Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttttttta

jak jest z tą płodnością????

Polecane posty

Gość ttttttta

jestem z chłopakiem juz 4 miesiace ale spotykamy sie tylko w weekendy.nie wiem jaka zastosowac antykoncepcje i w zwiażku z tym mam pytanie.czy np.4 dni przed i 4 dni po okresie są zawsze niepłodne???? i można byc pewnym na 100% ze sie nie wpadnie???

Gość kiaramii
tak :) przynajmniej takie jest moje zdanie z tym ,że nie radze aby chłopak skonczył w tobie bo wtedy jest prawdopodobienstwo albo i stres zwiazany z pozniejszym oczekiwaniem na okres ;) no a tak bezpiecznie byloby pewnie w prezerwatywie w tych dniach co napisalas choc bez moze tez nic sie nie stanie stosowalalam taka metode w dni niepklodne przerywany i nie jestem w ciazy ale zaczelam sie bac i czasem uzywamy wtedy prezerwatyw i w plodne tez :) pozdrawiam :)

Gość ghghghghghghg
wszystko zależy od długości cyklu, od tego ile trwa miesiączka, bo niestety zdarzaja sie cykle bardzo krótkie i wtedy te 4 dni po miesiaczce wcale nie są pewne

Gość ttttttta
jak mam okres co 30-32 dni stosujemy w tej chwili stosunek przerywany. mysle nad pigulkami ale spotykam sie z nim zbyt rzadko zeby ładowac w siebie ta chemie.mysle ze na to jeszcze przyjdzie czas. dzieki za odpowiedzi dziewczyny

Gość midka
ja jestem z facetrem 7 miesiecy i spotykamy sie takze tylko w weekendy, czasami co 2 tygodnie. wybralam pigulki , mniej z tym klopotu, wiecej satysfakcji i komfortu. przy okazji zadzialaly na cere pozytywnie z czego jestem zadowolona. pozdrawiam.