Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzoskwinkaaaaaa89098

SKAZANA NA SAMOTNOŚĆ ?

Polecane posty

ajjj nie mówię ze tylko na wygląd ! ale że to własnie on jest pierwszym wrażeniem i to od niego się wszystko zaczyna. Wiadomo, że kazdy facet rzuci nawet miss świata jesli nie bedzie mial z nią tematów do rozmowy, albo laska bedzie zupełnie pusta.

wiesz co.. ja znam mase \"brzydkich\" z ciałem ludzi.. i są naprawdę szczęsliwi wiesz czemu bo nie uzalają sie nad sobą \"jaka to ja jestem nieszczęsliwa bo nie mam chłopaka\" tylko wychodzą do ludzi...mają poczucie swojej wartości jako człowieka a nie jako przedmiot..nadrabiają twoim zdaniem \"kompleks\" charakterem,poczuciem humoru,otwartością... i naprawdę kazdy moze znaleźć drugą połówkę niezaleznie od wyglądu.Zastanów czy chciałabym byc z kims kto patrzy w duzej mierze na wygląd.. na pewno za kilka miesięcy lat cie \"wymieni\"... Moze warto popracowac nad charakterem i swoim wewnętrzym JA niz nad wyglądem zewnętrznym... bo myśle ze sama sie wewnątrz blokujesz i szukasz usprawiedliwienia.. ale wierz mi nawet jak twoja waga bedzie doskonała znajdziesz sobie inne...

jakies pomysły ? bo wiele razy próbowałam przestac użalac się nad sobą i miec poczucie własnej wartości, tryskac optymizmem, ale charaktery sa różne, ja mam akurat taki i nie umiem tego zmienic :(

Gość samotnaaa
Może wy sie dobrze czujecie ale ja nie ... Raz byłam z koleżanką i jej chłopakiem na koncercie. Stali przytuleni a na mnie to tak nie bardzo zwracali uwage, piosenki dla zakochanych jeszcze leciały a ja normalnie świeczki w oczach. Było mi naprawde zajebiscie smutno i żal mi było siebie że taka samotna jestem. Zresztą zawsze tak jest. Na dyskotece to oni swiata poza soba nie widzą i cały czas siedzą sami. tak jest w moim przypadku, a ja nie chce im przeszkadzać w niczym. Wiem że mnie kolezanki olewają troche no ale co poradze... ?

Gość aaaggggggaaaa
Dziewczyny , ja juz od nowego roku , postanowilam przestac uzalac sie nad soba i wreszcie wziasc sie do roboty ;-) Doszlam do wniosku ze niestety nie naleze do tych szczesliwcow co wszystko maja podane na tacyi , i musze sama zawalczyc o wlasne szczescie, wam tez tak radze bo jesli nie to juz wkrotce bedziemy musialy przeniesc sie na forum single po 30 .Ja mysle ze chlopaki bardzo patrza na wyglad ale jak to sie mowi kazda potwora znajdzie swojego amatora . Najwazniejsze to sie nie zalamywac pamietajcie ze sa ludzie co maja 10 razy gorzej i tez musza zyc.Dziewczyny jesli myslicie ze to kwestia waszej wagi w co watpie (ja waze 53 kg.przy 167 tez jestem sama ) to wezcie sie za jakas diete . Do samotna ;przykro mi ze masz takie kolezanki , moze poszukaj jakis innych, nie wiem w klasie jesli sie jeszcze uczysz , albo w pracy oczywiscie samotnych ;-) albo jak by to powiedziec nie "przejmujacych" sie swoimi chlopakami .

