Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaanka

ile nawięcej spóxniał wam się okres i NIE byłyście w ciąży?????

Polecane posty

Gość ankaanka

proszę o odpowiedź:( jęsli byście mogły napiszcie też wasz wiek dziewczyny....bardzo się boję że jestem w ciąży:(

Gość ankaanka
nikt nie chce podzielić się doświadczeniami:(? proszę odpowiedzcie...

Gość 6 tygodni zaburzenia hormonaln
spowodowane odchudzaniem :o

Witam... zawsze miałaś regularny okres? Ile masz lat? Może masz jakieś problemy, które wpływaja na Twój cykl (nie myśle o problemach zdrowotnych, tylko emocjonalnych)

Gość ankaanka
nigdy nie miałam regularnego. mam 19 lat. od roku cykl nie trwał dłużej niż 25 dni. dziś jest 36. boję się że jestem w ciąży. robiłam test 7 dnia od zapłodnienia i wyszedła negatywny, ale okresu nadal nie mam:(tak bardzo się boję....

Gość ankaanka
chciałam napisac że od roku cykl nie trwał dłużej niż 35 dni

Gość moze to ciaza pozamiciczna

Gość ankaanka
że co??????????????????????????

Też sie kiedys bardzo przejmowałam moja nieregularnościa. Pani ginekolog powiedziała \"taka Twoja uroda\". Podobno po pierwszym dziecku moze sie uregulować - zobaczymy ;) Skoro zrobiłaś test, który wykluczył ciaze, a taka długa pauza jeszcze Ci sie nie zdarzyła - proponuje wybrać sie do lekarza. Będzie dobrze :)

Gość miłkaaaaa
spóźniał mi się ponad tydzień a mojej znajomej 2 tygodnie mam 20 lat

Gość ankaanka
a myslicie że mógł wyjść błędny wynik?????nie było nawet słabej tej drugiej kreski a zrobiłam z porannego moczu. to był juz nawet 7 dzień.ogólnie od 3 dni mnie trochę bolą piersi ale okresu nadal nie widać. tak sie ucieszyłam gdy zobaczyłam wynik testu a tu zaraz czytam że mógł sie pomylić. jaka jest szansa że się pomylił??????????????:(

mi ostatnio spóźnił się kilka dni, chociaż zawsze miałam regularny, ale u mnie (tak podejrzewam) miało to związek z rzuceniem palenia.

Gość ankaanka
ciekawe teamty ale aż tak niepewny że nic nie wykryło??? na teście pisało że można robić już 6 dnia bo wykrywa obecność tego czegoś co świadczy o ciąży juz w pierwszych dniach po zapłodnieniu. można też robić w dniu spodziewanej miesiaczki...nie wiem:( boję się strasznie. testy chyba nie mylą się aż tak często i aż tak perfidnie??????????????

Gość mi sie
spoźnił 10 miesięcy (w ciazy nie byłam bo nyłam jeszcze dziewicą)

jezeli masz cykle nieregularne to nie wiesz kiedy przypadałoby jajeczkowanie najlepiej jest zrobić po terminie spodziewanej miesiączki skoro bolą cię piersi to albo niebawem miesiaczka albo ciąza mnie piersi zaczęły bolec tuz po zajsciu w ciążę i bolały jeszcze chyba przez miesiąc

w parodniowej ciązy poziom hormonów który wytwarza się po zapłodnieniu i który jest podstawa tych testów moze być jeszcze zbyt niski aby test go wykrył

Gość ankaanka
boże to straszne...nie wiedziałam że piersi mogę boleć w tydzień po zapłodnieniu. czytałam o wczesnych objawach ciąży i podobno najwcześniejsze pojawiają się w 2-3 tygodniu!!!!!!!!!!!!!!!!jak to możliwe że moja "ciąża" jest tak silna że juz mnie bolą piersi a z drugiej strony tak słaba że test nic nie wykazał. mimo że mozna go robić w dniu 6.( a jak powiedział mi kiedyś ginekolog płytkowy jest wrażliwy i nawet w piątym bo na ulotce muszą pisać z zapasem) narzie mam 35 dzień cyklu. w zeszłym miesiącu też miaąłm 35 a kiedyś w zeszłym roku w marcu - 42) nastraszyłać mnie ciekawe teamty.....

ja cię nie chcę straszyć ale piszę jakie sa mozliwości mnie niestety bolały piersi normalnie jak przed miesiączką i tez miałam takie cykle jak ty ale bolały jakoś inaczej test zrobiłam chyba w 38 dni i okazało się, ze jestem w ciązy ale poczekaj jeszcze moze to zwykłe opużnienie mi tez czasami przedłuzały się mnawet do 50 dni bo albo choroba albo stresy jestes jeszcze młodziutka i nieregularne cykle w tym wieku sa powszechne jak nie będziesz w ciąży to radzę ci iść do gina aby przepisał ci coś na uregulowanie cykli tzn. tabletki anty i dwa problemy z głowy

Gość zuzuzuz
57 dni potem dostałam normalnie i do tej pory mam regularnie, a w ciąży na 100% wtedy nie byłam i być nie mogłam to nie możliwe

Gość pechowa_szcześciara
48 dzien mojego cyklu i okresu nie ma dalej. Na poczatku wariowałam bo myslalam ze to 3 miesiac :p poszlam do lekarza i powiedziala ze od palca nie mozna zajsc, przebadala, zrobila usg i nie jestem. I dala luteine na wywołanie bo tak niekiedy jest ze zanika jak są emocjonalne dziewczyny a ja jestem bardzo. I Czekam a od dzis biorę

Gość taka jednaaaa
a mi sie spózniał prawie trzy tygodnie i dzis dostałam okres :)) a miałam isc dzis w koncu do lekarza...

Gość ankaanka
dziś po południu dostałam okres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D