Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaaaa99

waze 55 kg przy 165cm wzrostu czy to duza nadwaga?

Polecane posty

Gość a .....
ja mam 163 cm wzrostu i ważę 45-46 kg , w cale siebie nie uważam za grubą ale za chudą też nie bo nie waga i wzrost świadczą o wyglądzie tylko budowa kości, jedni mają je masywniejsze inni znowu chudsze i dlatego 2 osoby mające tan sam wzrost i wagę mogą wyglądać całkiem inaczej :P

Gość AJAJAJJA
A masz racje :) he he he

Gość hahahhaahahahhaha
czy nadwaga? ja powiedziałabym że raczej niedowaga mózgu

Gość AJAJAJJA
"2 osoby mające tan sam wzrost i wagę mogą wyglądać całkiem inaczej " Z tym ma racje A odchudzanie sie majac wage w normie to najwieksze debilstwo... Mozna rozwalic metabolizm, przytyc2 razy wiecej ale w czystym tluszczu na brzuchu brak oktresu wachania hormonow zle samopoczucie

Gość adra
kurde mi pisza ze mam dobra wage itp a dupa maryna mam wałki tłuszczu i 2 znajomych ze szkoly wolaja na mnie pasztet wiec te wszystki bmi jest o dupe rozbic !! moje bmi wynosi w przyblizeniu 21 Wartości prawidłowe - BMI: 20-25 Nadwaga - BMI: 25-30 Otyłość - BMI: powyżej 30 a napisali takie bzdury kurcze no nie ma czegos zeby sprawdzic na prawde ile sie ma nadwwagi ??

Gość to tylko ja....
170 cm, 50 kg

Gość adra
ty tyle wazysz i tyle masz wzrostu ??

Gość to tylko ja....
wlasnie tyle. mam 21 lat. wymiary takie sobie: 88-63-89. i 13- miesieczne blizniaki. pozdr.;)

Gość adra
kurde ty to chuda musisz byc....a ile wazylas i ile mialas wzrostu jak mialas 14 lat ??

Gość to tylko ja....
nie pamietam. ale od dziecka bylam dosc wysoka, potem jakos tak na przelomie podstawowki i liceum przestalam rosnac. mialam wtedy jakies 2-3 cm mniej i wazylam jakos tak jak teraz, ok. 50 kg

Gość 164
waze 48.....chce przytyc i nie moge..od dziecka bylam chuda...od dziecka slysze komentarze jaka jestem chuda.....jaka koscista...jak mizernie wygldam.....takie uwagi bola strasznie....ludzie mysla ze sie odchudzam....a to nie prawda ...chce przytyc...zeby nie slyszec juz tych okropnych uwag...o anoreksji(ktorej nigdy nie mialam...mam bardzo dobra przemiane materii)

Gość adra
kurde jaki ten swiat jest pokitwaszony jedni chca byc grubsi inni chudsi i kurde co tu zrobic.....

Gość to tylko ja....
zawsze tak jest, kazdy chce cos zmienic w swoim wygladzie;)

Gość gusgus
Dlaczego myslisz że masz niedowagę? Bosze co te media robią z ludzi!!! Poczytaj o racjonalnych dietach, takich jak np. Weight watchers i przekonasz się że Twoja waga jest jak najbardziej na miejscu :)

Jak masz juz te \"walki tluszczu\" to pocwicz sobie na te partie ciala gdzie ten tluszcz masz i ogranicz tluszcze jakie spozywasz i bedzie ok;)

Gość adra
setunia ale wlasnie chodzi o to ze cwicze i to duzo bardzo duzo a tluszczy w ogole nie jem tylko owoce ale nie banany bo 1 banan ma 200kcal i kurde jestem gruba..matka mi wmawia ze jestem chuda a chudsza juz nigdy nie bede bo wszyscy w mojej rodzinie sa grubi jeszcze na dodatek od strony i mamy i taty....ale skad wszyscy inni ludzie na ulicy maja to wiedziec ze ja probuje byc chuda a nie moge .....glupi ten swiat.......

Gość adra
ja mam 1,70 ,14 lat i az 60 kg wagi :(

jak amsz 14 lat to ciagle jeszcze rosniesz! Nie odchudzaj sie bo rosniesz i sie rozwijasz i wszystko sie jeszcze moze zmienic;)

Gość adra
ile dziennie jem kcal.....nie wiem ale mało....

Gość adra
no owoce duzo owocow no i czasem obiad...ale tez jestem wegetarianinem wiec tez co do obiadow zbyd duzo nie moge oczekiwac...najczeciej jesli jem obiad to pierogi ruskie albo z owocami....

Gość adra
moze i dobrze ale niektorzy uznaja mnie za gruba...2 takich znajomych ze szkoly to wolaja na mnie i moja kolezanke(ktora tez ma to i owo tu i owdzie) " pasztety " no i kurde mi sie nieraz nawet plakac chce bo nie moge nic z tym zrobic....

Gość adra
na pismie moge miec dobra wage ale w rzeczywistosci i w lustrze nie jest tak ladnie....

Gość czy Ty naprawdę masz coś
nie bardzo z głową?? czy może kokietujesz >???ja pierdolę co za głupie dziewuszysko.nadwagę ma!!!! głupia dupa .. więcej nauki a mniej bzdetów i wszystko będzie ok,.

co Ty sie przejmujesz jakimis niedojrzalymi dupkami! chlopaki w tym wieku tak maja olej ich!

Gość klodzia
Dziewczyno nie masz nadwagi.Ja mam 16 lat mam 164 cm wzrostu i waże 53.Moj chlopak ma 178 cm wzrostu i wazy zaledwie 64.I my dopiero mama problem.On nie moze przytyc,a je jak smok.

Gość PRZY KOSCI
CZEC KOCHANI CO WY NA TO 1.74 WZROST 67KG WAGI

Gość taktojuzbywa
jesteście idiotkami co niektóre