Gość aaaggggggaaaa
a wiecie co ja mam jeszcze dziewczyny za kazdym razem jak sie z kims spotykam to glupio mi powiedziec mu ze nie mialam jeszcze chlopaka , jak jednemu powiedzialam to popatrzyl sie na mnie jak na trendowata -DEBIL

aaaggggggaaaa masz rację, rowniez musze zabrac się do tego i bezwzględnie poprawic samoocenę, tylko jak się do tego zabrać ;/

Gość milorząb
:>

Gość on7665752423355545454
ja chętnie polize cipke dziewczyny majacej okres. prosze tez o fotki cipek na iopanski@wp.pl

Gość kasia9473
spadaj zboczencu

Gość korinaaa
dziewczyny !! musicie najpierw uwierzyc W SIEBIE, zaakceptować swoje ciała takie jakimi są ,tak pozbywamy się kompleksów ! kompleksów które głownie nabieramy za sprawą mediów, kreacji "idealnej kobiety" w gazetach, telewizji itp A przeciez wiadomym jest ze to wszystko FIKCJA! okladki gazet to RETUSZ KOMPUTEROWY !! nie dajcie się ogłupic!!, wiem ze polubić siebie bywa cięzko zwlaszcza kiedy się sobie nie podobamy ale prawda jest taka! pokochaj siebie a inni tez będą cie kochac!! wiec dO DZIEŁA dziewczyny, OLEJCIE krytykantów, NIE PORÓWNUJCIE sie z innymi, PIĘKNO JEST W KAZDYM Z NAS , trzeba je tylko umiec wydobyc z siebie na zewnątrz ! usmiechajcie sie do ludzi, nawet na poczatek spróbujcie usmiechnac sie do siebie samej w lusterku a zobaczycie ze od razu poczujecie sielepiej!! to dziala! myślcie pozytywnie,życzliwie o innych i o sobie , powiedzcie sobie- przecież JA TEZ JESTEM WYJĄTKOWA !!! jak mówiłam -po prostu POKOCHAJCIE SIEBIE !! a inni tez was pokochaja ! powodzenia! Ps.wiem co mówię bo sama byłam w podobnej sytuacji! powodzenia !!!

Gość Uwierzyc to osiagnac
Ja zawsze bylam atraktycja dziewczyną masa chłopakow sie za mna ogladała, masa do mnie swirowała, ale ja byłam od 13roku zycia zakochana w jednym, zktórym byłam troszke ale pozniej sie skonczyło. Owszem miałam po tym zwiazku paru chłopaków lecz to nie było to... I od kiedy skonczyłam izmnazjum postanowiłam nie byc z chłopakami dla zabawy, tylko jak przyjdzie co do czego to juz tak na serio. I zazwyczaj tak jest ze w najmniej oczekiwanym momencie wszystko sie dzieje. Od pol roku jestem w zwiazku i tak jak mówi mój chłopak ze to juz do konca, ze chce ze mna byc i z nikim innym (dodam ze mam zaledwie 18lat) Wiec dziewczyny nie szukajcie na siłe...wszystko w swoim czasie. Ja nie myslalam nawet o tym ze w tej chwili mogłabym miec chłopaka, ale stało sie niespodziewanie, miłosc przyszła z nienacka! Bedzie dobrze, a dodam ze gdy wczesniej byłam taka pewna siebie, optymistka, powodzenie u chłopaków...to teraz niestety ale mam problem z tradzikiem i mimo to własnie teraz odnalazłam (mam nadzieje) swoją drugą połówke!

mezczyzni boja sie ladnych kobiet,sadza ze nie maja u nas szans,boja sie odrzucenia;dlatego tez piekne kobitki do nas nalezy inicjatywa,usmiech,zalotne spojrzenie czynia cuda,jestescie mlode bawcie sie zyciem, flirtujcie, kokietujcie,\'\'nie o to chodzi by zlapac kroliczka ale o to by go gonic zwlaszcza w sytuacji gdy kroliczek nie tylko ucieka ale i przychodzi zaciekawiony do marchewki ktora mu sie od czasu do czasu pomacha z daleka\'\' no i najwazniejsze \'\'piekno jest w oczach patrzacego\"\"

nie o to chodzi jak wygladasz ale jaka jestes w srodku,zawsze bylo tak ze te mniej atrakcyjne dziewczyny mialy i maja najfajniejszych chlopakow ktorzy nie widza poza nimi swiata,Iga jak tak bardzo sie sobie nie podobasz to zrob cos z tym najlatwiej sie uzalac nad soba