Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaaaa99

waze 55 kg przy 165cm wzrostu czy to duza nadwaga?

Polecane posty

Gość 165 63 kg
FACET NI PIES NA KOSCI NIE POLECI kochanego ciala nigdy wiele:) Akceptuje siebie, podobam sie obie :) i to jest najwazniejsze!

Gość annaa20aa
moim zdaniem to masz nadwage ale nie duzą powinnas wazyc gora 53kg a zeby bylo ladnie to z 50-51 ja mam 168 i waze 53

Gość adra
jeszcze raz prosze...jezeli mozecie to napiszcie na moj e-mail (adra8@interia.pl ) ile powiennam wazyc ...mam 14 lat i 1,70 wzrostu ile dziewczyna w moim wieku powinna wazyc pomozcie....z gory dziekuje

Gość 165 63 kg
e ludzie nie sugerujcie sie!!! sa ludzie roznj budowy i przy tym samym wzroscie i wadze moga bardzo roznie wygladac!!! Najwazniejsze zeby siebie akceptowac i soiebie kochac... Najgorsze co moze byc to kapleksty... Laski wyluzjcie...

Gość adra
niby masz racje ale co ztego ze ja sie Sobie bede podobac jak nie znajde chlopaka i jemu sie nie bede podobac bo mam nadwage i to mu bedzie przeszkadzało....

Gość 165 63 kg
to trafiasz na nie odpowiednich facetow!!! kurcze moj poprzedni facet mial 182 i 78kg (ale ja wtedy mialam z 55kg i bylam nizsza) obecny ma 183 i 65kg... troche malo tego cialka ale juz tak ma i nic z tym nie moze zrobic... i zawsze na poczatku mialam opory siadac facetowi na kolanka itp... ale uwierz od zadnego faceta nie uslyszalam zadnej negatywnej opini na swoj temat! Malo tego moj obecny zachwyca sie kazdym cm mojego cxialka a jak zaczynam marudzic jak kazda kobieta ze tu ciut za duzo tluszczyku, ze za grube udka... to on sie ze mnie smieje :) zreszta faceci mnie powyciagali ze wszystkich kapleksow... przy obecnym ledwie tylko wspomne ze mi sie moje udka nie podobaja czy bioderka bo ciut za bardzo zbudowane to mi przez tydzien czy 2 codziennie bedzie mowil jakie sa cudowne kobiece itp :)

Gość 165 63 kg
adra ile masz lat??? To tylko my laski mamy takiego swira na punkcie wygladu... Faceci nie zauwazaja wilu rzeczy na punkcie ktorych my mamy kompleksyt!

Gość adra
kurde no ty trafilas na jakiegos supcio a ja mieszkam na zadupiu kompletnym wsrod kretynow niby mam chlopaka ale on mnie pewnie niedlugo zuci bo jakos tak nam sie nie uklada po zatym on jest starszy o 3 lata...no i nie wiem czy trafie na jakiegos fajnego faceta probuje sie odchudzac ale w ciagu 3 miesiecy stracilam tylko 3 kilo i stesknilam sie juz za tymi wszystkimi pysznymi potrawami i nie wiweem czy mam sie dalej odchudzac czy nie przejmowac sie tylko ze wtedy nie dosc ze uslysze slynne slowa moich znajomych ze szkoly :pasztet"i nie znajde faceta.....

Gość adra
mam 14 lat 1,70 wzrostu i az 60 kilo wagi !! :/

Gość adra
ja koncze ide swoj tluszczyk przytulic do poduszki .....czekam na wasze wiadomosci ile wg.was powinna wazyc dziewczyna w wieku 14 lat przy wzroscie 1,70 pisać blagam jezeli mozecie to napiszcie do mnie e-maila adra8@interia.pl z gory dziekuje

Gość 165 62 kg
mloda jestes, teraz ci sie wydaje ze przy kolezankach duzo wazysz bo pewnie one wszystkie male i kolo 40kg ale twoja waga jest normalna! najpierw ty musisz pokochac i polubic swoje cialo nawet jesli masz 100 rzweczy ktore bys zmienila... KIedys znajdzi sie kttos dla kogo ono bedzie jedyne i cudowne :) ALenajpierw ono musi byc cudownedla ciebie!

