonie, to dobry jest tusz stylista i ten następny co wyszedł po nim (nie pamietam nazwy), ale nie ten co teraz wyszedł, bo tego jeszcze nie miałam :)

Gość endi
ostatnio czyli przez kilka ostatnich miesiecy uzywałam Maebelline Volume express nawet dobry ale szybko wysycha choc efekt na rzesach jest ale chciałabym spróbowac czegos innego polecicie mi jakis tusz po którym efekt bedzie tzw firanek moze rimmel ten czerwony co Wy o nim sądzicie?

Gość popieram
tusze z avonu sa naprawde dobre tylko trzeba troche wprawy przy nakladaniu no i nie sa drogie,polecam.

Gość max factor
masterpiece :-) rewelka

Gość *mala blondyneczka*
l'oreal - kazdy, najbardziej volume shocking ten podwojny chyba najnowszy maybelline - sky high curves, podwojny z odzywka i tuszem xxl

Za najlepsze tusze uważam tusze Bourjois. Lepsze nawet od Diora. I dużo tańsze. Najgorsze, moim zdaniem tusze, to Avon i Rimmel. L\'Oreal i MaxFactor są takie sobie. Lepiej za podobne pieniądze kupić Bourjois. Lancome, EsteeLauder nie kupowałam.

Gość zxcvbnm
A używałyście może tuszu Air cośtam Astora? Dobry jest?

Gość endi
z tego co zaywazyłam ile opinii tyle tuszy dla jesdej najlepszy jest z rimmel dla innej to strata pieniedzy teraz to juz sama nie mam pojecia jaki wybrać