Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.99

pytanie do 25 -35 letnich mężczyzn

Polecane posty

Gość J.99

czy związalibyście sie z 18 letnia dziewczyną? jakie jest wasze podejście do związków o takiej róznicy wieku?

Gość song of song
musiałaby byc bardzo dojrzała emocjonalnie a to raczje maloprawdopodbne. to bedzie zwiazek na zasadzie cienkije nitki

Gość J.99
ale mówisz z perspektywy 25 czy 35 latka...?

Gość hmm.. hmm..
a ja znam facetów, którzy są chętni na takie związki. I niektórzy myslą o nich nawet poważnie. Dla faceta to super mieć taką młodą niedoświadczoną. Gorzej dla dziewczyny.

Gość song of song
no własnie a zwiazek to nie tylko cielsenosc a porozumienie i tu z tym gorzej z taka 18 a on 35 lat. Dlugo to nie wytryzma:)

Gość
Wiek o dojrzałości nie świadczy, to piersza kwestia. a druga, ze zawsze bardzo miło jaksię dla swojej lubej było tym pierwszym...

Gość jestem kobieta ale napisze co
mysle. wszystko jest mozliwe faceci trafiaja sie rozni.osobiscie mialam kolege ktory byl z malolata i przyprawial jej rogi przy kazdej okazji. ona byla mloda i slepo mu ufala a on byl z nia bo byla fajna dobra w luzku i nie stawiala mu sie ( w sensie klucenia o cos). ja bylam w jego wieku i kiedy sie spotykalismy ani minuty bym z nim nie wytrzymala bo wszystko musialo byc na jego. mysle ze facet jak facet ma o tyle mlodsza laske to w wiekszosci jest to z jego wlasnych korzysci.

apostol nienawisci masz racje

Gość
Nie dobijaj dziewczynki. Pomijam kwestię mlodego fajnego ciałka (większość kobiet niestety szybko się starzeje), ale jeśli idzie o charakter to nie bywa się z osoba, której się nie trawi. Jeśli twoj znajomy nie lubi pyskatych bab, to co do tego wszystkiego ma kwestia wieku. P.S. Czyżbyś była rozgoryczona?

eeee to trwalo tylko chwilke. i poprostu z tego co zdazylam zauwazyc to on sie nia bawil.bo kiedy dzwonil do niej to mowil ze jestem u niego ze spie u niego ze chodzimy razem po miescie itd jestem pewna ze ona byla zbyt slaba i niedojzala zeby wyciagnac z tego odpowiednie wnioski. ja bym sie na twoim miejscu j.99 w taki zwiazek nie pakowala a jesli nawet to bardzo bardzo powoli i nieufnie.

znaczy sie w taki zwiazek mowiac o roznicy wieku ale tez przekonalam sie juz nie raz ze nie wiek swiadczy o tym jaki czlowiek jest dojzaly

Gość t.33
Co Wy możecie o tym wiedzieć... Ale psychika i dojrzałość emocjonalna młodej kobiety, jest sprawą podstawową. No i oczywiście uczciwość starszego partnera. ;-)

Gość 18latka
ja mam chlopaka ktory ma 24 lata. traktuje mnie powaznie i dobrze sie dogadujemy (wczesniej bylismy dlugo przyjaciolmi). Problem jest taki, ze on traktuje mnie jak doswiadczone dziewczyny i nie rozumie ze mam bariery, ktore trudno mi pokonac. Stara sie, nie zmusza mnie do niczego, ale mysle ze nie rozumie jak ciezko mi sie przekonac do niektorych rzeczy, ktore dla niego i jego znajomych sa naturalne.

Gość 27
Takie małolatki są najfajniejsze 17-19 latek