Gość annnnnnnaaaaaa17
jejeku co ty dałas?? jaka nadwaga?? ja mam 1,70 wzrostu i waze 65 kilo tu juz szubciej mozna pogadac o nadwadze ale ty to pewnie szczupła jestes i nie masz co robic to sobie wymyslasz głupoty hehe

Gość 165 62 kg
mloda jestes... w tym wieku faeci sa glupi o ile nie pojebani! Ja za facetem uganialam sie od 5 kl podstawowki w 3 gim z nim chodzilam :) byl w moim wieku... mialam z 55 kg ale wsrod kolezanek w tym wieku mialam sporo, wiec tu juz byly dstraszne kompleksy bo one mialy mniej pozatym mialam straszny tradzik teraz juz sie go pozbylam... ale wtedey masakra, zakompleksiona strasznie bylam uwazalam sie za szara brzydka myszke ktorej nigdy nie zechce zaden facet pozniej z tym facetem bbylam tylko 4 miesiace... trudno rozpadlo sie ale jak zobaczylam ze mnie ktos kocha, ze jestem dla niego sliczna,, ze mu sie podobam... dzieki niemu wyzbylam sie kompleksow i uwierzylam w siebie...

Gość 165 62 kg
wy macie KOMPLEKSY a nie nadwage :) pozdrawiam do jutra :)

Gość loooooooooooooool
ogromna

Gość 165 62 kg
bmi mam 22,7

Gość missmarta
to jakiś bzik. ja nie wiem, ile ważę, ale chyba w sam raz, bo wyglądam ładnie:) nie jestem chuda i nigdy na szczęście nie będę. szkoda mi dziewczyn, dla których chudość to urodowy cel, chyba nie mają większych zmartwień niż centymetr w tą lub w tamtą.

Gość he he he
uwazam ze na 163 powinnas wazyc 53 kg i bedzie oki , ale napewno nie mniej niz 50!!!

Gość he he he
ja od wzrostu kobiety zawsze odejmuje 12 cm i wychodzi wynik prawidlowej wagi:)

Gość buhhahaah
53kg i 165? Gratulejszyn jestescie zdrowo pojebani Jak tos tak ma to ok :) ale jak ma 60 to po jakiego huja ma chudnac? rozjebac metaboolizm? nie miec okresu? i wygladac jak anorektyk? pozniej mu wrca te kg tylko zew w czystym tluszczu na brzuchu i biodrach :D

Gość he he he
wlansie jak bedzie wazyc 53 to bedzie super, akurat bedzie miala zgrabna posture ale zarazem nie koscista! i nie pieprz ze okresu nie bedzie miec itp bo ja mam 161 i waze 45 i okres mam regularnie , jem normalne posilki ale mam taka przemianie i anoreksja mi nie grozi !!!!jem co chce , codzinnie moge sobie powolic na slodycze i tp nie katuje sie z jedzieniem bo wiem ze i tak bede zgrabna:)

Gość taka sobie..
dokladnie he he he. ja mam 180 i waze 53. fakt ze wygladam jakbym tydzien nie jadal. a jem a momentami za duzo. i denerwuja mnie strasznei komenatrze-anoreks, pusta modela, bo problemy mam zdrowotne. i nic na to nie poradze. jem duzo, a przytyc nie przytyje:(. i nie kazdemu sie to musi podobac. :).

Gość taka sobie..
*jadła.

Gość he he he
masz racje najgorsze jest to ze ktos kogos oskarza o anoreksje a nie wie nic o tej osobie, popsrostu ludzie mysla ze jak dziewczyna jest chuda to od razu nic nie je, odchudza sie itp i ma anoreksje...

Gość Rany załozycielka tego topiku
to jakaś kretynka!!!I wszyscy którzy jej pisza, że ma nadwagę powinn się leczyć!!!dziewczyny opamietajcie się, bo chyba nie zdajecie sobie sprawy z tego jak groźną chorobą jest anoreksja!!!

Gość jestes idiotka